Honda FES 250 Foresight Scooter
Reklamlar
-
15 Ağustos 2005, 16:20
Reklamlar
-
15 Ağustos 2005, 16:43
motomax bana keeway vermedi.
elmasdag'a da, asya herhangi bi güzellik yapmadi
insallah sen gülersin
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
16 Ağustos 2005, 00:13
-
16 Ağustos 2005, 00:21
sadibey, ehu ehu
honda bazı kalıplarını çinlilere sattı sanırım sadece honda diil birçok firma yapmış bunu
-
16 Ağustos 2005, 00:58
Şaka gibi bir şey bu yaww. Bu adamlar bunu nasıl satmayı planlıyor ben anlamadım? Seneyede 250 cc gelicekmiş bu asyaların. Bu nasıl iş ki.
-
28 Ağustos 2005, 22:51
HOCAM ben bu motoru dum gordum cok guzel ve cekısıde muhtesem yıne bursa durankardesler honda bayısınde deneme sansızmız oldu
honda dan sasma
-
bende motoru dun gordum ve seli ni begendim. ama kullanis zevki kalitesi hakkinda bilgim yok. tavsiye eden yada etmeyen varmi.
-
honda bu motorda hangi marka teker kullandı acaba, bizim motorlara olursa hemen hondaya uğrayıp lastikleri değişelim...
-
hondadan şaşmayın diyorsunuzda.tamam dogru söyluyorsunuz.söylede bişey var.2,590 ytl nerde 7,850 nerde..biri digerinin 3 katı fiyatında..
-
dun bayide bana 7200 ytl dediler nekadar dogru bilmiyorum ancak gorunusu hos kucuk bir maxi scooter.
-
ilgi alanımın dışında ama sağlam birşeye benziyor
-
RUZGARSEVDALISI, aynen..
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
-
ilgi alaninda olan yok muuu
-
Piaggio'nun 250 cc lerinin de 8 milyara kadar vardigini dusunursek 2500 cc lik bir maxi scooter icin Honda guvencesiyle birlikte 7850 normal.
Asya motorlar her sey bir yana birakilsa bile 150 cc. Fiyat farki anlasılır elbette.
-
Arkadaşlar mondialin gelecek modelleri hakkında bilginiz varmı? i:
-
Süper Moderatör (BBRR)
Piaggio'nun 250 cc lerinin de 8 milyara kadar vardigini dusunursek 2500 cc lik bir maxi scooter icin Honda guvencesiyle birlikte 7850 normal
niye honda bu motoru bir uzakdoğu ülkesinde ucuz maliyetle üretiyor oysa piaggio italyan malı hoş bana sorarsanız italyan almayın derim ama (yedek parçası zor bulunur vede pahalıdır) bence honda bu kadar etmez.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
ewt 400cc ve 600cc racing gelecekmiş servisin söylediğine göre 2006 ocak gibi ülkemize giriş yapılacakmış
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
-
sağol dostum poseidon biraz şanslı sayılırım o zaman daha almadım bekliyorum
-
Honda bu motoru asya ya mı yaptırmış ya?Asya 150 T-1 in nerdeyse aynısı.Daha iddialı bir dizayn beklerdim doğrusu.Nerde İtalyanlar...
Herkes hakettiğini yaşar.
-
dün bende sordu hondaya motoru 8250 ytl dediler ben antalyada oturuyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler