Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Sym Joyride 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Alıntı DERKMEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Merhaba Arkadaslar,
    Isim nedeni ile cok firsat bulamadigim forumlara ancak bu saatlerde nadir olarak girebilmekteyim.
    Asagidaki konularda bugune kadar karsilastigim ufak sorunlar ve sorularim yer aliyor.
    34 FL 1962 plakali enjoyridemi 11 Nisan 2008 de 0km aldim.
    Suan itibari ile 3400km yi devirmis bulunuyorum ve asagidaki konular hakkinda fikirlerinizi, tecrubelerinizi ve cozum onerilerinizi almak isterim.

1) Trafikte 10 dk dur kalktan sonra titreme ile kalkma veya titrerken bir anda kavrama ve firlama yasiyorum, sorun debriyaj plakasinda olabilirmi? genel bir sorunmudur?
    2) Tam gaz olarak yol yapma denemelerimde 9 bin devirde 3 dk yol aldiktan sonra devir 8,5 e dusuyor ve birdaha imkansiz 9bini gormuyor. Acaba gaz kesici bir uygulama varmi Joyride 200 lerde ?
    3) 30 YTL ye dolan depo ile 200km uzerinde 1 veya 2 sefer yol kat edebildim. Her km de artci ile seyahat ettigimi belirtmeliyim.Bu degerler normalmi sizlere kiyasla?
    4) Isim geregi 3000 km bakimina halen gidemedim, onereceginiz servis ve tahmini 3000 bakim ucretlerini belirtebilirmisiniz?
    5) Bujileri NGK iridyum ile degistiren arkadasimiz var mi, var ise benzin sarfiyatinda ciddi bir dusus gerceklestimi?
    6) Lastik ebatlarimiz biraz zor bulunuyor gibi bu nedenle arastirma yapmis ve denemis arkadaslar tecrubelerini ve goruslerini belirtebilirler mi?

Bu ufak tefek aklima takilmis sorular haricinde makinamdan cok memnunum.
    Bu haftasonu 3.000 bakimimi yaptirmayi dusunuyorum umarim zaman bulabilirim.
    Herkese selamlar olsun.
    Saygilarimla.
    Selam Berkmen, önce hoşgeldin, sorularına gelince;

1- 3000 bakımını yaptırınca, varyatör temizliğide yapılacaktır o vakit bu sorun geçecek.
    2- buna cevap veremeyeceğim benim makinada devir göstergesi yok.
    3- ne kadar ağır ve genişseniz o kadar çok benzin harcarsınız, dolayısıyla sizin değerler normal hatta iyi bile denilebilir.
    4- istanbul veya çevresindeysen Altan motor derim.
    5- hiçbirşey farketmeyecek paran cebinde kalsın.
    6- Yukarıda Boo_74 arkadaşımız bu konuda oldukça detaylı çalışmalar yapmış ve bizlerle paylaşmış, yetinmemiş birde SYM ile bizzat mail görüşmesi yapıp tavsiye almış Kendisini tebrik ediyorum ve bizimle paylaştığı içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Selamlar&saygılar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Atlas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Berkmen, önce hoşgeldin, sorularına gelince;

1- 3000 bakımını yaptırınca, varyatör temizliğide yapılacaktır o vakit bu sorun geçecek.
    2- buna cevap veremeyeceğim benim makinada devir göstergesi yok.
    3- ne kadar ağır ve genişseniz o kadar çok benzin harcarsınız, dolayısıyla sizin değerler normal hatta iyi bile denilebilir.
    4- istanbul veya çevresindeysen Altan motor derim.
    5- hiçbirşey farketmeyecek paran cebinde kalsın.
    6- Yukarıda Boo_74 arkadaşımız bu konuda oldukça detaylı çalışmalar yapmış ve bizlerle paylaşmış, yetinmemiş birde SYM ile bizzat mail görüşmesi yapıp tavsiye almış Kendisini tebrik ediyorum ve bizimle paylaştığı içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Selamlar&saygılar.

Merhaba Atlas,

Cevapların için teşekkür ederim.
    Tecrübeler hepimize ışık tutsun inşallah.
    Boo74 ün yazdığı hazineyi keşfettim ama geç oldu.
    Saygılarımla.

