Kullanıcılardan biri motor hakkında detaylı bilgi vereblirmi 170 boyunda 55 kilo birisiyim daha önce motor deneyimim yok şuan ehliyet alma aşamasındayım alsam memnu kalırmıyım sizce?
Kullanıcılardan biri motor hakkında detaylı bilgi vereblirmi 170 boyunda 55 kilo birisiyim daha önce motor deneyimim yok şuan ehliyet alma aşamasındayım alsam memnu kalırmıyım sizce?
1 65 boyunda arkadaşım sürüyor sıkıntı çıkmadan
http://www.youtube.com/watch?v=VsEQAG6shuc
kız güzel sürüyor izle bir kilo açısından sorun yaşarım dersen belki bir fikir olur
boy olarak bakma olaya bacak boyu önemli arkadaşımın boyu 170 benim boyum 185 bacak boyu 2 cm oynuyor aramızda ...
jantları boyatacağım kesin olarak gözüme güzel gelmedikten sonra bir anlamı yok zevk meselesi bu ama kendimde boyamam sanırım..
beyler motorumu satmaya karar verdim. :/
2012 model. 12850 km'de. kaza bela yok, ufak tefek kozmetik sorunları var. o da olduğu yerde düştü vs. bana göre tertemiz ama satmadan önce her detayı söyleyeceğim. dürüstlük esas...
bütün bakımları yetkili serviste yapıldı. satmadan önce de kapsamlı bir bakıma sokup öyle satacağım. satma sebebim ise buna kız arkadaşımla beraber ikimiz binemediğimiz için scooter(yamaha d'elight) alacağım. yoksa tek bir kusuru bile yok canımı sıkacak ama mutluluk hepsinden önemli. içim el vermiyor ama satacağım. ciddi alıcılara kolaylık sağlarım. yanında branda'yı da ücretsiz vereceğim.
almak isteyen varsa detayları özelden konuşabiliriz.
arkadaşlar bugün itibariyle motorum 500 km oldu. 5 Km deyken 52 liralık benzin aldım 475 km'de benzin ışığı yandı. Ortalama 1.6 litre tüketim var panelde öyle yazıyor. Yeni kasada daha az veya daha çok yakan varmı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
birde şöyle bi sorum olacak boyum 1.63 dolayısıyla selesi biraz yüksek gelmekte parmak uçlarıyla tutuyorum. amortisörü düşürmeyi düşünüyorum fakat kararsızım motora zarar verir mi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.[COLOR="Silver"]
Amortisörleri düşürürsen tümseklerde sürtmeler artçı bindiği zaman yine aynı şekilde sorunlar yaşarsın sakalı sürtersin yere canın sıkılır anlıyacağın kardeşim onun dışında motosiklette bi sorun olmaz.
Nokta kadar menfaat için, virgül kadar eğilme.
Biraz çelimsiz olduğum söylenebilir hatta bu konuda endişeleniyorum ama o motora o parayı verdkten sonra zapdederim diye düşünüyorum
Beyler yeni kasalardan ses seda yok gibi bekliyoruz hala bayiler hiçbişey söylemiyor bir bilgisi olan varmı bu konuda?
arkadaşarlar merhaba yamaha yzf r125 bakıyorum çok beğeniyorum ancak artçı ile binilmeye uygun motor değil diye duydum siz ne dersiniz kullanıcıları olarak
Nokta kadar menfaat için, virgül kadar eğilme.
Arkadaşlar hangi benzini kullanıyorsunuz? Bu oktan konusunu merak ediyorum. Bir ara 100 oktan vardı performansa etki eder mi? Bakım onarımdaki bir abim motor için yüksek oktanın faydalı olduğunu temizlediğini söyledi. Katkı adı altında kullandırıyorlarmış. Araçta fark ediyor ama r125 ime ne gibi etkisi olur acaba ?
selamlar öncelikle, eminim daha önce defalarca konuşmuşsunuzdur bu ilk bakımları, sıfır motorda devir işlerini rodaj için. ama takdir edersiniz ki 113 sayfa olmuş forum hepsine bakmak çoook zaman alır. Tekrarlayabilir miyiz mümkünse? ilk 500 km kaç devir, ilk 1000 kaç devir, bakımlar ne sıklıkla ve nelere dikkat edilerek yapılmalı?
Artçı için cidden sıkıntılı bir motor uzun gezilere zaten gidilmiyor artçı ile arkandaki adam felç geçiriyor. Anlarım seni. Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. Bu forumda olan en temiz makinalardan birisi idi seninki sahibinden.com ilanınıda buraya koyarsan tam olur aslında.
Benim motor eksoz ile full depo 450 km gidiyor lakin rodaj dönemindeki bir motorun okadar az yakması ilginçmiş hava ilemi çalıştırıyor yamaha bunu.
Bu arada ben karşıyım amortisörün düşürülüp kaldırılması lakin nasıl daha güvenli hissedeceksen kendini öyle yap hiç bir sıkıntısı olmaz.
2 3 haftada alışırsın ben nice çelimsizler gördüm r125 ile oyuncak gibi oynayan.
Kesinlikle değil hem artçıya hem kendini yoruyor.[COLOR="Silver"]
Ben bp den 95 alırım bizim motorlarda 95 97 arasındaki farkı anlayamadım ama 97 daha çabuk bitiyor onu biliyorum. Arada birde 97 koyarım ikisindede motor herhangi bir gariplik göstemediği sürece sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Dyno testine sokmak lazım. Benzinden daha çok yağ etki ediyor performansa benim makinada. :D
İlk 500 km 6 bin, sonraki 500 km de 8 bini geçmeyeceksin ve 2. kişi, sert ivmelenme yapma.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
Eğer motor tecrubeniz yoksa r125 hatalı bir başlangıç olur diye düşünüyorum. 600-1000 CC olan abileriyle aynı kasa. Gidon dönüş acısıda dar olacağında kullanmanız iyice zorlaşacaktır. ybr,cbf veya trafiğe daha rahat alışabiliceğiniz bir scooterle başlamanız sizin için daha iyi olacaktır.
Bugun tramvay hattinda donus yaparken teker rayda kaydi düstüm yaa. Granajda haliyle siyrik olustu
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)