hazır hararet demişken, trafikte bazen hararet göstergesi tavan yapıyor aniden sonra kendi kendine düşüyor, gösterge yeni tip yuvarlak , sebebi ne ola ki?
hazır hararet demişken, trafikte bazen hararet göstergesi tavan yapıyor aniden sonra kendi kendine düşüyor, gösterge yeni tip yuvarlak , sebebi ne ola ki?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
arkadaslar merhabalar bu servis olayını hala cozemedım ben servislerin hepsı ayrı bısey soyluyor sanırım, ben 500 de yaptırmıstım ılk bakımını, etiler korlasda bana bıdaha 3000 km sonra(3500km) gel dedı. 1000 de falan gıtmedım yanı. Bunun yanında 2 defa yag lambam yandı ama baktım yag eksıgı yok bır sure oyle gezdım, sonra kadran daki saatin ayarları ıle oynarken sondü, ikincikez oldugundada aynı seyı yaptım saatın ayar tuslarına basınca sonuyor, basına boyle bısey gelen varmı, normalmı acaba bu. Son olarak da motor ozellıkle ılk kalkarken az gaz verdıgımde bı tekleme yapıyo, ful gaz vererek kalkınca olmuyor ama ozamanda cok hızlı kalkmıs oluyor tehlıkelı oluyor. özellikle bu tekleme olayı basına gelen varmı paylasırsa sevınırım
arkadaslar ben de 2006 model 0 km hd 200 ler var satılık fıat 4.000 ytl tel:05053601134-05322718935 uylar79@hotmail.com
selamlar herkese. ben çapçaylak biri olarak bir süredir forumu takip ediyordum ziyaretçi olarak ve sonunda bugün gözümü karartıp 2007 model joyride 200'ümün kaporasını verdim pztesiden itibaren önce bizim sokaklarda sonra yavaş yavaş caddelerde ve nihayetinde yeterince tecrübelendiğime inandığım zaman da işimin olduğu maslak'a kadar bebeğimle gitmeye çalışacağım. her postta her konuda yepyeni şeyler öğreniyorum. umarım herşey çok keyifli olur bundan sonra da
Marc iyi bir seçim yapmışsın
Kazasız sürüşler dilerim.
Arkadaşlar merhabalar.Zannedersem hafta sonuna kadar bir SYM Joyride 200 sahibi olacağım.
Çoooook uzun zamandır sizlerin ve diğer 2 tekerlek sevdalılarının formlarını okuyorum.Epey bir kararsız kaldıktan ve galiba 160 küsur sayfalık formunuzu okuyup,motor hakkında iyice emin olup,aktivitelerinizi ve dostluğunuzu görünce ben de aranıza katılmaya yani 2 teker sevdalısı olmaya karar verdim.Bir aksilik olmazsa önümüzdeki günlerde rüzgarı hissetmenin tadına varacağım galiba.Kazasız sürüşler ve İyi akşamlar dilerim.Bu arada oldukça aydınlatıcı ve birbirinize destek olucu tutumunuz beni çok etkiledi.
bugün ilk turlarımı yapmaya başladım sokak aralarında. 45 dakika kullanıp 2 saat uyudum evde sonra çok kasmışım sanırım kendimi. yarın sabah 7de kalkıp yarım saat gidiş yarım saat geliş yapmayı planlıyorum Tuzla'ya doğru. gri bir joyride'ın yanından geçerseniz o saatlerde, kornaya basın ben anlarım
2007 şubat trafik çıkışlı 4000 km SYM Joyride 200 ümü satıyorum ilgilenen olursa tolgaayaz@gmail.com bana ulaşabilir
Şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman, kazasız belasız keyifle sürersin herdaim inşallah. Forumların güzelliği burada, herkes bilgisini, tecrübesini, sevincini paylaşırsa bu topluluklar daha güzel hale geliyor üstelik gerçek yaşama da yansıyor.
Marc, mümkün olduğunca trafikten uzakta motora alışma çalışmaları yap önce, bol bol viraj ve fren çalışması yap. Motorunu iyice tanıki nasıl refleks verdiğini iyi bilesin.
Atlas dostum,
iyi dilek ve temennilerin için teşekkürler.Bu akşam üzeri inşallah motorun kaporasını vereceğim.Pazar günü iki yer de kapalıydı.Ama hala renk konusunda karar veremedim ya açık gri olacak ya da füme.Zor bir seçim olacak galiba.Akşam iş çıkışına kadar sürem var.
Haklısın. Zaten dediğim turu yapmaya gözüm yemedi. O yüzden 2-3 sokak yukarım ve aşağım şeklinde turlar atmaya devam ettim. Bir ara mecburen trafiğin ortasında kaldım ama sakin olup gözleri 4 açarak kontrol ettim durumu.
Dinazor dostum sana da hayırlı olsun bu arada. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
merhaba ben 2006 model 8800 km de sıyah bir joyride aldım ıkıncı el ılk motorum ıcımde hevestı burdan başladım.yanlız sımdı bır problemım var boyum 195 ve motor kullanımı sırasında ruzgar cok gelıyor camı kucuk oldugundan sanırım bunun buyugunu yapan yada satan orjınal olacak ama bır yer varmı yardımcı olurmusunuz yoksa motorum aldığım fiyata satılığa çıkaracağım burgmana gececegım
oooo joyride'cılar artmaya başlıyor, hoşgeldiniz arkadaşlar...
