şu acerbis kuyrukları nerden temin edebiliriz bilgisi olan varmı?
şu acerbis kuyrukları nerden temin edebiliriz bilgisi olan varmı?
Noldu bu arkadaşlara sesleri çıkmıyor hiç?
artık rodaj bitmiştir. paylaşmaya değer birikim de olmuştur..
Evet ya biraz bilgi verse kullanan arkadaşlar iyi olur.Az da olsa kafalarında fikirler oluşmaya başlamıştır
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
kullanan arkadaşlar nerdesiniz?
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
ben sattım valla arkadaşlar , bi alan arkadaş daha vardı umarım o size yardımcı olur
ne kadara sattınız. birde neden sattınız acaba
mevsim itibariyle 2. vasıta durumuna düşücekti, ayrıca meraklı olan bir bayan arkadaşım vardı rica etti bende ona sattım, yoksa herhangi bir sorun ya da kaza sebebiyle değil yanlış anlaşılma olmasın, zaten bende 40 km falan öle bişi kullanmıştım, yani sıfır motor verdik gibi bişey oldu
hakkınızda hayırlısı olsun.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Elbette gereksiz bir soru fakat bu motorun max süratinden bahsedebilecek bi arkadaş varmı yaklaşık 60 gün sonra motor alacağım şu aklımda honda dylan var fakat buda çok ilgimi çeken bir motor
Emeğe saygı gösterelim... :cat:
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
Bende bu rx 125 e kafayı taktım.Amacım işe gidip gelirken trafik sıkışıklıklarında kaldırımlardan hoplayıp zıplamak.Ehh arada birde şileye felan kaçarız macera içinnede olsa cross motor.
Kullanan arkadaşlara soruyorum..bu tür kullanıma uygunmudur bu motor acaba.Dediğim gibi daha çok şehir içi hoplayıp zıplamalar için.?
Saygılar.
kesinlikle uygundur.. supermotoların amacı odur zaten.. şehir ortamında hoplangaçlı zıplangaçlı gezmek için ideallerdir!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
bu motor yaktı beniya cok hoşuma gitti sankı benım scooter motor yerıne Hyosung Rx125SM varmıs gıbı gelıyor su askere gidip gelsemde guzel motor alsam dahas ıyı lerı cıkarya ama bu motor cok hosuma gıttı on teker ve daha aşşada olusu...
fuarda bu motora bindim sonra inip karion a bindim
karion cok daha kaliteliydi
buarada yeni karionlar geldi (st) boylari cok daha iyi ve
soch degil doch motor daha performanslı malzeme daha iyi gibi
125sm nin kalitesini ise begenmedim biraz hayallerim yıkıldı diyebilirim
daha once dusundugum karion suan daha iyibir motor gozumun onunde...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)