arkadaşlar iyi bir ustanın elinde, adam akıllı bir karbüratör ayarı ile motor soğukken gaz yememe sorunum düzeldi benzer sorunları olan arkadaşlara duyurulur.
arkadaşlar iyi bir ustanın elinde, adam akıllı bir karbüratör ayarı ile motor soğukken gaz yememe sorunum düzeldi benzer sorunları olan arkadaşlara duyurulur.
Arkadaşlar merhaba. Kısmetse kısa bir süre sonra ben de bir Joyride sahibi olucam. Size sormak istediğim 2006 model 15.000 km de bir "Joyride evo 200" 2850 TL fiyat nasıl ? Motor görünüş olarak çok temiz. Herhangi bir yağ akıntısı ya da sızıntısı yok. Bugün ya da yarın motoru almadan önce binerek kontrol edicem ama daha önce sizlere bir danışmak istedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim,,,,
SoundWave arkadaşım motor tek tıkta çalışıyor kalkışta fazla sarsılmıyor
, titretmiyorsa ve motorda fazla aşırı dercede ses yoksa ve dijital panelde ısı göstergesinde ufak bir gezinti sonucu 3,4 bulmuyorsa benim tahmıinimce joyride nin yaşı ve km açısından iyi bir fiyat diye düşünüyorum...
0535 321 48 27 https://www.facebook.com/groups/252367158242383/
Merhaba arkadaşlar.
Acil paraya sıkışıklığım nedeni ile 2008 model 12000 km deki joyride mi satıyorum.
Fiyat nakit 3750 TL İlgilenenler için http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31881297/detay
Çok şükür sonunda aldım Joyumu,,, 2006 15.000 km de 2.750 TL verdim. Yarın kısmetse işlemlerden sonra teslim alıcam. Maşallah saat gibi çalışıyor. Serviste kontrol de ettirdim. 2 haftadır yatmasına rağmen tek marşta çalıştı. Burda yazılanlar kadar rahatmış. İçime çok sindi. Ufak tefek rutüşleri olucak ama olsun zamanla hallederim hepsini. Yarın full bir bakıma sokup hava şartları elverdiğince kullanıp alışıcam...
soundwave hayırlı olsun motorun. fiyatıda iyi bence. arkadaşlar motora xenon takmayı düşünüyorum. bilgisi olan var mı? bizim motora takılan ampülün teknik ve fiziksel özelliklerini bilen varmı?
Far camında bozulmaya neden oluyor.(buda şuanda başımızdaki bir sıkıntı) Farın fiyatını düşününce hiç riske girmemeni tavsiye ederim. Hiç bulaşma. Ayrıca arka çanak kısmında da erimeye neden olabiliyor.(başımıza geldi)
Orjinal 12v 35w bunun dışında kullanman hem motora zarar hemde performans vermez.
özellikle sarı yada beyaz 55 watt ve üzeri nedense daha kötü aydınlatıyor. Muhtemelen beslenemiyor ampul.
En güzeli bulabilirseniz ledli sis lambaları iş görür.Yada piyasadan herhangi bir eksesuarcıdan sis lambası alırsınız. Ampul olarakta gts 250 modelinin orjinal sislerinin ampulünü takarsanız iyi iş çıkarabilir. Standart sis ampulleride konjektör arızasına neden oluyor . (denendi ve arıza çıkardı)
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
2006 joyride 1 depo ile artçıyla beraber 210 km. çoğuda şehir içi. Yakıt tüketimim normal mi ?
Xenon 8000 K H4 uzun kısa taktırdım.
Kısa görüntü
Uzunların görüntüsü
Bu da karşıdan bir görüntüsü
Bu xenondan öncede halojen 55/60 w lık bir ampul kullanıyordum. 2 sene kadar takılı kaldı ne bir erime var nede birşey yaklasık 2 ay kadardırda xenon takılı ancak ne bir erime var ne de birsey üstüne gayette memnunum kesinlikle gece görüşleri mükemmel herkese tavisye ederim
slm arkadaşlar bende joyride evo 200 kullanıcısıyım size birşey sormak istiyorum motor kapının önünde dururken joyride 200 yazılarını sökmüş çocuklar ben o joyride 200 orjinal stickerını nereden bulabilrim acaba.motorum 2006 model el yazısı gibi olan sticker.
yok mu ? yardim edebilecek biri
Aynı konuya ben de deyinmek istiyorum. Benimde 2006 model Joyride'ın yandaki yazılarını sökmüş (+%&%+^'!'%&/) yaratıklar. Bunu nerden temin edebilirim ?.
1 gün oldu alalı sokmuşler veletler....
GA-ro arkadaşım onu buradaki satıcılarda bulman biraz zor gibi benim yazılar yerinde ama biraz solmuş ,olsa buralarda bende degiştirmek isterim ama o yazıları bence en kolay sahibinden com da sym yedek parça satan izmir antalya satıcılarında bulabilrisin sym nin fabrikası izmirde zaten biliyorsun ki...ama belki buradaki servislere sipariş vererekte getirte bilirsin ama az biraz daha tuzluya gelir diye düşünüyorum kolay gelsin..
0535 321 48 27 https://www.facebook.com/groups/252367158242383/
tamam ben bi araştırıyım tşkler
Arkadaşlar bir süre (en az 2 ay ) kullanılıp denenmemiş hiçbirşeyi takıp kullanmayın. '2 farklı joyride ta da sorun yaşadık. Acele etmeden doğru kit yada ampul alın. Far çok pahalı riske atmayın.
Her iki motordanda resim eklemeye çalışacağım. Ne gibi hasrlar verebileceğini görmeniz açısından.
Birde konjektör arızası gibi görünmeyenler oldu.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Arkadaşlar merhaba. SYM Joyride 200 (2006) için LeoVincy ya da benzeri bir egsoz var mı ? Kendi egsozumun ömrü bitmek üzere ve epey tuzlu. Biraz daha uygun fiyata performans egsozu var mı ???
---------------- ::tutkuy:: ----------------
[B]" Kask takmadan tuvalete bile gitmeyin... "[/B]
Güncel !!! Yardımcı olucak kimse yok mu ?
---------------- ::tutkuy:: ----------------
[B]" Kask takmadan tuvalete bile gitmeyin... "[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)