Sonunda aranıza katıldım arkadaşlar.
Herkese çok selamlar.
Sonunda aranıza katıldım arkadaşlar.
Herkese çok selamlar.
Boyum 1.70 falan gelecek yaza bende yzf alıcam ıns surebılırmıyım sıkıntı olurmu ve fıyatlar martda nısanda daha ıyı olur mu?
Surmeye surersin. Ayaklarin yere tam basmaz dikkat etmen lazim. Fiyatlarda hic düsmez. Istisnalar cikar arada.. ben sifir 2014 alacagim zaman fiyati 10 bin di. Adam 2011 modele yazmis 10.500 isinize gelirse diye
Benim boyum 1.65 cm. Daha önce hiç motorsiklet kullanmadım. Yukarıda resmini upload ettiğim motoruma 1 hafta kadar önce kavuştum. Ben sürebiliyorsam ki ilk defa eline motorsiklet almış birisi, sen 1.70 boyunla benden daha rahat kullanıcaksındır biraz deneyim kazanınca. Ayaklarım yere basıyor mu basıyor,duruşlarda ise tek ayak.
Normalde scooter falan çok sürdümde hiç yzf deneyimim yok işte alışırız herhalde geçen aylarda muhteşem fiyatlara güzel motorlar düşmüştü de hemen satılmış şansımıza artık 8 9 ay beklicem bende sıfırdan para biriktirmem lazım teşekkürler bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Bir de tam olarak kaç krş yakıyor bakımları falan çok masraflımı bilginiz varsa teşekkür ederim
Arkadaşlar motora xenon far taksam aküyü çok zorlar mı böyle bir şey duydumda.
Birde stop lambasını çakar led yapma şansımız var mı? Ve sizce nasıl durur?
Son olarak bu egzos değiştirenler kaça patladı acaba çok değişik fiyatlar söyleyenler var 600 diyen var 2500 TL diyen duydum.
Merhaba beyler bu motora niyetliyim boyum 177 cm iç bacak boyum 86 cm bu motoru rahat sürebilirmiyim ilk motorum olucak zaten öğrenirken trafiği kapalı alan da öğrenicem eleştirirken bunuda düşünürseniz
Dostlar selamlar. Ben motorumu satmaya karar verdim. :/ İşimden dolayı sürekli yurt dışındayım ve kullanacak vaktim olmuyor. 2013 model, mat gri ve 980 km.'de. Yanlız ben bi kere motorla sağa yattım ve grenajın çiziklerden ötürü değişmesi yada boyanması lazım. Ayrıca bi-iki yerde ufak çizikler var. bunlarla uğraşacak da vaktim yok açıkçası. Şu an bu mesajı bile havaalanından yazıyorum. İlgilelenen olursa özelden yazabilir. SAihibinden'e koymadım henüz. İsteyen olursa resimleri whatsaptan da atabilirim. İstanbul Ataşehir'de çalışıyorum. Evimde Ümraniye'da motoru görmek isteyen de olursa gösterebilirim, Türkiye'de olduğum müddetçe selametle kalın
kardeşim senin boyunu öğrenebilirsem koltuk senin için rahat mı oturuş şekli falan one göre kendime uyarlarım ?
bugun 14 modeli ile aranıza katıldım, mutluyum hemi de aşırı
Dostum bana mı sordun bilmiyorum ama benim boyum 1.83 ve ben çok rahat idare edebiliyorum motoru, yani ayaklarım falan sağlam basıyor. Ev arkadaşımın boyu 1.74 ve o da gayet iyi kullanıyor makineyi ama okullandıktan sonra bacakları biraz yoruluyor, ister istemez, dur-kalk yaparsa çok.
merhaba arkadaşlar. 2014 model mat kırmızı yzf r125 için sağ grenaj ''R125'' sticker'ını nereden temin edebiliriz?
yurt dışından gelmesi 1 ay sürüyormuş servislerle görüştüğüm zaman bu cevabı aldım. acaba reklamcıda filan yaptıran hiç oldu mu aranızda.
2012-2013 modelleri için mevcut birkaç internet sitesinde hemen yapıp yolluyorlar ama 2014 modelin R125 yazısı gri tonda.
lütfen bilgi sahibi bir arkadaş yardımcı olabilir mi
yapsalar bile aynısını yapamıyorlar bence orjinalini alın
kırmızı yzf varmıydı ilk kez görüyorum çok yakışıklı maşallah gerçi beyazı mavisi fümesi tüm renkleri güzel yzf nin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
kudret mt09 dan vazmı geçtin 600 fa mi aldın?
abi 3 ay bekledim kapora verip gelmedi motor halada gelmedi sezon boşa geçmesin bari dedim bunu aldık hem daha ucuz
Arkadaşlar ehliyet sınavı yuzunden 2-3 gundur cbf 150 kullandım ve bugun sınavdada 30 dakika boyunca üstündeydim sonrasında eve dönüp yzf ile bir tur attım inip motoru öpmek geldi içimden özlemişim :D
sizinde keşke farlar açıldğında çift far yanıyor olsaydı dediğiniz oluyor mu?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)