Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
28. sayfa BirinciBirinci ... 18262728293038 ... SonuncuSonuncu

Hyosung Rx125SM paylaşımları...

REKLAM ALANI
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ben şuna benzeyen DIFI Monza diye bir çanta almıştım. Mıknatısı işe yaramıyor ama alt tarafındaki yerden felan lastik geçirim monte edebiliyorum önüme.

http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-CITY-MAGNETLI-DEPO-USTU-CANTA-pmu2112.html

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Denizic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Rx125
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şuna benzeyen DIFI Monza diye bir çanta almıştım. Mıknatısı işe yaramıyor ama alt tarafındaki yerden felan lastik geçirim monte edebiliyorum önüme.

http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-CITY-MAGNETLI-DEPO-USTU-CANTA-pmu2112.html

Evet bende bunu beğendim gidip bir baksam mı ki?

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    benim motor her an 160 ya da 200 cc olabilir
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/59538-125cc-yi-150-cc-yapmak-istiyorum-4.html#post3048312

Motosikleti
    Hyosung Rx125
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/59538-125cc-yi-150-cc-yapmak-istiyorum-4.html#post3048312
    Valla güzel olur neden olmasın abi sen yaptır :p canavr gibi olursa ben de yaptırırm.

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Usta zaten forumdan, fotolarla paylasim yapacak, yurt disinda 160 cc olarak zaten kullaniliyor da detaylari yok...

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Yurt dışında varmıymış öyle bir kit ? Bence fiyatı abartı değilse mutlaka denemeye değer diye düşünüyorum. Ciddi fark olacaktır.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    160 olma ihtimali yüksek ama 200 cc olması için ya krankın yada biel kolunun değişmesi gerek
    yani 200 cc için her halukarda kartelinde dagıtılması lazım, tabi unutmamak gerekir ki uygun parca bulunamazsa tekrar aynı sekilde toplanacaktır,
    söküldüğünde belli olur ne yapılacagı
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

Motosikleti
    Hyosung Rx125
    160 lik onnumara olur Yav Ankara'da nerde yaptırırız ki

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Sen uygun piston vs, bul, ankarada yapacak yer buluruz. Olmadı ben de kendi motoruma düşünüyorum, aynı şekilde DOHC motor. Birlikte girişebiliriz. Ama tabi benim önce karar vermem gerek

Motosikleti
    Hyosung Rx125
    Sen uygun piston vs, bul, ankarada yapacak yer buluruz. Olmadı ben de kendi motoruma düşünüyorum, aynı şekilde DOHC motor. Birlikte girişebiliriz. Ama tabi benim önce karar vermem gerek

Valla polo34 parçaları bulsun yaptıralım işte. Yani ilk yaptırsın izlenmlerini aktrisin bize. Bizde karar vermiş oluruz. Şu motomax tan çantayı gidip alsak ya boş vaktin varsa.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bugün boş varktim yok, iş çıkışı işim var

Selim krankla felan uğraştırmayacak parçalar bulursa eğer gerçekten girişilebilir. Ama nekadar sürer bilmiyorum. Önce iyi bir araştırıp youtube.dan bol bol video izlemek gerek

Motosikleti
    Hyosung Rx125
    Bugün boş varktim yok, iş çıkışı işim var

Selim krankla felan uğraştırmayacak parçalar bulursa eğer gerçekten girişilebilir. Ama nekadar sürer bilmiyorum. Önce iyi bir araştırıp youtube.dan bol bol video izlemek gerek

Saglık olsun.

Bencede yapılmayacak iş değil olursa cok da guzel olur. Beni korkutan muayenede sorun olrmu bide tüketim cok artarmı?

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    2 soruna da "hayır" diyorum

Motosikleti
    Hyosung Rx125
    2 soruna da "hayır" diyorum
    Hadi yapalım o zaman :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

o kadar çirkin ki yıkandığında bile pis...

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Zenon gelmis, aksama fotosunu koyarim

Motosikleti
    RKS Cruiser 250

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

Simdi sirada su gecirmez sisler var

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Mercekli zenon benim fara uymadi, ledli bir sistem usta tavsiye etti, usta ile 160 cc 200 cc muhabbeti yaparken diger parcalarda meydana gelecek arizalari dusunerek o isten vazgectik

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ne çektin be Selim, ne çektin be yav.... Zenon olayına karşıyım ben de, aküyü de fena bitiriyor diyorlar vs, vs, aslında aydınlatmayı iyileştirmek istiyorum ama zenona bir türlü ısınamadım.

200 değil de 160cc olayı bence mantıklı olabilirdi. Ama en iyisini sen bilirsin tabi

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    http://www.jtsprockets.com/fileadmin/files/jtgearratio.pdf

http://www.jtsprockets.com/catalogue/model/3873

bu site disliler hakkinda epey bilgilendirici ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------

Ne çektin be Selim, ne çektin be yav.... Zenon olayına karşıyım ben de, aküyü de fena bitiriyor diyorlar vs, vs, aslında aydınlatmayı iyileştirmek istiyorum ama zenona bir türlü ısınamadım.

200 değil de 160cc olayı bence mantıklı olabilirdi. Ama en iyisini sen bilirsin tabi
    mercekli oldugu icin iyi gosterir diye dusunuyorum, ancak far tasi kucuk geldi, daha derin ayni olcude far bulmam lazim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------

hangi disli orani guvenlidir ?

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Hangi oran güvenlidir derken tam anlayamadım. Şimdi galiba 97 model CBR125 in dişli oranlarına baktım; 15-42 diyor. Tabi vites oranları farklıdır senin motordan ama yaklaşık olarak aynı kabul edersen bir fikir edinebiliriz,

Sen ön dişliyi 14 tutup arkayı 42 ye çektiğin zaman sadece asfalt kullanımı için güzel bir oran yakalarsın büyük ihtimalle. Hatta belki 40 bile olabilir. RX serisi daha çok dağ bayır, sert ve dik yokuşlarda gitsin diye yapılmış motorlar. O yüzden 125cc ve dişlileri sayesinde çekişi yüksek. Sürekli açık yolda veya otobanda sürersen asıl amacından uzak olduğu için "yetersiz" gelir. O yüzden eğer benim arazide hiç işim olmuyor diyorsan bence arkayı 42 ye çek, dene. Belki 40 bile isteyeceksin.

Bir de zincirini değiştirmeden dene bu oranları. Çünkü bakla çıkartılır dişli okadar küçültülürse ve beğenmezsen tekrar büyük dişli takarsan zincire bakla tekrar eklenir. Eski zincir de yap bu değişiklikleri. Yeni zinciri son haline göre sipariş et. O-ringli zincirlerde o-ringsiz zincirlere göre bakla sökme takma işlemi daha zor oluyor. Yapılmayacak şey değil ama biraz daha sağlam bir yapısı var. X-ringlerde ise daha da sağlam zincir o yüzden ben böyle kaliteli zincirlerin orjinalinin bozulmaması taraftarıyım. (not; senin zincir o-ring li olması gerek orjinalinde)

28. sayfa BirinciBirinci ... 18262728293038 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler