Hyosung Rx125SM hakkında, bildiklerimizi, bulduklarımızı bu başlıkta paylaşalım.
Hyosung Rx125SM hakkında, bildiklerimizi, bulduklarımızı bu başlıkta paylaşalım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Tek bildiğim globale mail attım ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz diye onlarda belki eylülde dediler.
Çok farklı duruyor...
Eğlencelik 2. motor olarak kullanılabilir
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
kaç para olur kı bu motor.
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
5500 ytl yazıyor globalin sitesinde piyasaya çıksın ikinci ellerde çıksın o zaman anca
eylül ayında ilk posta olarak, 10 adet siyah getireceklerini söylediler.
1 adet ayırttım. kısmetse ilk kullananlardan olacağım.
fiyatı 5500 ytl. + plaka / ruhsat.
çok güzel bir makine yaa.. 5500 ytl bulsam alırım direk.. Yada 2. el GV250 mi alırım acaba? bak gene karıştım!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
ama çok hoş bir duruşu var deilmi arkadaşlar ama ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca demişya atalarımız bizde bakarız nolucakki
Rengindenmidir bilinmez, kafamda direk KTM markası belirdi.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
NoVaRiX+1
Renkler kmt'yi andırıyor.Bu arada hyosung 400cc enduro getirmeyi düşünüyordu ne oldu
Arkadaşlar bir süredir (bayağı uzun bir süredir) endro / cross motor almak niyetindeyim, çinlileri bizim kanuniyi ramzeyi kendimi ne kadar sevmeye zorlasam da sevemedim gitti, aklım hep hyosung 125 (klasik olanı) takıldı kaldı, ne dersiniz? alıcam ben bu motoru galiba ve ilk motorum olacak benim, şuana kadar almamamın nedeni 125 cc olmasıydı. Bir de şunu belirteyim, boyum 184 cm, tüm bu motorlar içinde bir tek hyosung 125 de kendimi motorla uyum içinde hissettim,Ne dersiniz içimdeki off road aşkını karşılamz mı 125 cc, dağda bayırda çamurda derede beni mahcup eder mi??
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Millet bu makinedan alan yok mu? Çok merak ettim nasıl birşey ne yer ne içer,değer mi? Gerçe benim hyo.lara biraz gıcığım var ama olsun herlde hyo.ların bana gıcığı olduğundan bnm eski hyo. o kadar üzmüştü beni
kızancık gelmiş
http://www.sahibinden.com/2008_model...QQdisplayitem?
ama bizim hesaplar değişti, başka bahara kaldı.
istiyorum istiyorum 25 kere istiyorum!!!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Bu forumdan bi eleman alıcam ayırttım falan dedi aldı mı etti mi?
benim takibimdeki motorlardan birisi askerden sonra bakıcaz artık.o zaman 2. elide bol olur
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
çok guzel bir supermoto benimde takibimde, önce biraz bollaşsın bahara bitane istiyorum :D
gültekin motor gelince ayrıntı resim ve açıklamalar bekleriz foruma ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)