Sym Joyride 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Eylül 2010, 23:56
cenkerdem arkadaşım senin dedigin gibi normalde yapılır ama yaga bakarken geri takayım diye ugraşırken haznenin etrafına sürtünen çubuk yüzünden tam anlamıyla anlayamazsın ama benim dedigim gibi bakıyor herkez motor tamircileri bile bu daha açık olmuştur herhalde ...
Reklamlar
-
05 Eylül 2010, 03:04
hocam bende motor attırmam gerek sanırım ne kadar diye ögrenirmisin :( benimde bujim yaglanıyor calıstırırken zor calıstırıyorum yardımcı olursanız sevinirim
-
05 Eylül 2010, 14:06
-
05 Eylül 2010, 15:27
-
06 Eylül 2010, 00:29
hoş geldin aramıza tilsim86 arkadaşım hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim birde motor deyemini anlatırsan seviniriz joyride200 nasıl buldun
-
06 Eylül 2010, 14:11
Yardım!!
Öncelikler herkese selamlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum işim gereği her gun karsıya gıdıp gelmek zorunda kalıyorum bu da 22 km lık bı yol elımde 4 mılyar cıvarında bi para var joyride 200 almamı tavsiye edermısınız forumda okudugum kadarıyla yakıtı bıraz fazlaymıs dıger markalarla kıyaslandıgında çok mu farkedıyor yada bana tavsiye edecegınız baska bı model var mı sımdıden tesekkurler
-
06 Eylül 2010, 16:57
Selamlar; bugün ben de joyride sahibi oldum.
-
06 Eylül 2010, 18:38
countugur adlı üyeden alıntı
hoş geldin aramıza tilsim86 arkadaşım hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim birde motor deyemini anlatırsan seviniriz joyride200 nasıl buldun
hoşbulduk teşekkür ederim. Yaklasık 3 yıldır scooter kullanıyorum. Bundan önce mondial 125RT ve 150 ZAT kullandım. ZAT gayet konforlu bir motordur ancak Joyride zatın yerini kesinlikle aratmıyor. Motorumu izmirden alıp istanbula geldim direk. Hiçbir zorlukla karsılasmadım. Motor zaten cok temiz garantisi hala devam etmekte. 12000 kilometredeydi. Yolda 90km/h hızla giderken bile rahat bir sekilde gazı actıgımda sollamaya cıkabiliyorum. Cekişi çok kuvvetli. İzmir sabuncu beli yokuşu hatrı sayılır bir yokuştur. Zat ile 40km/h hızla cıkabildigim yokusu Joyride 85-90km/h hızla cok rahat çıkmaktadır. Boyum 1.83 ve kilom 95 oldugu halde cok rahat ediyorum kesinlikle herkese tavsiye ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------
Kemal Tahsin adlı üyeden alıntı
Öncelikler herkese selamlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum işim gereği her gun karsıya gıdıp gelmek zorunda kalıyorum bu da 22 km lık bı yol elımde 4 mılyar cıvarında bi para var joyride 200 almamı tavsiye edermısınız forumda okudugum kadarıyla yakıtı bıraz fazlaymıs dıger markalarla kıyaslandıgında çok mu farkedıyor yada bana tavsiye edecegınız baska bı model var mı sımdıden tesekkurler
Kemal bey öncelikle 3 yıllık bir scooter deneyimim ardından bu fikirlerimi sunuyorum. Kendim ilk defa çinli bir scooter haricinde scooter sahibi olsamda çok ceşitli scooter kullandım.
