Yok ; Şimdiki hedefim sadece 6ooF
Yok ; Şimdiki hedefim sadece 6ooF
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
en fazla 6.500 verilir daha fazla vermem
konuyu bi hortlatalım belki kullanıcı sayısı artmıştır.. motor ile ilgili bilgi verecek arkadaş yok mu ?
Oturumu nasıl ? Yakıt ve gidiş ne durumda ? Gözüme kestirdiğim bi yzf var ona göre almayı düşünüyorum.. İnşallah kötü bi özelliği yoktur.
ben bir ay önce aldım tüm motorcu abilerimn çok oşuna gidio 1 den 6 ya kadar çok seri cbr 125 i ikiye katlar bi okadarda virajı güzel yakıtı bnmki 100 120 bin arası yakıo yanlız cbr kadar konforlu değil ve yüksek bn biraz alçattım ama görünüşü güzel seside cbrdan farklı injeksiyonun farkıda bi bşka bnm yzf de tek sorunum virajlarda cırpması onuda çözünce motorum harika olucak ..
cbrın yerini alacak bi motor göremiyorum ben
İst. Anadolu yakasında yamaha bayisi nerelerde var ???
Kararsız kaLdım.d.d En cekici mavi gibi geLiyor ama Siyahda bir o kadar güzel..
2 AY içersinde almayı pLanlıyorum ama renk konsuunda :D kararsızım
Gp1 250 :cat:
evet arkadaşlar bende de cbr 125 var bende bu motora bınmek istiyorum yükseltmek değilde boyle gorunumlu motora bınmek istiyorum bana hız lazım değil o yüzden buda benim fikrim saygılar..
gerçekten üzel motor fiyat olarak biraz daha düşük olsa eminim honda,dan daha fazla satardı.
bence siyah mat renk çok güzel duruyor
bende yarın alacağım ilk kullanımı cok merak ediyorum...
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
hortlatalım.
it matters not how strait the gate, how charged with punishments the scroll, i am the master of my fate;
i am the captain of my soul.
evet başka yorum yokmu beyler hakketten şu motoru kullananlar bi açıklasnlar güzel motor dısardn bakınca ama kullannca nasl bi anlatı wern...
|l|lllll|lll||ll||lll|lll lll|
U l t r A s l a n ।૧૦ડ
27-11-2010, 23:16 daparadoks
26-01-2011, 18:16 cemtoygar
Cok Güzel Hortlamıs :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Hort
yeni fiyat: 8.410 TL. bilginize
evet kullanıcılardan bende yorumlar bekliyorum bu modeli almak istiyorum. ozellikle yakıt, kullanım deneyimlerini taze taze tekrar paaylaşırlarsa sevinirim.
çok yakışıklı bi motor off diyorum
Merhaba arkadaslar. Aslında forumu cok uzun süredir takip ediyordum ama üye degildim. Gercekten cok güzel paylasımlar var.
Bugun yzf r125 ime kavustum. Yani gercekten diger 125 liklere göre fiyatı tuzlu ama yine de cok hosuma gittigi için bunda karar kıldım. Umarım pişman olmam. Bugun aksamüstü elime gectigi için cok fazla sürme sansım olmadı. ama ilk izlenim olarak gercekten seri bir motor. Zaman gectikce + ve - yanları mutlaka cıkacak. Farkedebildiklerimi paylasmaya calısacagım sizlerle.
Kazasız ve cezasız sürüsler dilegiyle.......
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)