Benjamin Button
keas :bujiyi çıkarıp sil bence yine çalışmazsa ayak marşıyla aynı anda normal marşla basaraka dene bujiyi sildikten sonra.
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
harun :servise kitapçıkla beraber git servisle konuş garantide sorun olmazsa yaptır sorun olur derse bildigim düzgün bir tamirciye götür.
---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:30 ----------
burakkars :hararet müşürün bozuk olabilir,anadolu yakasında altan motor avrupa yakasında daytona motor,başka dersen motodrom normalde benim gittigim motorcu. şirin evlerde yeri şubesi papaz köprüsü tarafında.
0535 321 48 27 https://www.facebook.com/groups/252367158242383/
merhaba sym joyride cıkma egzoz nereden bulabılırım....
200i de tabkki yok sende bir şey yok korkma ben i modeli oldugunu dikkat etmedim. bujiyi silmen yeterli motor kısmına ve gösterge paneline aşırı su kullanmamaya dikkat et sorun yaşarsın.
---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 22:31 ----------
sahibinden com da bulabilirsin sym yedek parça yaz çıkar yada karizma motor, yada naturel motor yaz sahibindene o satıcılarda çıkma oluyor özellikle karizma motorda kolay gelsin.
0535 321 48 27 https://www.facebook.com/groups/252367158242383/
Merhaba arkadaşlar.
Foruma epey ara verdikten sonra tekrar aranızdayım.
Bergama/İZMİR'den arkadaşımız a.tuncyurek 2013 sonlarına doğru SYM Joyride 200 scooterini satılığa çıkarmıştı.
Bende o aralar bu modelle ilgileniyordum. Birkaç telefon görüşmesinden sonra fiyatta anlaşarak gün belirledik ve çevremdekilerin "yapma etme o kadar uzaktan araç alınırmı?" söylemlerine aldırmadan Kocaeli'nden otobüsle yola çıkarak kararlaştırdığımız günün sabahı Bergama'ya ulaştım.
Sonra Ahmet arkadaşımız beni otogardan alarak motosikletin yanına getirdi orada kontrollerimi yaptıktan sonra motoru beğendim içime sindi...
Satış işlemlerinden sonra öğlene doğru yola çıktım 425 km. yol katederek Kocaeli'ne ulaştığımda sanki o kadar yol gitmemiş gibiydim.
Konfor, yol tutuş, ivmelenme umduğumdan iyi çıktı.
SYM Joyride 200 sahibi olurken bir yandan da 18000 km.de 2010 model Yamaha Crypton vardı onu kısa mesafelerde kullanırım diye düşünüyordum ama mahalleden bir kardeşim ısrarla isteyince bir fiyatta anlaşarak sattım.
Kısacası aldığımda 8800 km.de olan SYM Joyride 200 le 11000 km.ye gelmiş bulunmaktayım.
Arkadaşlar işte Bergama/İZMİR'den getirdiğim SYM Joyride 200;
Arkadaşlar Merhaba,
Joyride 200i evo konusuna da yazdım ama sanırım o konu biraz eskimiş.
İlk motosikletim için Joyride 200i evo, fiyatından ve kullanıcılarının memnuniyetinin yüksek olmasından dolayı listemde. Aslında 250cc hedefliyorum ama biraz bütçemi zorlayacak gibi. Faturayı kullanacağım için sıfır alacağım.
Sorum şu; Sym Türkiye ve SYM global websitelerinde verilen özelliklere göre motor hava soğutmalı. Ancak forumda birkaç konuda ve internette birkaç kaynakta da sıvı soğutmalı olduğu bilgisi var. Antalya'da kullanacağım için sıvı soğutmalı bir motor almak istiyorum, uzun mesafelerde şişme olmasın diye. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim. 2014 Joyride Evo su soğutmalı mıdır?
Bir de boyum 190 olduğundan motorun üzerinde duruşum konusunda endişem var. Uzun boylu olup da bu motoru kullananlarda durum nasıldır acaba?
Sym joyride 200 2007 model motorum var hiç bir sıkıntı çıkarmadı bu zamanda kadar 2 kişi dağ bayır demeden tıkanmadan yola devam ediyorum.ama benim de bir sorum olucak bir depo ile 180 km yapıyorum en fazla normalmidir.
Eğer devamlı çok sıkışık trafikte kullanmıyorsanız normal değil sayın ersenelbey.Benim 200i çok sakin kullanmayınca bile 280 km civarı gidiyor.
Sıkışık trafikte kullanmasam da farketmiyor o zaman servise gidip göstertmek lazım radyatör temizliği falan yaptırtmak lazım.
Arkadaşlar bu modelle yoluma devam ediyorum.
Ailemle Erdek'e 8 günlük tatile gidip geldiğimde çalıştırmakta zorluk çektim onun dışında hiç bir sorunum olmadı.
Demek ki fazla ara vermeden kullanmak gerekiyor.
Merhabalar ben de Sym joyride 200 model 2004 18000 binde motor uzun yol yapıyorum sakarya istanbul sakarya bursa sadece dikat etmen gereken hunsur motorun yagını ıyı guzel yag koymak bakımlarını yapmak fazla ara gazı vermeyeceksin cok uzun süre seni götürür çok saglam makınadır.
Arladaslar bende joyride sahibiyim su an ariza yaptigindan dolayi parca olarak isteyen olursa yardimci olurum. Butun parcalari mevcut
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Arladaslar bende joyride sahibiyim su an ariza yaptigindan dolayi parca olarak isteyen olursa yardimci olurum. Butun parcalari mevcut
merhaba arkadaşlar ben bir konu açtım gts 250 hakkında ama her nedense 2 gündür yayına girmedi iletişim bölümünden site yetkilisinede 3 kere mesaj yazdım ama herhangi bir cevap alamadım sizin konunuzla alakası yok bu durumun biliyorum ama herhalde bir cevap veren olıur diye yazıyorum teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
ya arkadaş bu forum terk mi edldi anlamadım ki ?
Selam arkadaşlar bir sorum olacak geçen günlerin birinde yaklaşık bir saat 90,100km yol yaptım izmir çevre yolu balçova rampasını tırmandım.Yolun sağındaki benzincide durdum dinlenmek için.harart çizgisi 3 bakladaydı marş düğmesinden kapattım (kontak açık kaldı)birden hararet baklalları önce4anında 5 oldu kontağı kapattım dışarıya küçük pet suyun yarısı kadar su akıttı.gittim şaşal su aldım yedek su deposunu doldurdum 15 dk sonra yola devem ettim.kafam çok takıldı motara zarar verdimmi diye.bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.SYM JOYRİDE 2000 2006MDL.
Merhaba, yasayan joyride evo 200 kullanicisi var mi? Yoksa forum terk mi edildi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)