supermis valla :-) bu patirdilar neden oluyorki birde jeti takinca hem yakit hemde performansinda articak :-) son olarakda istanbulda neredesin
supermis valla :-) bu patirdilar neden oluyorki birde jeti takinca hem yakit hemde performansinda articak :-) son olarakda istanbulda neredesin
halkalı da oturuyorum, yolun düşerse denk gelirsek beklerim ...
muhtemelen fazla hava var, patırtılar o yüzden oluyor, yakıtı karbüratör memelerinden birini değiştirip artırıcaz, inşallah bu seferde hava az gelmez
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
ama o ayar tam denk gelirsede tadindan yenmez o motor :-) bu arada uzakmisiz hehe bende besiktas levent arasi git gel yapiyorum genelde
selamlar herkese. acerbis ön çamurluklar bizim motorlara oluyor mu hiç değişiklik yaptınız mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62522685/detay
gayet iyi oluyor, orjinal gibi duruyor, benim motorda var, eskisi timsah ağzı gibi aşağı yukarı sallanıp duruyordu, bu çok iyi oldu ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
monte etmede sorun yaşamam herhalde. yaptığına göre uyumlulardır diye düşünüyorum. hiç elime alığp bakmadım da. bu arada buna uygun elcik ve kafa öneriniz var mı? piyasada şu anki huskyninkilere benzer hafif sivri kafalar var onalr güzel gibi görünüyor?
elciklerin mutlaka metal parçaları olsun, plastik olanlar motor düştüğünde kırılıyorlar, tecrübeyle sabittir metalli olanlara hiçbir şey olmuyor, sadece boyaları zamanla soyuluyor bu parça illa ki şart çünkü motor yatınca manet kırılıyor, bu da tecrübeyle sabittir herşey manetin kırılmasıyla başlamıştı
bu arada gidona paslanmazdan denge topuzları alabilirsin, onlarda epey koruyucular, ayrıca gidonda sıfır titreşimi sağlıyorlar ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
bu arada bu motoru bırakasım var ama az yaktığı için duygusal sebeplerden kopmak istemiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
karbüratör jetlerini bu siteden aldım, forumda kaydı bulunsun
http://pjmotorsports.com/
Sigorta nerede koltuğun altında mi ? bi zahmet lvl 1 deyim yardim lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
arkadaşlar sol arka sinyal yanmıyor ön ise aşırı yavaş yanıp sönüyor. yardım eden ellerinizi öperim.
@polo34
Buarada senin de alacağın olsun. Bir çekemedin hala şu FMF egzozun videosunu, sesini... Şu motora FMF takan 10 kişiden 1i olabilirsin dünyada, ama hala birşey paylaşmadın...
#sürenadam
henüz test aşamasında olduğu için uğraşmamıştım, karbüratör ana memesi geldi, onu bekliyordum bir de sık sık nazara gelme olayları oluyor burada buraya geziye gidiyorum dedim, motor yolda kalmıştı jet kit olayı için 3 firmaya para verdim, sadece son firma ürünü yolladı mesela ... birşeyler olsun paylaşıcam ....
Vay şerefsizler ya, demek internetten de böyle başladılar dolandırmaya demek... Kızdım şimdi. Neyse geçmiş olsun. Biz beklemdeyiz, sen sağsağlim toparla da istediklerini gerisi önemli değil. Bakma bana sen
#sürenadam
bu arada motor için hangi yağı önerirsiniz. yağı eksiltmiş motorun da sesi hoşuma gitmiyor değiştireyim istiyorum.
yağ illa ki 10-40 olacak, ben 2000 km de bir castrol ya da bp ile değiştirdim, motorlara özel 10-40 olanlarda var, bulabilirsen onlar daha iyidir, bulamazsan diğerlerini kullanırsın ...
pazar gecesi hyosungsource'dan sipariş verdim, perşembe ürünler geldi, acayip hızlılar, inanılmaz ...
Products
------------------------------------------------------
1 x Nano Metal Brake pad Set GT125-GT650 GV125-GV650
(GV250frontbrakepadsdefigo) = TL41.49
1 x Stator Hyosung RX125 (RX125stator) = TL91.27
2 x spark plug CR8E Hyosung various models (Denso) (densosparkplug) =
TL19.91
1 x Spark Plug Cap Hyosung Various Models (GT250sparkplugcap) = TL18.25
1 x Fuel Filter various models (GT250fuelfilterlarge) = TL6.64
1 x Rear Wheel inner Tube RX125SM (RX125SMrearwheelinnertube) = TL41.49
1 x Ignition Coil for GT125 GT250 GV125 GV250
(GT250ignitioncoilfrontandrearfits) = TL41.49
------------------------------------------------------
Sub-Total: TL260.55
Zone Rates (Shipping to TR (1 x 2.55lb(s))): TL86.46
Total: TL347.01
Hayırlı olsun, yine döktürmüşsün siparişleri Ama hiç görsel döküman göremiyoruz senden... Şu egzozun bile yılan hikayesine döndü valla
#sürenadam
motoru satmaya karar verdim, aciliyeti yok, bakalım ne olacak
İlan No 94959297
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94959297/detay
ilanım güncel değil, gt650'nin yedek parça fiyatlarını görünce, ki bazıları 5 kat daha pahalı, bu motor kalsın istedim, alırsam yanına büyük cc alayım artık
herkese merhaba,
bende bir rx kullanıcısı olarak aranıza katılmış bulunmaktayım
polo34 motorunu elde tutmana sevindim aslında, sen gidersen bu başlık yetim kalırdı açıksası
hazır elim klavyeye değmişken bir de soru sorayım..geçenlerde ıslak yolda kullandığımda ayaklarıma çok su sıçradı, lastiklerin yeni olması buna sebep olabilir mi yoksa ön çamurluk işlevini yerine getirmiyor mu acaba?
buda benim portakal
[IMG][/IMG]
gt650 konusunda debriyaj balatası 270 tl idi, hemen aynı yerden benimkine baktım 50 tl yazıyordu, japon alsan onlarda ateş pahası, ucuza alışınca açıkçası bırakması zor oluyor.
maşallah seninkide güzel görünüyor, bende jantların mat siyah olmasını isterdim ya neyse
arada sırada görüşelim, yol yapalım, motoru yeni aldın galiba, kullandıkça az yaktığını, parçalarının çok ucuz olduğunu görüp, vazgeçmesi zor duruma gelecek...
ön çamurluk acerbis marka benzer bir renkte sırıtmayacak şekilde denk getirirsen iyi olur, orjinalleri zamanla yerinde giderken sallanıyor, zaten güzel görünmüyorlar
tek sıkıntın zamanla otobanda max hızı sana yetmeyebilir, 140-160 yapsın isteyebilirsin, ancak şöyle tuhaf bir durum dah var, 140-160 yapanlarda az yaksın diye 90-100 gidebiliyorlar, ben böyle kendimi avutuyorum
bu arada 2008 model aracımdaki lastikler 8000 km de olsalarda yıldan ötürü değişimleri yaklaşmış olabilir, lastik ömrü motorda kaç yıldır, bilen varsa bir zahmet yazarsa iyi olur ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)