geçmiş olsun. bu arada arkadaşlar motoru ve egzozu sattığım için elimde şu anda ara boru (headers) vardır satılık istediğiniz egzozu orjinalini kesmeden takabilirsiniz
geçmiş olsun. bu arada arkadaşlar motoru ve egzozu sattığım için elimde şu anda ara boru (headers) vardır satılık istediğiniz egzozu orjinalini kesmeden takabilirsiniz
Herkesin Gençlik ve spor bayramı kutlu olsun arkadaşlar.
Bugün sipariş ettiğim dainese montum geldi dizliklerim geldi AGV K4 kaskım geldi artık tek eksik motorumuz.
Geçen cuma yine izmotodaydım mayıs sonuna yetişemeceğini ama haziran kesin dedi umarım haziranın sonuna kalmaz biranönce motorumuza kavuşuruz.
arkadaşlar yok mu 2014 kasadan yeni fotoğraflar motorum geldi ama şehir dışında olduğumdan daha ne görmek ne de binmek nasip oldu motoru alan forumu bırakıyor herhalde şöyle bir kaç fotoğraf gelse binen arkadaşlar + sını - sini paylaşsa bizimde merakımız biraz olsun giderilse
Tam aradığım adamsın. Nekadara veriyorsun ara boruyu.? Tam uyumlumu birde.? Kullanım durumu nedir nekadar kullanıldı yani. Daha doğrusu bunlara cevap vermek yerine özelden facebook gmail adresini verirsen oradan daha detaylı konuşabiliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
Geçmiş olsun arkadaşım Allah daha beterlerinden korusun.
Güzel miş bizim kasalarda ki en büyük eksilik bu ve ters maşa diğerleri zaten okadarda önemli değil.
Arkadaşlar dün başıma çok fena bi olay geldi kıl payı kurtuldum verilmiş sadakam varmış. Motosiklette eğimli yoldan inerken kırmızı ışıkta duracaktım birden arka tekerlek kilitlendi kaymaya başladı motor yağ falan atmış baya sağ tarafın yeşil ışığı yandı refleks olarak bi şekilde durdurdum motoru aralarından geçip daha sonra inince deli gibi yağ akıtmış olduğunu gördüm. Bir sürede ateşleme yapmadı çalışmadı yani motosiklet. Şimdi servisine gidicem neyden kaynaklandığı öğrenicem Allah kimsenin başına vermesin harbiden çok kötü bi durum. İyi günler
geçmiş olsun bizide olanlar hakkında bilgilendirirseniz seviniriz
Iyi aksamlar beyler. Sehir disindan misafirim geldi pek buraya bakamadim.. gerci benim 12-24 calisma sistemi benim yasama sevincimi bitirdi resmen de neyse,, gorusmek uzere
günaydın beyler,
yeni gelen arkadaşlara naçizane tavsiyem; sinyal lambalarının plastik bağlantılarını elektrik bandıyla sağlamlaştırın. kırılmaları an meselesi. tek bir sinyale 50 tl ödersiniz yoksa. sağlamlaştırın, işinizi sağlama alın. ;)
Arkadaşlar benim sağ grenajı falan değiştirmem lazım yaşadığım tatsız olaydan sonra. Sizce tamir mi ettirmeliyim yoksa değiştirmeliyim mi? Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Ayrıca, bir iki çizik falan da var. Bunlar için istanbul'da bildiğiniz (anadolu yakasında) usta var mı? Teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.
Mustafa kardeş çok geçmiş olsun.. Allah hepimizi bilinçsiz araba sürücülerinden korusun.. Benimde başıma gelen olay motosiklet ile ilgili değil asfaltta resmen göl yapan yağdanmış. Kayıp düşmemem tamamen şans eseri bilgilendireyim dedim. Bu arada 2014 kırmızı model yzfde çok yakışıklı yahu
Nokta kadar menfaat için, virgül kadar eğilme.
Beyler uzulerek bildirmeliyim ki yzfden vazgectm gelme tarihi uzadkca uzadi diye. Kendime bi yol cizdim zor da olsa beklemek yerine gidip ybr aldim. Bi kac ufak tefek borcm da var onlar bitene kadar 1 yil ybr ile devam sonra da ya r25 ya da mt 07 dusunuyorum bu sene yzf hayali gerceklesmedi :( maddiyattan cok gelmemesi bunaltti iyice. Bugun ybr ile bi 100 km yaptim cok hosuma gitti bu kadarini beklemiyordum. Tek skinti lastik cok ince serit cizgilerinde problm oluyo gerisi guzel geldi artk ybr ile 1 yillik yolculuk basladi
Merhabalar öncelikle. Yıllardır motora binmemistim. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Yaş 35 oldu ama sevgisi kalmış içimizde sanırım. Hafta sonları bineyim diye motor almak istiyordum. Sohbetinize dışardan ortak oldum ben nispeten sipariş veren arkadaşlardan daha sansliyim galiba race blue hoşuma gitti, aradım bi bayiyi. Varmış elinde. 3 gün sonra elimde olacak.
Uzattım lafı ama asıl niyetim teşekkür etmekti. Bu motoru fark etmemiz sağladığınız ve bu topic i 111 sayfa surdurdugunuz için.
Hayırlı olsun arkadaşlar. Güle güle kullanın. Ben R25'i bekliyordum ama biraz hayal kırıklığı yaşadım. Güç çok iyi ama tip olarak vasat.
Hayirli olsun mavi renk diğerlerinden daha özenli tasarlanmış boya olarak.
Ya arkadaslar bisey sorucam yarin bende hayirlisiyla aliyorum motorumu elime bugun gidip baktim ve deposu olsun diger tüm yerleri plastik gibi bi maddeden yapilma 2013 modellerdede boyle mi birde neden celik yada alüminyum degil bunu anliyamadim sizlere danismak istedim
Sezer hayırlı olsun arkadaşım.
15 bg bir makinaya ağırlık katmanın ne anlamı var.? Adamlar ağırlığı düşürerek yüksek performans alıyorlar. Gördüğün tüm 600 1000 cc motorlar yüksek güç üretiyor. O yüzden onlarda dediğin depolardan var. Taşıyabiliyorlar yani kasayı. Şimdi diyecek ki millet eee abi hyo 250 dede plastik değil. Hyo 250 dediğimiz alet 29.5 beygir yani bizden kalan 15 beygir o depoyu kolaylıkla taşır. Sen hayodaki motoru yzf ye takarsan ozaman gör gücü ağırlık bakımından. Aprilla rs125 gibi olur.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)