iyi, güzel, hoş lafım yok, tr ye gelmiyor 1, gelsede 10bin YTL gibi bir rakamı bu motor için kaç kişi verir?!? 2, 3-5bin daha koy 2. el 600rr al daha iyi buda 3
iyi, güzel, hoş lafım yok, tr ye gelmiyor 1, gelsede 10bin YTL gibi bir rakamı bu motor için kaç kişi verir?!? 2, 3-5bin daha koy 2. el 600rr al daha iyi buda 3
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
8500ytl çok pahalı alınmaz
şu motorun 100 km de yaktigi yakiti benden başka soran yok ya şurda herkes fiyatini soruyor
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Fiyati cok pahali ya 9milyar :S
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
forumda bu motordan kımsede yok sanırım baya güzelmiş görüntüsü ama 125 lik bir motor 9 bn ytl verilir mi bilemicem..bide ne kadar yakıyor acaba bende merak ettim??
cıbır malesef 13.2 Bg. ve 124 kg.
yzf 15 Bg. ve 126 kg.
yani daha kağıt üzerindeyken geçiyor... ancak bu alet cıbırdan biraz hantal. yani iş biraz da aerodinamic'de bitiyor gel gelelim bu daha tatlı
sorun şu ki fiyat çok önemli
şaka heralde 125 cc. bir motordan ne bekliyorsun 75bg. falan mı
bir de sunu merak ettim artçıyla nasıl oluyor motor hem surucunun hemde artcının rahatı açısından??
selam ben yeni katıldım RX KİNG le ilgili bi sorum olacak acaba şu an yedek parçası varmı yoksa bulunmuyormu cevap yazacaklara teşekurler
SeLaMziii diyip Topici 2008 sonrası HortLatiiim Forumun Teq YZF si mi oLduq Ne
romeo hayırlı olsun cook guzel bi gorunusu var makınenin tekerin düz bassın diyorum
2.el biraz dusuk olsa alternatifler arasına koyardım ama cok pahalı
sen ne kadara aldin 0mı aldın?
performans nasıl
Teslimat pazartesi olucak noter satışı falan cumartesi kapalı olduğu için pazartesiye kaldı kapora verdim sadece performansa bakamadm anca cıbırla kıyaslicak kadar bi test sürüşü yaptm kasada cıbırdan üstün tasarımda teknolojide hızlanma falanda daha ilerlien zamanlarda daha kesin sonuçları yazarım merak etmeyin Ben 900 kmde en ufak çiziği dahi olmayan beyaz kırmızı renqini buldum 2008 model aralık ayında trafiğe çıkışlı Garanti devam edio yedek anahtarı falan mevcut rodaj daha bitmemiş kısmetse ben bitiricem
güzel acıklama ama ne kadar verdin onu soruyom:D:D
isterseniz ilandaki resimlerini atiiim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 PM ----------
bunlar ilandaki fotoları
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)