Hyosung Rx125SM paylaşımları...
Reklamlar
-
15 Eylül 2013, 16:49
Netten okudugum kadariyla benim sorunun sebepleri sunlar olabilir
*zincir gergisi bol
*zincirle ilgili bir plastigin altinda mesin bir parca varmis, o yenmis olabilir
*on diskin oradaki yalpa sebebiyle balatanin surtmesi
Zincir disli yeni degismisti, on lastikte yeni degisti, birinde sorun var
Reklamlar
-
16 Eylül 2013, 10:57
Bilemedim be hacı...
-
çözdünüz mü zincir olayını? ben kendiminkini çözdüm
son hız ne oldu?
lastikler nasıl?
-
valla iş yoğunluğundan, havaların durumundan bakamadım bakalım bugün belki ustaya götürücem, istanbuldaysan yarın (pazar) tekirdağa gitsek mi? o tarafta yağmur kar yok görünüyor, Yalova yağmurlu Bolu karlı ...
-
-
bu nasıl bir kampanya böyle süperr.
-
Eski felan olmasın bu selim ??
-
model yılı eski olabilir yine de hoplatıp zıplatmak için en iyi fiyattaki moto.
-
Laf aramızda bugün WR125R'a bindim... Bilmiyorum hiç de fiyatı kadar etkilemedi beni. Gerçi bu RX ler de çook pahalanmış...
-
bende bayram tatilinde wr125R ye bindim beklediğimden hafifdi.
ama gözüm ve kalbim WR250R de
-
geçen gün bana email ile Kanuni'den gelen bir haberdir, yenidir, ille de sıfır almak isteyenler için bir fırsat işte ...
bu da orijinal linki
http://www.hyosung.com.tr/kampanyala...a-cifte-bayram
-
01 Kasım 2013, 23:45
selim selam, haftasonu bujiyi değiştireyim diyorum. buji için depoyu sökmek gerekiyor mu? yarın sabah gündüz gözüyle bakayım bi.
-
02 Kasım 2013, 00:01
ustalar normalde söküyorlar ama ben bir kere yolda kaldığımda üzerinden söküp tekrar yerine takmışlığım var mecbur kalınca kontrol amaçlı yani
-
02 Kasım 2013, 02:11
normalde söküyor dediğin depoyu çıkarıyor yani usta. tamam yarın bi buji anahtarı alayım da bi üstten deneyeyim. 16bine geliyor. 8binde ustanın değiştirdiğini sanmıyorum bir de sen hiç ön amortisörün yağına dokundun mu? çukura girince bir tak sesi geliyor
-
02 Kasım 2013, 16:51
henüz dokunmadım, en son araç vukuatım sonrası üzerimde bir isteksizlik oluştu
-
11 Kasım 2013, 00:06
arada canlı tutalım başlığı
-
24 Aralık 2013, 20:13
2006 model karbtorlu. Satıyorum 20bin kusur de ben 10 binde aldım muayene yok. Ben kulanmadıgım zamanlarda evin içinde baktım. Ama benden önceki sahibi sokakta brakmış plastikleri filan eski duruyor. Arazi lastikleri üstüne takılı satcam diye lastikte almadım lastige ihtyaci yok ama arazi lastiği iste, 2000 de bir yağını değiştirdim. Düştümü? Düştüm , Yuvarlandım , uçtum ,zıpladım. İlk göz ağrım acemiliğimi onda attım diyemem halla acemiyim 250 lik almak istedgim icin satıyorum az yakar hiç kaçmaz sağkin sağkin gider. 2000TL ye sizi sıkıntısız 10bin km üstünde taşır. Saygılar.
-
24 Aralık 2013, 20:24
Denizic adlı üyeden alıntı
2006 model karbtorlu. Satıyorum 20bin kusur de ben 10 binde aldım muayene yok. Ben kulanmadıgım zamanlarda evin içinde baktım. Ama benden önceki sahibi sokakta brakmış plastikleri filan eski duruyor. Arazi lastikleri üstüne takılı satcam diye lastikte almadım lastige ihtyaci yok ama arazi lastiği iste, 2000 de bir yağını değiştirdim. Düştümü? Düştüm , Yuvarlandım , uçtum ,zıpladım. İlk göz ağrım acemiliğimi onda attım diyemem halla acemiyim
250 lik almak istedgim icin satıyorum az yakar hiç kaçmaz sağkin sağkin gider.
2000TL ye sizi sıkıntısız 10bin km üstünde taşır. Saygılar.
Evladım arasana sen beni bi !!
-
25 Aralık 2013, 01:12
Syanur adlı üyeden alıntı
Evladım arasana sen beni bi !!
Yarın arıcam hacı abiiii
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
Denizic adlı üyeden alıntı
2006 model karbtorlu. Satıyorum 20bin kusur de ben 10 binde aldım muayene yok. Ben kulanmadıgım zamanlarda evin içinde baktım. Ama benden önceki sahibi sokakta brakmış plastikleri filan eski duruyor. Arazi lastikleri üstüne takılı satcam diye lastikte almadım lastige ihtyaci yok ama arazi lastiği iste, 2000 de bir yağını değiştirdim. Düştümü? Düştüm , Yuvarlandım , uçtum ,zıpladım. İlk göz ağrım acemiliğimi onda attım diyemem halla acemiyim
250 lik almak istedgim icin satıyorum az yakar hiç kaçmaz sağkin sağkin gider.
2000TL ye sizi sıkıntısız 10bin km üstünde taşır. Saygılar.
Altın bileziklede takas ederim 1 tane olur 2 tane olur. Kuyumcudan taksitlede alabiliriz 10 taksite almış olursunuz motoru.
Sadece nakit para ve altınla takas olur.
-
27 Aralık 2013, 14:14
bizim motor da altın gibi değerli dermişim BMW merso Euro ile satılır, bizimki de altınla satılıyor artık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler