Üstad, MC7 de model yokmuş, 1.durum bu.
2.durum, MC24'leri inceledim, MitasE08 ile aynı mantıkta ve tasarımda lastikler bunlar. Bence Mitas'lara daha fazla para bayılma derim. Hangisi daha iyi yol tutar bilmiyorum ama aralarında okadar fark yoktur. Biz zaten yağmurda dikkatli, kuruda da efendi gibi sürüyoruz
Bence Savanın fiyatı iyi.
3.durum, MC23 dediği hakaten yarı asfalt - yarı arazi tipi. Bence senin için uygun değil. Yani madem benim gibi %+90 asfaltta biniyorsun mümkün olduğunca asfalta uygun olan tiplerden almak lazım bence.
Bence Ekim'e kadar sık dişini, az kaldı sayılır. Sava'lar mantıklı gibi...
---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:39 ----------
@Selim
Benim Lastikler bugün geldi, kargo ANKARA'YA 9.75 TL tutmuş
Çok mutlu oldum...
Yanlız canımı sıkan bir durum oldu. Lastiklerin max basınç değerleri 33 psi çıktı. Benim orjinal lastikler 40psi idi. Ve motosiklette ön-arka 40 psi basınız yazıyordu.
Yanlız büyük ihtimalle yarış-pist amaçlı belirlenen bir değer o sanırım, çünkü 38 psi gibi bir değerde bile motosiklet çok dengesiz olmuştu.
Ben hernekadar 33~35 psi civarlarında kullanıyor olsam da lastiklerimi, bu yeni gelen lastiklerin ön-arka max basınç değerlerinin 33 olması biraz canımı sıkmadı değil...
@deniz Ahmet bey'e benim de selamımı söyleyebilirisn. Çok yardımcı oldu gerçekten. Bak dün parayı almadan yolladılar lastikleri, bugün EFT reddedilmiş benim. Ben de parayı daha şimdi yatırdım tekrar. Hiç sorun çıkarmadılar gerçekten, çok kibar adammış. Sen de söyle, Polat bey de çok memnun kamış, teşekkür ediyormuş, ben de sizin lastikler için ekim ayına kadar bekleyeyim, siz de bana biraz daha yardımcı olun fiyatta felan de.