hoşbulduk,herkese kazasız belasız sürüşler,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------
selamlar, hocam km. telini nasıl halledeceğimiz konusunda kısaca bir bilgi vere bilirmisin, hangi modeli teline göre uyarladınız. tşk.
eksoz içi dağıttı ne demek feyzullah?
birde şu ilandaki motorla seninki aynı resim gibi geldi bana sen nedersin? (yalnız bu 2008 miş.)http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem[/QUOTE]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------
Arkadaşlar öncam siperliğini nasıl temin edebilirim, yaptıra bileceğimiz bir yer varmı,bu konuda bilgisi olan arkadaş paylaşım yapabilirmi.
tşk.
[/COLOR]Arkadaşlar öncam siperliğini nasıl temin edebilirim, yaptıra bileceğimiz bir yer varmı,bu konuda bilgisi olan arkadaş paylaşım yapabilirmi.
tşk.[/QUOTE]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
Schnell16 selam, valla ben bi egzoz koruma demiri bulmakta zorlanıyorum, umarım sen siperliği bulursun. Şaka bi yana bu motorun yedek parçaları acayip pahallıymış, onu anladım!
Bi de İstanbul'da bi haftasonu toplanalım, tanışalım diyorum kimse yok!
schnell16 burada bir motosiklet tamircisine gittim bizim tele benzer birkaç örnek vardı boyu en yakın olanı seçtik(kısa olmayacak) benim km telinin içinden geçtiği hortum tıkalıydı. kopan tel tıkamış içini.hortumu tekerleğe giren tarafından kestik teli geçirdik haliyle tel uzun olduğu için kesilen yerde bir parmak kadar boşluk kaldı. orayı da bantladık bir iki plastik kelepçe falan hallettik. telin hangi markaya uyduğunu bilmiyorum.
tşk.ler arkadaşım, dediğin gibi fiyatlar çok uçuk illakide orginal diyolar,bakalım bula bilecekmiyiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
Schnell16 selam, valla ben bi egzoz koruma demiri bulmakta zorlanıyorum, umarım sen siperliği bulursun. Şaka bi yana bu motorun yedek parçaları acayip pahallıymış, onu anladım!
Bi de İstanbul'da bi haftasonu toplanalım, tanışalım diyorum kimse yok![/QUOTE]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------
sağolasın arkadaşım, bende motorcuya gidip bi deneyeyim, uyacak bişeyler buluruz inş.
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım yeni ikinci el joyride 200 aldım kullanma klavuzu nerden temin edebilirim tşk
bende var ama ingilizce nette bulmustum
mail adresini verirsen yollarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 ----------
veya rapide atayım sizde oradan indirirsiniz isteyen herkezde indirsin iste
http://rapidshare.com/files/38234142...yride.PDF.html
schnell16 ne yaptın alan sensin galiba egsoz koruma demirini felan adam satmıs koruma demirinide eger sensen hayırlı olur insallah
çok teşekkür ederim feyzullah bey
eksoz koruma demirini ben almadım, forumda okuduğum kadarıyla başka bir arkadaş ilgileniyordu.aldıysa eğer ona hayırlı olsun yabancıya gitmemiş olur .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 ----------
hoşgeldin ömer, hayırlı olsun
Yahu ekzoz koruma demiri arayan benim! Ama almışl ve bulmuş değilim halaaa...
Pardon yaaa :(( jazzyilker kusura bakma :((
arkadaşlar selamlar, sizlerden bir ricam olacak malum öncam siperliğini arıyorum, imkanı olan arkadaşımız öncamın bağlantı yerlerinin filan değişik açılardan resimlerini çekip maille gönderebilirse sevinirim.örnek motorda bulamadık,bakarak başka parçalardan uydurmaya çalışacaz.teşekkürler şimdiden
schnell.16@hotmail.com
Selamlar,bu motoru bu kadar iyi beklemiyordum işin doğrusu ilerde inşallah yanılmam.Rodaj sürecinde olduğum 60-80 km arası kullanmaya çalışıyorum fakat bazen hiç farkında olmadan 120 yi görüveriyor.Daha önceden uzun süre burgman 400 kullandım konfor olarak süspansiyon olarak burgmanı kesinlikle aratmıyor.Burgman dan sonra soru işaretleri vardı kafamda fakat rahatlık olarak pratiklik olarak çok daha hoşuma gitti.Hepiniz Allah a emanet olun.Hangi servisi tavsiye ediyorsunuz?
sakaryaya gelebilrsen yazgan motoru tavsiye ederim hem uygun hemde ustalıgı tartısılmaz
ekinci aramıza hoşgeldin. İstanbuldan bi sen varsın bi de ben sanırım. Bi haftasonu SYM'ciler toplanalım diye kaç kez yazdım ama hiç dönüş olmadı! Zaten az sayıda kişi ile dönüyor bu forum :(
SYM servisini gelince, maslak Atatürk oto sanayi'de Yücel motor var diye hatırlıyorum. Anadolu yakasında da yetkili servisi var,
Adres : Yıldırım Beyazıd Caddesi No : 5/1 Yenisahra-Kadıköy / İST.
Tel : (0216) 470 77 91 - 470 78 91
bende keeway arn 125 var ama joyride ewo 200i alıcam keeway 5 yaşına girdi herkeze öneririm çok güzel ama artık büyütmenin zamanı geldi joyride nin ktü yanları varmı ?
bir tek kötü yanı parca fiyatları cok pahalı ama kolay kolay bozulmuyor )
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)