Aynen bende oyle dusunuyorum. Yamaha xt 125 x ve rx125 sm arasinda kalmistim. Maddi acidan rx daha uygun geldi. Istanbul ve cevresi ilana rastlarsaniz. Burdan haber verirseniz cok sevinirim
Aynen bende oyle dusunuyorum. Yamaha xt 125 x ve rx125 sm arasinda kalmistim. Maddi acidan rx daha uygun geldi. Istanbul ve cevresi ilana rastlarsaniz. Burdan haber verirseniz cok sevinirim
polo34'ten Syanur'le aldığımız motor 10bin kilometre güle oynaya sürüşten sonra Ankara'dan satılıktır arkadaşlar, burada pek aktif değilim ama bu aralar bakarım sorusu olan olursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-bakimli-hyosung-xrx-125-sm-supermoto-250285164/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
Tam bir yıl önce polo34'ten Syanur'le beraber aldığımız motoru 10bin kilometre de ben kullandıktan sonra motosiklet büyütmek amaçlı satıyorum.
Kar yağışı geçene ve ilk motorum olduğundan ben alışana kadar kapalı garajda durdu mayıs ayından itibaren aktif kullanmaya başladım ve bu kilometrenin yarısından fazlasını uzun yolda yapmışımdır. 125lik olmasına rağmen uzun yolda üzmedi.
Motorun performansı ve polo34'ün tecrübelerini bu başlıkta detaylı olarak bulabilirsiniz. Benim kullandığım 10bin kilometre boyunca da oldukça memnundum hatta orjinal dişlisiyle yokuş aşağı 130 kmh top-speed gördüm, sanırım polo34 farklı bir hız görmüştü
Syanur'ün zaten ne kadar bilgili ve eli anahtar tutan motosikletten anlayan biri olduğunu buradaki ahali bayağı bir biliyor sanırım.
Üzerinde Bridgestone Bt-45 lastikler var, koruma demirleri ve elcik korumaları mevcut. ekstraların detayını sahibinden ilanında bulabilirsiniz.
Motorun son halleri,
motor satıldı galiba, göremedim malum sitede...
Motorsikletimi 4 yıldır kullanıyorum bakımlarını yaptıktan sonra tıkır tıkır çalışıyor sadece aldığım ilk günden bu yana 2 viteste bir uğultu var kime gösterdiysem bu motorun kendinden dedi , motoru kullanan başka arkadaşlar var mı ?
Herkese öneriyorum parçası da var , hem de ucuz gidişi super, yakıt az tapa gaz 3.2 litre yakıyor, hafif motor, düzgün lastikle ben michealin street pilot taktım çok eylenceli
elektronik değil , kara düzen , yeni başlayacak ya da supermoto isteyen herkese piyasadaki en iyi alternatif , oturuş pozisyonu rahat top speed fetişliği (yoksa 120-125 görüyor ) yoksa en güzel motor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)