Abi bütün Hyo topiklerine koymuşsun mesajı..
Teşekkürler bilgilendirmeler için!
Ama param olsa gene Rx125 alırım her halukarda! Hemde en Hyosung'ından!!!
Abi bütün Hyo topiklerine koymuşsun mesajı..
Teşekkürler bilgilendirmeler için!
Ama param olsa gene Rx125 alırım her halukarda! Hemde en Hyosung'ından!!!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
arkadaslar bende bu modelın sıyahı war yenı aldım suan 300 km de sorularınız warsa cvp werebılırım bı arkadas 10 tane gelcektı demıs 7 tane geldı eylul ayında sıyah rengı we sadece ıstanbulda bı adet kaldı bıldıgım kadarıyla.
ewt eskı yorumları yenı okudum arkadaslar sız yana yana kullanıcısını arıyormussunuz yha:Dhyosung xrx125 sm modelını merak eden bılgı almak ısteyen cok kısı war.bende bınebze sıze yardımcı olabılırsem ne mutlu.motorum yag sogutmalı tek sılındır 14.5 bygr on arka dısk fren dıjıtal ekran modelı yanı full modelı .avatarımda gorunen motor yanı.oncelıkle kabılıyetlerınden bahsedıyım.oncelıkle kalın cant we latıklarıyle wıraj kabılıyetı mukemmel cekısı atak olusu ani hareketlerde surucuye ters tepkı wermeyısı tok motor sesı we tıtresımsız olusu onu harıka yapıyor.ramzey 200 u bılen bılır traktor gıbı krostur.ne uzun yolda ne kalkısta kesınlıkle rmz 200 u aratmamaktadır.nerden bılıyorsun dersenız eskı motorum rmz200 we sımdı en yakın arkadasımın elınde.ılkk aldıgımda gec toplaması benı korkutmustu cunku cok begenerek we arastırarak aldıgım bı makıneydı.ama suan yere goğe basmıyor desem yerıdır.yakıt dersenız suan rodajı bıtmemıs olmasına rahmen 10 krş yakıyor.bıraz daha dusmesını beklıyorum.kotu yonlerıne gelınce on bıraz hafıf o yuzden on teker coduk ayaklanıyor ama surucuye bı zararı yok.dıjıtal ekran cok guzel ama wıtews gostergesının yoklugu aranıyor .baska soru we merak ettıgı olan arkadaslara gene bılgı werebılırım tskler
daha yeni sizin motorda 300km kullanıpta bütün soruları yanıtlamak için erken ancak memnunsanız ne mutlu size.Güle güle kullanın.Sizin ki hyosung mu S&T kanuni mi?
hayırlı olsun.. güle güle kullanın.. çok sevindim konunun da canlanmış olmasına.. şimdi kışa gidiyoruz motor filan alınmaz benim açımdan.. ama burdan izleyip bahara kadar kanaat biriktiririz
hayırlı olsun. kazasız sürüşler..
Not: Foto da bekliyoruz.
bekliyorum ...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
1- Şu gereksiz ve samimiyetsiz,beni tanımadan "KARDEŞİM" lafını lütfen kullanmayınız,yaşımın kaç olduğnuda bildiğinizi hiç düşünmüyorum.
2- Hyo.12000 km. kullanıpta sonrasın garantisi biteli 1 hafta olupta çok güzel arıza yapar ve kazaya sebebiyet verir demek istediğim 300-500-800km.ler sorun söyleyeyim için çok erken olduğu aşikardır...
3-Madem bu kadar yıllardır motor kullanıuyorsunuz ve bir motorun uzun vadede nasıl olacağını tahmin ediyorsunuz o zaman ne mutlu size...Bir dergide test yazıları yazmayı düşünün bence.
Kazasız belasız sürüşler
1 kardesım kelımesı sızın benım onun bunun yasıyla alakalı sızın benım buyuklugumle ılgılı bır hıtap seklı degıl bızde.bılmem sızde nasıldır.bu yazdıgınız dogrulamaktadır zaten kardesım olacak wasıf we erdeme sahıp degılsınız.
2 yazdıgım analızı okursanır ılerde dogabılecek sorunlar teknık bılgı ws ıcermemektedır sadece bır bınıcının ızlenımlerıdır.adı gecen motorun 12000 kmde arıza yapmıs olması aynı zamanda bı hafta once garantısının bıtısı bu konuyla hıc alakalı degıldır.cunku o sızın motorunuz.
3 15 yıllık ıkı teker tecrubem butun kategırelerdekı motorları bır bır kullanmıs olusum we allaha sukur daha ayagımı yere sürtmemıs olusum adı gecen bır dergıdekı kose yazarlarının tecrubelerını husrana ugratır ıkı teker muhendıslık mucızesı degıl bınıcı kabılıyetıdır.sızede hayırlı surusler.
::uzgunum:her zaman coban başka kaval baska calacak...!
lastik havalarını ön arka kaç basıyorsunuz? lastik üzerinde 42 yazıyor, öyle mi olacak?
arkaya 35 lik kappa çanta taktım, yanlara da aynı kappa plastiklerden istiyorum, sizce rüzgardan daha fazla etkilenir mi? sürmek zorlaşır mı? aralara çok girmiyorum...
en sonunda kendi motorumun konusunu buldum bu konu da hyosung marka modeller kısmına taşınırsa iyi olur, canlandıralım resimlerle ...
Lastik üzerindeki 42 hava basıncı için değil. Ben ön 30 arka 32 kullanıyorum. Sık sık artçı aldığım için arkayı 32 de tutuyorum. Yaz geldi havalar iyice ısındı malum ısınan hava genleşir, ön 28 arka 30 kullanılabilir. En iyisi kullanım kılavuzuna uymaktır. Lakin ben ilk alanlardanım ve eski modelin kılavuzunu vermişti bayi.
Konuya katkı olarak bir iki şey yazmak istiyorum. Hyosung'ların kronik sorunlu vitesi bu modelde de kendini gösteriyor. Yalnız ya ben artık alıştım ya o alıştı bilemiyorum. Viteslerin geçişi, boşa alması oldukça rahatladı. Bu arada 10 bini devirdim 1,5 sene oldu alalı. Eğer motosikletinizi benim gibi talihsizce ve sertçe yan yatırdıysanız (özellikle sağa) arka grenaj altındaki akü muhafazasına dikkat edin, eğer ki içeri yamulduysa lastiğe sürtüyor ve akü problemi yaşayabilirsiniz.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
http://www.stkanuni.com.tr/modeller/rx125sm/rx125sm.pdf
yukarıdaki linkten kullanım klavuzunu indirebilirsiniz, klavuza göre te kişi ön 25 arka 29; iki kişi ön 25 arka 32 diyor...
ben aldığımdan beri hiç lastik havasını kontrol etmedim, en kısa zamanda edeyim, rüzgarlı yollarda çok etkileniyor, arkada kappa 35 lt'lik çanta da var, bir usta motor yüksek dedi, sizin motorlar rüzgarlı yollarda nasıl gidiyor, rüzgarda 80 km/h üzerinde raha sürüş yapabiliyormusunuz? küçük bir ön cam taksam nasıl olur?
http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
daha 320 km de rx almak isteyen kaçırmasın, 3750 yazmışlar, sm modeli değil, düz rx galiba ...
Hyosung RX125 RX 125 Supermoto Super Moto Carb Jet Kit
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hyosu...Q5fAccessories
böyle birşeyi motoruna takmış olan var mı acaba?
kanka nerelerdesin yaww gelmedin şileye!!
motora alışmaya devam, haftada 1-2 sefer sürünce böyle oluyor, bir önceki hafta tek başıma şile yapmam iyi oldu, max süratimi 90'lara taşıdım düz yolda olsun yokuşta olsun senin yaptığın gibi epey motor geçiyorum ama virajlarda yüksek süratlerde bariz sorunum var, yavaşlayarak giriyorum, bu da gruptan kopmama sebep oluyor, çok şiddetli rüzgarda özellikle köprüde salavat getiriyorum
neyse o linkteki parça benzin tüketimini acaba ne kadar artırır merak ediyorum
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
.
Motosikletimi satiyorum.
http://www.sahibinden.com/s_t_kanuni...XQQdisplayitem
Ilgilenenlere duyrulur.
.
bu süpermoto modeli sanırım arazi için pek uygun değil ?
daha çok şehir içindeki kaldırım tarzı engebeler için dizayn edilmiş olmalı ?
arazi için tekerleri mi değiştirmeli, başka bir model mi almalı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)