B00_74
Selam arkadaşlar ben de 8 aydır joyride 200 kullanıyorum. Memnun musun derseniz hem memnunum hem değilim.
Memnunum Çünkü motorda tık yok bastın mı gidiyor durma falan böyle şeyleri unutun. Sadece ilk aldığımda sorun çıktı akü şarj etmiodu konjektör bozuk çıktı onu değiştirdim ondan beri sıkıntı olmadı ama resimlere bakarsanız. Yağ değişim yerinin üst kapağı aldığımdan beri yok. Ona ihtiyacım var, yine resimde gördüğünüz gibi sol ayak yaslama yerini ben yaslayınca kırdım ona ihtiyacım var ve sadece bende gördüğüm tel.den diğer modellerde siyah grenajdan olan iki parçaya ihtiyacım var ve hiçbirini bulamadım. zar zor internetten yedek parça kataloğunu buldum. Maslak sanayi.de yenikapı tekay.da tophane.de kadıköyde bütün ama bütün yetkili servislere bizzat gittim YOK YOK YOK...
Sizler için nasıl bilmiorum ama benim için dış görünüşü çok önemli. sırf yaptıramıyorum diye satıyorum motorumu 2500.e... parçalarımı tedakir edebilsem satmam asla... ama gel gör ki çin malı motor alımış gibi parça bulamıyorum... yazık......
bana yardımcı olabilecek ve akıl verecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.
Selam arkadaşlar ben de 8 aydır joyride 200 kullanıyorum. Memnun musun derseniz hem memnunum hem değilim.
Memnunum Çünkü motorda tık yok bastın mı gidiyor durma falan böyle şeyleri unutun. Sadece ilk aldığımda sorun çıktı akü şarj etmiodu konjektör bozuk çıktı onu değiştirdim ondan beri sıkıntı olmadı ama resimlere bakarsanız. Yağ değişim yerinin üst kapağı aldığımdan beri yok. Ona ihtiyacım var, yine resimde gördüğünüz gibi sol ayak yaslama yerini ben yaslayınca kırdım ona ihtiyacım var ve sadece bende gördüğüm tel.den diğer modellerde siyah grenajdan olan iki parçaya ihtiyacım var ve hiçbirini bulamadım. zar zor internetten yedek parça kataloğunu buldum. Maslak sanayi.de yenikapı tekay.da tophane.de kadıköyde bütün ama bütün yetkili servislere bizzat gittim YOK YOK YOK...
Sizler için nasıl bilmiorum ama benim için dış görünüşü çok önemli. sırf yaptıramıyorum diye satıyorum motorumu 2500.e... parçalarımı tedakir edebilsem satmam asla... ama gel gör ki çin malı motor alımış gibi parça bulamıyorum... yazık......
bana yardımcı olabilecek ve akıl verecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.
joyride için yola daha iyi yapışan lastik tavsiye eden var mı?
B00_74
evet dostlar,bugün itibariyle bende 2007 joyride 200 sahibi olarak aranıza katıldım.Bu benim ilk motorum.Hepimize kazasız,sorunsuz sürüşler diliyorum.Motorum 550 km oldu hiç sorun yaşamadım 350.km de ilk yağ değişimini yaptım.Merak ettiğim konu,joyride 200 de motor su eksiltiyormu ve hangi aralıklarla ilavesi gerekir bu konuda bilgi verecek arkadaşımız varsa sevinirim.
epala sana önerebileceğim tek yer ALTAN MOTOR olacaktır. Onlara danışmadan bir işe kalkışma bence. İrtibat bilgilerini anasayfadaki sponsorlar listesinde görebilirsin.
Lastik meselesi bence çok önemli bir konu, öncelik sağlamlık+yol tutuş şeklinde olmalı. Lastikler hakkında pek bilgim yok ama kendi motorumu aldığımda lastikleri de hemen değiştirmiştim, Metzeler yağmur lastiği takılmıştı. Sağlamlığı konusunda benden 10 üzerinden 10 aldı, yol tutuş konusunda başka tecrübem olmadığından iyi yada kötü diyemiyorum ama hiç kayıp düşmedim.
Öncelikle hayırlı olsun Zeytin, kaza bela görmeden iyi günlerde kullanmanı dilerim. Soruna gelince ben 2 yıldır kullanıyorum hiç kendim su ekleme ihtiyacı duymadım. Servise gittiğinde bakmaları gerekir zaten, benim motora sadece 1 kez serviste su eklenmişti.
Atlas teşekkürler, modelini hatırlıyor musun? ME7 mi?
michelin bopper veya city pilot düşünüyorum ama ön için uygun ebat yok, sadece arka değişse ne olur ?
bu arada Zeytin hayırlı olsun, benim de ilk aldığımda bir kere eksiltti, kaçak-gevşek varmış, servis düzeltti, şimdilik birşey yok.
B00_74
öncelikle teşekkür ederim Atlas ve BOO_74 arkadaşım.Benimle bakım ve kullanım konusunda tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Neleri yapmalı neleri yapmamalıyım.
Bugün istanbuldan çıkıp yaklaşık gidiş dönüş 500 km lik ilk seyahatimi yapacağım,dönüşümde karşılaştıklarımı sizlerle paylaşırım,görüşmek dileğiyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)