Motosikleti
    sym joyride 200

joyride mi satıyorum

slm arkadaşlar 2004 model joyride 200 motorumu yükseltmek için satıyorum 23700kmde masrafsız ve çok temizdir

3500ytl istiyorum bilginize

yeni lastik, yeni balata,xenon far ve koltuk döşemem yenidir ön süspansiyonların bakımı yeni yapildı
    ::::jester::

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    joyride için koltuk döşemesi nerede yaptırabilirim.Tafsiyesi olan varmıdır.Herkese kazasız yolculuklar.(motorumu daha teslim almadım,alınca buradan görüşmeye devam ederiz inşallah)

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    joyride için koltuk döşemesi nerede yaptırabilirim.Tafsiyesi olan varmıdır.Herkese kazasız yolculuklar.(motorumu daha teslim almadım,alınca buradan görüşmeye devam ederiz inşallah)

Kahramanlarda Mehmet usta var harika işçiliği ve malzemesi vatrdır! tavsiye ederim
    Ah... birde nerede olduğunun yazsaydın ne harika olacaktı
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    cawa
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kahramanlarda Mehmet usta var harika işçiliği ve malzemesi vatrdır! tavsiye ederim
    Ah... birde nerede olduğunun yazsaydın ne harika olacaktı
    Teşekkürler. İstanbul Sarıyerdeyim.Motorumu yeni aldım ve biraz bakıma ihtiyacı var

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Teşekkürler. İstanbul Sarıyerdeyim.Motorumu yeni aldım ve biraz bakıma ihtiyacı var

Merhaba,
    İstanbul'daki arkadaşlar mutlaka iyi bir Yetkili Servis adı verecektir sana yakın olan
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Yücel Motor u dene derim

merhaba,

Öncelikle hayırlısı olsun ve kazasız belasız kullanman dileğiyle ...

Sarıyerdeysen sana en yakın ve uygun yer Maslak Oto Sanayide ki yetkili servisimiz Yücel Motor olacaktır.

İyi Günlerde Kullanman dileğiyle..

AMAÇ DEĞİL, ARAÇ ENJOYRIDE

Motosikleti
    cawa
    Arkadaşlar bakım isteyen ve yeni aldığım joyridı mı kendim söktüm.Motoru komple dağıttım nasıl toplicam konusu ilerleyen günlerde belli olucak fakat bu konuda tecrübesi olanlar ın tafsiyelerine hayır demem.
    Servisin bana 1000 ytlye kadar yolu var demesi ve cebimdeki son kuruşuda motora harcamış olmam bana bunu yaptırdı maalesef :(
    Fakat umutluyum şimdilik en azından sökme konusu problemsiz.
    Silindir üst kapağını açtım. Contaları sekmanları değiştiricem.Başka ufak tefek parçalarda var.( termostat vs gibi. Bu konularda yardım almak isteyenlerede yardımcı olabilirim.
    Motorum 21500 km de hararet sonucu conta yandı.
    Yeri gelmişken belirtim conta tamamen ismi lazım değil bir serivisin (yetkili) bişey olmaz müşür bozuk yada gösterge yanlış gösteriyor demesi üzerine bu hale geldiki motorun suyuna bakma zahmeti bile gösterilmedi.
    Neyse son halinde kompresyon ve çekiş düşüktü.Sanıyorum contadan kompresyon kaçağı var.Daha fazla dayanamadım.
    İlerleyen günlerde ilerlemeleri ve gelişmeleri ( inşallah) yazmaya devam edeceğim.
    Fakat gözlemlerim sonucu sekman silindir ve pistonda herhangi bir deformasyon olmadığı yönünde, bu işin uzmanı bir arkadaş ta gördükten sonra sadece contamı yoksa sekman,rektefiye vs gerekiyormu ona kesin kararı vereceğiz.
    Sadece conta ise çok uygun fiyatlara bu işi halledeceğim gibi görünüyor.
    Çok heveslenerek aldığım motoruma binememenin üzüntüsü ile kapıda yatıyor olmasına daha fazla dayanamadım.
    Herkese hayırlı forumlar hoş sohbetler.

Sym Forum

TÜM SYM Kullanıcıları için forumumu en basitinden hazırlamış bulunmaktayım. Zamanım oldukça geliştirmeye çalışacağım.

Şimdilik Sizden Ricam, hem buradan forum üyeliği almanız ve forumumuzun yaygınlaşması için diğer kullanıcı arkadaşları bilgilendirmeniz.

Forumu ücretsiz yaptığım için otomatik olarak reklam banner.leri koyuyor bunlardan herhangi bir gelirim olduğunu sakın düşünmeyin sadece bizlerin de bir forumu bir ortamı olsun istedim arkadaşlar

Adres aşağıda. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun....

http://sym.com.tr.tc

BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    Alıntı epala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TÜM SYM Kullanıcıları için forumumu en basitinden hazırlamış bulunmaktayım. Zamanım oldukça geliştirmeye çalışacağım.

Şimdilik Sizden Ricam, hem buradan forum üyeliği almanız ve forumumuzun yaygınlaşması için diğer kullanıcı arkadaşları bilgilendirmeniz.

Forumu ücretsiz yaptığım için otomatik olarak reklam banner.leri koyuyor bunlardan herhangi bir gelirim olduğunu sakın düşünmeyin sadece bizlerin de bir forumu bir ortamı olsun istedim arkadaşlar

Adres aşağıda. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun....

http://sym.com.tr.tc
    ellerine sağlık, az önce üye oldum
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

thelord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax 250i
    merhaba arkadaşlar uzun zamandır sym ile ilgili formlarınızı okuyorum.
    İkinci el joyride 200 arıyorum. Uykun fiyata bakabilecegim bir yer varmı?

BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    Alıntı thelord adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar uzun zamandır sym ile ilgili formlarınızı okuyorum.
    İkinci el joyride 200 arıyorum. Uykun fiyata bakabilecegim bir yer varmı?

sahibinden com'a baktın mı? nadiren burada da satan oluyor.
    B00_74
    Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!

thelord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joymax 250i
    evet BOO_74 sahibinden com'a baktım motoru gordum pazarlıgınıda yaptık anlaştık ama
    sahıbı nedense agırdan satmaya başladı. Oyalamak gibi. Başkalarıda gelıp bakıcaklar v.s. gibi
    benimde canım sıkıldı ne o aradı nede ben.
    sahibinden.com ve benzerı wep sıtelerıne bakıyorum. Ilan verılmemıs mağazalarda ikinci el olabilirmı dıye dusunmustum.

Motosikleti
    cawa
    Arkadaşlar sonunda gereken bütün parçaları temin ettim.Motorumu topladım.Sente konusuna çok takılmıştım fakat kendi kendime çözdüğüm kadarı ile ve motorandan bir ustanın da tarifi ile (telefonda ne dediğini anlayamadım ama benim anladığım şeyi anlattığını farketmiştim yinede çaktırmadım ) doğru konumda eksantiriğide yerleştirdim (zincirini) Motor saat gibi çalışıyor.Gayet sağlıklı ses çıkıyor motordan. Egsoza peçete tutum 4-5 dk kadar bekledim ve sadece hafif bir nem dışında en ufak bir leke oluşmadı peçetede..Bu arda motoruda sökmüşken tiner ile iyice temizledim. Çok güzel oldu bir tek yağ kalıntısı kalmadı.
    Silindir alt contanın orjinalini bulamadığım için KLİNGİRİT conta kestirdim.Orjinalinden daha teloranslı kestirdim bence daha sağlıklı oldu.Birde conta çok az daha ince olduğu için sanıyorum silindir birkaç milim aşşağıda kalıcak ve pistonda bu oranda daha yukarılara çıkacağı için motorun kompresyonu artıcak.(birazda olsa etkiler kanaatindeyim) Daha motoru yürütmedim şimdilik günlük olarak çalıştırıyorum sekmanların alışması açısından.
    Bugün Altan motordan kayış aldım onu taktırıcak yer bulmam lazım hiç gözüm kesmedi.Somunlar şiddetli sıkı görünyorlar. İlk fırsatta genel bir bakım için ALTAN motora götürmek istiyroum ama bana çok çok uzakta.İlk fırsatta inşallah.
    Bu arada bukadar işlemden sonra hiç abartısız tek marşta (4-5 sn) çalışmasına hayran kaldım. Motoru tanıdıkça dahada sevmeye başladım.Fakat hala bakımıma ihtiyacı olan yerler var (fren balataları bilimum bilyalar gibi)

Bu arda parçaları beklerken ön farıda h4 ile değiştirdim bana sadece bir ampul parasına mal oldu aynı duya ve orjinal duyu bozmadan uyarladım.Aydınlatma ciddi anlamda farketti.55 watt oluşu sıkıntı çıkarmazsa böyle kullanmaya devam edicem.
    Herkese hayırlı yolculuklar hş sohbetler.
    Birde unutmadan sym ciddi anlamda kaliteli bir motor arkadaşlar

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Merhaba ben 1200 km de bir joyride aldım ,keyifle kullanıyorum.4000 e geldi.Özellikle bakım ve arıza konularında herkesten yardımcı olmasını bekliyorum.Bayan olduğumdan dolayı yolda kalmaktan korkuyorum.daha önce bir mondeal Rc vardı ki bana yaşatmadığı macera ve salgılatmadığı adrenalin kalmadı.Sym den çok memnunum henüz bir "tık" yok.Bursa'lıyım ve Tirilye-Kurşunlu arası mekik dokumaya ve yeşilin maviye karıştığı doğada yol almaya bayılıyorum.Tüm arkadaşlara keyifli ve dikkatli sürüşler.

Merhaba
    Bende çok memnunum aracımdan 4000 e geldim yık yoktu;Fakat geçen gün egzostan vida düşümüş acayip ses yapmaya başladı panik oldum.Neyseki hemen sorun halloldu.Şu an değil ama daha sonra 2. el bir gts almayı düşünüyorum fakat yakıt durumu acaba çok farkedermi bilmiyorum.

Siteyi tam çözemedim mesaj alım yazım ama çok yakında...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    cawa
    Bir haftadır motorumla dolaşıyorum gayet iyi şimdilik.. Biraz fazla benzin tüketiyor, bunuda son ve hassas ayarlarını yapmamış olmama bağlıyorum biraz daha km yapınca sübap ayarı yapıcam. Bu arada elimi yağa bulamışken karbüratörüde temizleye bilirim.
    Bu arada motoru zorlayamıyorum son hızını çok merak ediyorum şeytan dürtüyor bazen fakat sekmaların rodajını tamamlamasını beklemem gerekiyor maalesef..
    tafsiyesi olan varmı demiyorum zaten foruma ne gelen var ne giden herkes gezip yazın tadını çıkarıyor galiba
    Herkese kazasız sürüşler.

Herkese

@ n_tuncak Hayırlı olsun ALLAH kazasız kullanmak nasip etsin.Ve tabiki hepimize inşallah

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Kaç km de sizinkide joyride değilmi

Motosikleti
    cawa
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaç km de sizinkide joyride değilmi

bana sorduysanız benm joyride 22000 kmde şuan sizinki daha çok yeniymiş.. Fakat yıllarca ve km lerce kullanabileceğimi düşünüyorum. Tabiki bakımlarını bilinçli ve eksiksiz yapmak kaydı ile

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    bana sorduysanız benm joyride 22000 kmde şuan sizinki daha çok yeniymiş.. Fakat yıllarca ve km lerce kullanabileceğimi düşünüyorum. Tabiki bakımlarını bilinçli ve eksiksiz yapmak kaydı ile

Ben 1200 dealdım.şu an 4000 de2 kez yağ koydurup bir kez de bakım yaptırdım.Bir kez de lastik cam ile kesildi ona dolgu oldu.O gün cidden cam kırıklı bir yerlerden geçmiştim.Lastiğin sabah kalktığımda patlamış olması normalmidir yoksa başka bir şeylerden şüphelenmelimiyim...

REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler