Selam YZF'ciler, geyiğe sardırmışsınız bakıyorum. Malüm ikinci el sitesinde ucuz bir YZF var, almayı düşünüyorum ancak bir kısım arkadaşlar ona o kadar para verilir mi, git CBR 125 al, 135 km/s zor görürsün gibisinden aklımı çelmeye çalışıyorlar. Siz ne diyorsunuz? İyi birşeyler söyleyin de gaza gelip alayım artık şu motoru. Hızlanması, sesi falan CBR'dan iyidir herhalde ha? Görüntüyü tartışmaya gerek yok zaten.
herkeze slmlar arkadaşlar yzf r125 almak istiyorum yeni başlıcam iyi bir motormudur yeni başalayanlar için idealmidir bide tek silindir olamsı sorun yaratırmı yolda bırakma boğulma gibi sorunlar çıkarırmı kısacasıı bu makina için beni aydınlatırsaniz sevinir şimdiden saolun...
çok süper bişeyy crb gbıı basıt hatları olan bırsey alcagıma bunu alırım tabıkı.
Gerçekten çok qüzel motor görünümüyle kalitesiyle tartısılmaz.Fiyatı baya bir tuzlu zaten tek handikapıda fiyatı olsa gerek ama o parayı 125 lik motora vermek yerine daha qüzel seyler yapılabilir kanaatindeyim.Ama içinden bir seste bu motora sahip olmalısın diyor ;)
Hayırlısı.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
Anlaşılan Sitemizde YZF kullanan bir elin parmakları kadar arkadas yok ki motor hakkındak görüşlerini deneyimlerini paylaşmamışlar...
Kullanıcılar; kendinizi biraz gösterin; Madem bu motoru kullanıyosunuz deneyimlerinizi; motorun gidişini; yakıtını; hızını vs. vs. vs. paylasın da almak isteyen arkadaslarımız varr; onlara bilgi vereblelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ebay de gezinirken böyle bişiy gördüm :
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/25BHP...Q5fAccessories
Sizce neyin nesidir?
Hala öküz türkçesi konuşan , 'k' yerine 'q' yazan; araya büyük harfler koyan insan(sı)larımız var... Yazık gerçekten..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
kim ne derse desin başlangıç motorlarının prensi bence bu motor. ama şuan Türkiyede hiç kalmadı. Alamadım bir tane. Ve ikinci eldede gözümün tuttuğu bir tane yok !!!
Almak istesek yok mu yani ? Nasıl alabiliriz ?
Kullanıcılar tek tek izlenimlerinizi paylaşsanız; Memnuniyetinizi dile getirseniz de biz de motor hakkında bilgi sahibi olabilsek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ne o çako hyodan buna mı döncen
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)