Sym Joyride 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Nisan 2010, 16:25
benim motorda egsoz ici dagıttı bende egsoz almayı düsünüyorum fiyatları konusunda bilgisi olan varmı? jaazyilker ben varım ama hafta sonu oolursa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------
benim mototrunda egsoz ici dagıttı fiyatları hakkında bilginiz varmı? ben gelirim hafta sonu yapalım ögrenciyim anca o zaman gelebilirim
Reklamlar
-
14 Nisan 2010, 21:49
feyzullah4 adlı üyeden alıntı
benim motorda egsoz ici dagıttı bende egsoz almayı düsünüyorum fiyatları konusunda bilgisi olan varmı? jaazyilker ben varım ama hafta sonu oolursa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:21 ----------
benim mototrunda egsoz ici dagıttı fiyatları hakkında bilginiz varmı? ben gelirim hafta sonu yapalım ögrenciyim anca o zaman gelebilirim
buradaki bayiğe bir sorarım ne kadarmış.sana dönüş yaparım.Parça fiyatları motorun kalitesinden dolayı haklı olarak biraz yüksek.Yüksek fiyatın hakkını verdiğini düşünüyorum.Her motorda olduğu gibi ufak tefek aksaklıklar yaşanıyor.Bu aralar motordan yüksek devire geçerken tırrrr diye bir ses geliyor.kulağımı tırmalamaya başladı.yüksek hızda ve düzgün yolda duymuyorum ama düşük hızda rahatsız ediyor.sanarım kayıştan kaynaklanıyor.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
17 Nisan 2010, 00:13
km telini hallettik arkadaşlar.başka bir modelin km telini biraz kes yappıştırla hallettik.bu arada kafa grenajını sökmeyi de öğrendim ihtiyacı olana yardım ederim
[/COLOR]benim mototrunda egsoz ici dagıttı fiyatları hakkında bilginiz varmı? ben gelirim hafta sonu yapalım ögrenciyim anca o zaman gelebilirim [/QUOTE]
eksoz içi dağıttı ne demek feyzullah?
birde şu ilandaki motorla seninki aynı resim gibi geldi bana sen nedersin? (yalnız bu 2008 miş.)http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
-
17 Nisan 2010, 17:34
davids izmitte nerede sym bayi var söylermisin
-
19 Nisan 2010, 00:51
-
19 Nisan 2010, 14:50
malibu sanırım egsoz dagıtması egsozun icinde bulunan susturucusu zamanla deforme oluyormus sanırım bu demek bilmiyorum net bir bilgi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------
bu resim benim netten buldugum resim kardesim olabilir ama rengi felan aynı benimkiyle bu yüzden o zamanlar resmini cekmemistim bu yüzden googleye yazdım bu cıktı bunu koydum [/QUOTE]
bende adam senin resmi almış sanmıştım
eee egsoz tamiri mümkün değil mi? illa değişmesi mi gerekiyormuş?http://cgi.ebay.com/SYM-JOYRIDE-125-...item19b7fba27c intenet te bu gibi ürünler var illa ki değişecekse belki yardımı olur.
-
19 Nisan 2010, 17:29
Feyzullah ben istanbul avrupa yakasındayım, sen nerdesin? Beşiktaş civarı uyar mı orda buluşuruz?
Diğer arkadaşlar, uygun olan yazsın İstanbulda olanlar, bi tanışırız çay içeriz bi yerde..
Bİr de egzoz koruma demiri nerden alabilirim? Bilen yok mu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 ----------
Ya ben de bakamdım Sen Sakarya da yaşıyormuşsun ;) feyzullah...
-
22 Nisan 2010, 00:33
jazzyilker adlı üyeden alıntı
Feyzullah ben istanbul avrupa yakasındayım, sen nerdesin? Beşiktaş civarı uyar mı orda buluşuruz?
Diğer arkadaşlar, uygun olan yazsın İstanbulda olanlar, bi tanışırız çay içeriz bi yerde..
Bİr de egzoz koruma demiri nerden alabilirim? Bilen yok mu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 ----------
Ya ben de bakamdım
Sen Sakarya da yaşıyormuşsun ;) feyzullah...
http://www.sahibinden.com/2004_model...XQQdisplayitem arkadaşım bu ilan sahibiyle bir irtibata geç istersen koruma demiri varmış satıyor. belki daha hesaplı olur senin için
-
23 Nisan 2010, 23:12
bir nazar var ama hadi hayırlısı bugun motorum bozuldu :( bilen varmı acaba sorunu sorayım sizede :(
yolda gidiyordum cok gürültülü olmayan bir takur tukur ses cıktı bende korktum durdurdum motoru sonra yeniden calıstırmak icin tusa bastıgımda motorun dislisi bosa dönüyor ayakla calıstırdık calıstı sonra yeniden denedim tusla calıstırmayı yine calısmıyor dişli bosa dönüyor vızzz diye ses yapıyor tusa basınca akü bittik desem degil neden oldugunu bir türlü anlayamadım getirdim koydum motoru hemen yerine serviside adada 45 km ötede oraya götürecegim ama götürken beni yolda bırakırsa ondan korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim :(
-
24 Nisan 2010, 00:16
hakanturkol adlı üyeden alıntı
davids izmitte nerede sym bayi var söylermisin
Atatürk bulvarında var.Şişman motor artık sym bayi.aynı zamanda servis
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
24 Nisan 2010, 00:23
bir nazar var ama hadi hayırlısı bugun motorum bozuldu :( bilen varmı acaba sorunu sorayım sizede :(
yolda gidiyordum cok gürültülü olmayan bir takur tukur ses cıktı bende korktum durdurdum motoru sonra yeniden calıstırmak icin tusa bastıgımda motorun dislisi bosa dönüyor ayakla calıstırdık calıstı sonra yeniden denedim tusla calıstırmayı yine calısmıyor dişli bosa dönüyor vızzz diye ses yapıyor tusa basınca akü bittik desem degil neden oldugunu bir türlü anlayamadım getirdim koydum motoru hemen yerine serviside adada 45 km ötede oraya götürecegim ama götürken beni yolda bırakırsa ondan korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim :(
kardeşim geçmiş olsun.pek uzman sayılmam motor işinde benim söyleyeceklerim tahminden öteye gitmez. ayaktan çalışıyorsa ve çalışırken bir anormallik hissetmiyorsan çok büyük bir sorunun yokmuş gibi geliyor bana.tekrar geçmiş olsun.
-
24 Nisan 2010, 03:08
Selamlar Arkadaşlar
merhabalar arkadaşlar,bende 2005 model joyride 200 motosiklet aldım,bundan sonra forumda paylaşımlarda beraberiz inş. herkese kazası belasız sürüşler,selamlar
-
25 Nisan 2010, 02:18
malibu79 sahibinden.com ilanı için teşekkürler.. Yeni okudum mesajını, hemen irtibata geçicem umarım elinde vardır.
Bu arada İstanbul'da olan SYM'li kimse yok mu?? Bi haftasonu toparlanıp tanışamayacak mıyız ya?
-
25 Nisan 2010, 03:09
schnell hos geldin arkadasım hayırlı olsun. jazzyilker benimde egsoz ihtiyacım var ben egsoz iciin adamla irtibata gectim korumalık biraz ezikmis istersen sende gec irtibata belki tek tek satmaya bilir ikimiz birlikte alalım istersen korumalık senin olur egsoz benim olur benim eski egsozun korumalıgını takarım ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------
benim motor elektirikten calısmıyor :( ayaklada ben calıstıramıyorum basıyorum basıyorum calısmıyor :( selahattin abi diye biri var burda o calıstırmıstı ayaktan :( ehliyet mayısın sonuna dogru alıyorum adapazarına götürecem motoru burda actırmak istemiyorum insallah fazla pahalı tutmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------
bilen varsa bide bana yardımcı olursanız sevinirim :( yine bu sayfada motorun derdini anlattım :(
-
26 Nisan 2010, 21:25
kimsecikler yok galiba :(
-
26 Nisan 2010, 23:22
schnell hos geldin arkadasım hayırlı olsun. jazzyilker benimde egsoz ihtiyacım var ben egsoz iciin adamla irtibata gectim korumalık biraz ezikmis istersen sende gec irtibata belki tek tek satmaya bilir ikimiz birlikte alalım istersen korumalık senin olur egsoz benim olur benim eski egsozun korumalıgını takarım ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:03 ----------
benim motor elektirikten calısmıyor :( ayaklada ben calıstıramıyorum basıyorum basıyorum calısmıyor :( selahattin abi diye biri var burda o calıstırmıstı ayaktan :( ehliyet mayısın sonuna dogru alıyorum adapazarına götürecem motoru burda actırmak istemiyorum insallah fazla pahalı tutmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:05 ----------
bilen varsa bide bana yardımcı olursanız sevinirim :( yine bu sayfada motorun derdini anlattım :(
walla kardeşim ben motoru ilk aldığımda bir iki defa ayaktan çalıştırmıştım o zaman akü zayıftı sonra toparladı bir daha gerek duymadım. normalde ayaktan çalıştırırken hafif gaz verip ayak marşına basmak (ilk basmada çalışmazsa arka arkaya 2-3 defa basmalısın ara vermeden) gerekiyor. sen nasıl yapıyorsun da çalışmıyor? egsoz işi noldu bu arada?
unutmadan schnell16 hoşgeldin aramıza
-
27 Nisan 2010, 00:07
irtibata gectim bir ara aama darbeli dedi sonra yeniden mesaj attım cevap vermedi egsoz icin resimlerini istedim mail olarak at dedim cevap yok suan bilmiyorum yani. insallah fazla masraf cıkarmaz motor bana dişlide sorun var benim sıyırıyor :( galiba ehliyeti cebime koyayyım götürecem ustaya merkezde 45km ara var onunlada ama yapacak birsey yok :( 200 lirayı gecerse yaptıramam :( yaptırırsam yaz okuluna gidemem :( anca sıcaklar geldi diyordum binecem agız tadıyla diyordum nasip böyleymis vardır bir hayır artık :(
-
27 Nisan 2010, 22:23
-
28 Nisan 2010, 00:49
egsoz icin ..... motora mesaj attım 800+kdv yani 1003lira dedi bana yani pahalı sakaryada yazgan var ona sordum ondada 800 lira kdvli fiyatı servisde ilgi on numara ben merkeze 45 km uzagım servis buraya gelip motoru alıp götürecek tamir icin 30 liraya cok uygun hemde işçiligi süper yani 90kmyi 30 liraya tasıyacak sünnetci degil yakın cevredekiler varsa bence buraya yaptırın sizde
-
29 Nisan 2010, 22:04
Pes doğrusu!
egsoz icin ..... motora mesaj attım 800+kdv yani 1003lira dedi bana yani pahalı sakaryada yazgan var ona sordum ondada 800 lira kdvli fiyatı servisde ilgi on numara ben merkeze 45 km uzagım servis buraya gelip motoru alıp götürecek tamir icin 30 liraya cok uygun hemde işçiligi süper yani 90kmyi 30 liraya tasıyacak sünnetci degil yakın cevredekiler varsa bence buraya yaptırın sizde
SYM'yı ciddi ciddi düşüyordum ama o ne öyle? 1000 TL.ye ekzos.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler