selam arkadaşlar 2004 model joyride aldım.yeni modellerde gördüğüm kadarıyla ön cam daha yüksek.motoruma yeni modellerdeki camdan takmam mümkün mü acaba,??
selam arkadaşlar 2004 model joyride aldım.yeni modellerde gördüğüm kadarıyla ön cam daha yüksek.motoruma yeni modellerdeki camdan takmam mümkün mü acaba,??
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
2004 model 16000 km de 2000 ytl ' ye aldım.denk gelmesiyle alakalı ,piyasayı araştırırken fiyatının uygun olduğunu gördüm,servisin tavsiyesi üzerine aldım. memnun kalınmayacak bir motor değil joyride ;)
arkadaşlar.motorumun kalkışı performansı herşeyine hayranım,yalnız kafama takılan bi konu var.internette izlediğim joyride videolarında,okuduğum yazılarda çok rahat 120 yi gördüğü söyleniyor.ancak ben bugün deneme yaptım 99 dan yukarı çıkamadım.yokuş aşağı denemedim,düz bir yolda denedim.acaba o 120 yapan arkadaşlar meğilli yoldamı ulaşıyor o hıza.yada benim motorun 100 üstüne çıkmamasının başka bir sebebi mi vardır?
Evet düz yolda 100 ü rahat görüyoruz.120 ise rampa aşağı hatta uzun ise bu meyil 130 a doğru da çıkıyor.
Benim joyride hafif yokuş yukarı, istanbulda olanlar bilirler, boğaz köprüsü yolu, Hasanpaşa Altunizade arasındaki hafif yokuşu 110km ile çıkabiliyor, ondan sonrası köprüye doğru hafif yokuş aşağı 120 oluyor. cbf-600 lü bir arkadaş ile kıyasladık kilometre saatlerini. Aynı idi. Bu değerleri motor yağını değiştirdikten sonra gördüm. Son bir hafta içinde yani. Daha önce o yokuşta max 90 km. yokuş aşağı ise 110 idi. Fakat benim normal kullandığım sürat aralığı 60-90 arası. Fazlasını bu motorlar için güvenli bulmuyorum işin açıkçası.
TÜM SYM Kullanıcıları için forumumu en basitinden hazırlamış bulunmaktayım. Zamanım oldukça geliştirmeye çalışacağım.
Şimdilik Sizden Ricam, hem buradan forum üyeliği almanız ve forumumuzun yaygınlaşması için diğer kullanıcı arkadaşları bilgilendirmeniz.
Forumu ücretsiz yaptığım için otomatik olarak reklam banner.leri koyuyor, ara sıra da olsa bu reklamlara tıklamanızı rica ediyorum arkadaşlarım... bunlardan herhangi bir gelirim olduğunu sakın düşünmeyin sadece bizlerin de bir forumu bir ortamı olsun istedim arkadaşlar
Adres aşağıda. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun....
www.sym.com.tr.tc
Bu arada GTS 250`ye geçiş Yapacağım İçin Joyride`ımı Satıyorum
http://www.sahibinden.com/full_full_...XQQdisplayitem
selamlar,epala sen radyator ızgarasını yeni mi aldın,yoksa eskisini nikelajla mı bu hale getirdin.yeni joyridelardaki gibi çok şık duruyor ;)
selam arkadaşlar.bugün sabahtan akşama kadarki gezimde yoğun istanbul trafiğine takıldım.motorum 100 kmde 5.8 litre yaktı.şehir içi bile olsa bu kadar fazla yakması bana normal gelmedi.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
neversoft hayırlı olsun motorun, 2.000ytl 'ye ucuza almışsın, ama sebebleri ufak ufak açığa çıkıyor gibi, max. hız - yakıt tüketimi vs.
türkiye de az sayıda da olsa 125cc lik joyride var, onların son hızı max 100km/h.
benim motor 2008 model yeni tip, benle (96kg) düzde rahat 120km/h ve üzeri, hafif rampa yukarı 110km/h, yokuş aşağı 130km/h üzeri gidiyor. 100km de 3.4 litre yakıyor.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
selamlar boo74.aynen dediğin gibi,ucuza aldım ama sonradan bana 1200 ytl ye yakın masraf çıkarttı.0 dan motor yapıldı.yani hiç bir anlamı kalmadı ucuza almamın.şu anda motor rodajda 60'tan yukarı çıkmıyorum.ama eskisine göre fark tartışılmaz.3.5 ile 4.0lt arasında değişiyor şimdilik yakıtı.joyride inanılmaz keyifli bir motor.istanbul-bursa yaptım 3-4 kez,artık otobüs yolculuğu yapmıyorum
[B]face your fears,live your dreams[/B]:bounce:
merhalar kobayashi 2008 model joyride 200 sahıbıyım bende uzun ve tıtız arastırmalar sonucu bende joyride'ıme sahıp oldum senın bahsettıgın gıbı urun satılana kadar hersey guzel sonrası yan cızme senın dedıgın gıbı.
Ama sunu soylemek ısterım hakıkaten kalıtesını kullandıkca daha cok anlıyorum hıc pısman degılım buradan arastırma yapan arkadaslara soylemek ısterım
sızlerde memnun kalırsınız artcım ve benımle yokuslarda bayma yapmıyor sıkıntıya sokmuyor hatta ılk hevesle İstanbul- sapancada yaptım cok keyıflıydı yakıt 150-200km arası degısıyor tabııkı artcı dahıl soyluyorumm.ıyı seyırler kazasız dıkkatlı surusler dılerım
ikinci el 2004 model bir joyride almayı düşünüyorum. artı ve eksilerini iletirseniz çok sevinirim....
Arkadaşlar herkese selamlar saygılar.Hepinizin gelicek kurban bayramı mübarek olsun.Kazasız belasız nice bayramlara kavuşmamız dileğiyle...
Bugün 2004 model joyride ımın eksozunu boyadım sonuç thmin ettiğimden daha iyi oldu ve gözümde büyüttüğümden çok daha kolay oldu..
Malzemeler.
Yanmaz boya 20 ytl
Selilozik tiner 5 ytl
Zımpara 1ytl
Matkap ucuna tel fırça 2 ytl
Çaput bedava
Önece matkabın ucuna taktığım tel fırça ile eksozun tamamını temizledim.
Bolca tineri beze dökerek güzelce sildim heryerini.
Zımpara ile yoklama yaptıktan sonra tekrar bol tinerli bezle iyice silip temizledikten sonra kuruyunca çok ince bir kat boya vurdum. Çok çabuk kuruduğu için 10 dakika sonra Bol bol fakat akıntılara mahal vermeyecek şekilde tamamını boyadım.Oda kuruyunca son yoklamalarını yaptım ufak fısfıs hareketleri ile.
Çok güzel oldu.
Resimlerde flash dan dlayı palama var fakat asıl rengi mat siyahtır.
Ayrıca boya yaparken eksozu biryere asabilirseniz çok pratik oluyor.
Aynı boya ile yan ve orta sehpayıda boyamayı düşünüyorum..
Bu arada daha yazın aldığım akü havaların soğuması ile teklemeye başlamıştı ,onuda söktüm benzinciden aldığım akü asidi (1.5 ytl)ile eksiğini tamamladım. Oda şimdi gayet iyi durumda . Yalnız 7 aylık akü inanılmaz derecede su kaybetmişti bir anlam veremedim.
Bunlarda resimler:::resimleri görünür olarak ekleyemedim :(
http://img87.imageshack.us/img87/736/p1010274in9.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/1460/p1010276xz5.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/2610/p1010277fv4.jpg
Harika olmuş arkadaşım,şu anda bendekinin ihtiyacı yok fakat ilerde bunu düşünebilirim...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)