Öncelikle sunu belirteyim joyride bütcenize göre çok uygun bir scooterdir. Sorunlarınıza gelince scooterler vitesli motorlar gibi 80 kurus 90 kurus yakmazlar. Otomatik vites oldugundan dolayı devir yüksek calıstıgından dolayı en az yakan scooter 100 kurus yakmaktadır ki bu fiyatı veren scooterlerde cok azdır. Joyride 200 ile yaklasık olarak 126 kurus yaktım izmirden istanbula gelirken ve bu benim icin gayet iyi bir fiyat cünkü gelirken artcım vardı yani iki kişiydik vede 85km/h hızın altına düşmedim yani performanslı kullandım. Bu veriler dogrultusunda iki defa depoyu doldurdur ve 126-128 kurus gibi bir fiyat cıktı bu gayet iyi bir fiyattır. Siz anadolu yakasından avrupa yakasına gececekseniz otobanı kullanacaksınız ki kesinlikle 200 cc altında bir scooter almayın derim. beklentilerinizi karısılamaz. Ayrıca sehir içi sürüşleri içinde 250 belki kabul olsa 400 cc lik scooterleri cok buluyorum. unutmayınki cc arttıkca motor hacmi artar bu yakıtı direk etkileyeceginden yakıt artacagı gibi sehir ici gezileri için cok büyük kalacaktır.
Kesinlikle tercihinizi joyride200 den yana yapabilirsiniz. Aklınıza takılan bir sorun olursa yardımcı olmaya calısırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------
madlive adlı üyeden alıntı
Selamlar; bugün ben de joyride sahibi oldum.
hayırlı olsun
-
07 Eylül 2010, 18:11
hepiniz hoş geldiniz aramıza arkadaşlar yeni motorlarınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah........
-
08 Eylül 2010, 00:01
ben hala uygun temiz bir makina bulamadım ya.
artık tamamen sezonun kapanışını bekleyeceğim sannırım.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
09 Eylül 2010, 01:15
hocam benim sorunuma cevap bulan yok sanırım benim bujim yaglanıyor :( ne kadar masraf cıkartır ban servise gitmeyede korkuyorum param yetmeyip cıkmazsam oradan diye :(
-
09 Eylül 2010, 10:40
öncelikle herkezin ramazan (şeker) bayramını kutlarım mübarel olsun cümlemize inşallah
symjoyride arkadaşım daha önce buji yaglanması hakkında yazmıştık görmedin sanırım ..
yagı fazla koymuş olabilirsin 900ml veya 1lt arası olması lazım,eger yag fazlalıgından degil ise motorun ömrü azalmış olabilir ya o şekilde idare edersin yagına dikkat ederek yada pistonları degiştirmen lazım ben egzost ufak olan 2 tanesini degiştirdim diger ikisi büyük olanlar sorunsuz oldugu için degiştirmedim tamamı 4 adet zaten 2 piston bir zincir gergisi ve jontaları,işçilikigiyle birlikte 240 tl ödedim,ama serviste yaptırmadım eskiden beri gittim motorcum var orda yaptırdım zaten serviste yaptırsa idim biraz daha fiyat yüklü olurdu. 4 pistonuda degiştirecek olursaydım 400 ile 450 tl geçmezdi tahmin ediyorum...
-
09 Eylül 2010, 23:52
öncelikle herkezin ramazan (şeker) bayramını kutlarım mübarek olsun cümlemize inşallah
symjoyride arkadaşım daha önce buji yaglanması hakkında yazmıştık görmedin sanırım ..
yagı fazla koymuş olabilirsin 900ml veya 1lt arası olması lazım,eger yag fazlalıgından degil ise motorun ömrü azalmış olabilir ya o şekilde idare edersin yagına dikkat ederek yada pistonları degiştirmen lazım ben egzost ufak olan 2 tanesini degiştirdim diger ikisi büyük olanlar sorunsuz oldugu için degiştirmedim tamamı 4 adet zaten 2 piston bir zincir gergisi ve jontaları,işçilikigiyle birlikte 240 tl ödedim,ama serviste yaptırmadım eskiden beri gittim motorcum var orda yaptırdım zaten serviste yaptırsa idim biraz daha fiyat yüklü olurdu. 4 pistonuda degiştirecek olursaydım 400 ile 450 tl geçmezdi tahmin ediyorum...
-
11 Eylül 2010, 03:17
xenon far taktıran varmı acaba forumda joyride 200 e
-
13 Eylül 2010, 01:13
Selam arkadaşlar. Bu yağ çubuğu hakkında sorum olacak.
Birkaç gün önce yağı değiştirdim çubuğun ucuna ancak deyiyordu motor soğukken hatta hiç değmiyor desem yeri var. Sıcakken tam sınırda gösteriyor.
Bunun standardı nedir?
Motosiklet orta sehpada iken çubuğu çevirmeden kontrol ediyoruz fakat ön teker mi yerde olacak yoksa arka teker mi?
Bu işin doğrusunu bilen varsa tarif edebilir mi? Teşekkürler.
-
13 Eylül 2010, 14:02
olması gerekene motorun ön tekerleginin yerde olmasıdır. motorunuza topcase takılı degilse normal olarak orta sehpaya alındıgında ön tekerlek yerde olur ancak orta sehpanız ayarı bozuldugunda cok acılarak arka teker yere inmektedir. yag gösterge cubugunun ortasında olan yag normaldir. ancak yag cubugunu sıkmadan takıp kontrol ettiginizde eger cubuga degmiyorsa üst sınıra gelene kadar yag ilave etmeniz gerekmektedir.
-
19 Eylül 2010, 10:55
slm arkadaşlar yedek parça satan yer çokta uygun satan yer bilen varmı ?
-
23 Eylül 2010, 14:51
countugur adlı üyeden alıntı
benim bildigim ön arka fren combo sol fren koluna basınca
MOTOR TİPİ
OHC 4 zamanlı 4 valfli, alüminyum tek silindir
SİLİNDİR HACMİ
171,2 cc
ATEŞLEME
Elektronik ateşleme / Elektrik Marşlı
SOĞUTMA
Su soğutmalı
MAX. GÜÇ (hp/rpm)
14,5 hp / 8000 dd
MAX. HIZ
114 km/h
VİTES
Otomatik
BOYUTLAR(bxexy)mm
2010x760x1155
AĞIRLIK
144 kg
YAKIT TANKI KAPASİTESİ
8.5 lt.
FRENLER
Ön arka disk fren, CBS fren sistemi (sol kol sıkıldığında ön ve arkayı otomatik ayarlayan fren sistemi)
LASTİK ÖLÇÜLERİ
110 / 80 -12 (61L) Tubeless / 130 / 70 -12 (64L) Tubeless
AKÜ
12V-8 AH
http://www.sym-tr.com/default.asp?L=...49&pid=9&did=2
teknik özelliklere bak
eger bana güvenmiyorsan sym nin kendi sitesinde verdigi özellikler ozaman siteside yanlış veriyor
Merhaba,
2006 model joyride200 kullanıyorum ama böyle bir özelliği olduğunu yeni duydum! Bu özellik her modelde var mı? Yksa 2009 - 2010 olan yeni modellerde mi var?
Şahsen ben arka freni sıktığımda sadece arka aktif oluyor, hatta biraz sert sıkılırsa arka teker kayıyor yani...??
-
23 Eylül 2010, 14:59
jazzyilker adlı üyeden alıntı
Merhaba,
2006 model joyride200 kullanıyorum ama böyle bir özelliği olduğunu yeni duydum! Bu özellik her modelde var mı? Yksa 2009 - 2010 olan yeni modellerde mi var?
Şahsen ben arka freni sıktığımda sadece arka aktif oluyor, hatta biraz sert sıkılırsa arka teker kayıyor yani...??
bende siteden öğrendim joyride'larda kombine fren sistemi olduğunu , denemek için orta sehpaya alıp baktım ancak 2006 modelde böyle bir fonksiyon olmadığını gördüm
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
23 Eylül 2010, 15:11
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler