Arkadaşlar merhaba.Kısmetse Ocak Şubat gibi aranıza katılmayı düşünüyorum.Sizlere bir kaç sorum olucak izniniz olursa,
Bu motora heveslenen herkes gibi önce egsoz,lastik vs konusunda sorularım olucak :d Daha sonra da ekipmanlar için bilgilerinize ve tecrubelerinize başvurucam
1-Öncelikle Lastik boyutlarınızdan memnun musunuz?140 lık lastik takılmasını önerir misiniz,140/17 lik lastiği ülkemizde bulma imkanımız var mı,sizin önerebileceğiniz lastik markası ve modelini paylaşabilirmisiniz?
2-Egsoz sesinizden memnun musunuz?Tiger egsoz için polisten ceza yemiş bir kaç arkadaşımız sanırım.Akrapovic,arrow veya scorpion marka egsozlarda da aynı durum olur mu,egsoz takılmasını önerir misiniz? Videolardan tam olarak anlaşılmıyor,acaba bu egsozların sesi insanları rahatsız edicek şekilde mi çıkıyor,apaçi gibi durmayalım birde.
3-Lastik ve egsozu ebaydan alma şansımız var mı? gümrükten geçmede sıkıntı çıkar mı?
4-2012 model almayı planlıyorum,50.yıl serisi falan,2012 alma 2013 ün şu şu özelliği 2012 de yok diyebileceğiniz farklılıklar var mı?
5-0-60km 0-100 km hızlanması sizleri tatmin eder düzeyde mi? arkadaşım cbr 250 alıcak,aramızda uçurum olur mu ışıklarda vs..
6-15 20 bin km de ki motoru almamı önerir misiniz? (Motoru uzun yıllar kullanmayı planlıyorum)Almak için optimum km sizce ne kadardır? Birde 2012 model bin 2bin km de olan motorlar var,acaba bunlarda bir düzenbazlık olma olasılığı nedir?
Son soruda sormak istediğim birazda fiyat konusu aslında.Sahibinden de her gün bakıyorum,abartı üzerine abartı fiyat koyuyorlar.2013 MODELİN sıfırı 9150 iken adam 7750 km de 2013 sıfır aksesuarlı motoruna 9.750 demiş.İnsaf yahu..
Sorularıma cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim..