Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

Hyosung Rx125SM paylaşımları...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hyosung XRX 125
    Kıbrıstan olduğum için motor turlarına katılamıyorum Benm motorm enduro modeli bende SM e çevirmeyi düşünüyordum ön jantı değiştirerek ama kısmet olmadı makina yatak sardı kendi hatam yüzünden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:32 ----------

Motorumun resimleri

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    geçmiş olsun, gerekli parçalar için aşağıdaki siteye bakabilirsin, kredi kartınla (paypal daha iyi) alabilirsin, 10 günde eline ulaşacağını sanıyorum, bana öyle olmuştu

http://www.hyosungsource.com/parts/x...c96397d05de61d

Motosikleti
    Hyosung XRX 125
    Posta ücreti TR ye ne kadar tutuyor ? Motoru kendim sökmem gerekecek diye biraz zamanımı alacak diye düşünüyorum yoğun olduğum için. Motorcuya götürdüğümde işçiliğe çok güvenmiyorum ve motosiklet tamiri arabanınkinden kat kat daha pahalı olması can sıkıcı

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    xt660'a benziyor biraz

Motosikleti
    Hyosung XRX 125
    Kuralkanın sitesini nasıl kullanacağım hakkında bilgisi olan varmı ? girdim siteye üye oldum fakat S&T nin parça listesi yok

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı VipSerci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Posta ücreti TR ye ne kadar tutuyor ? Motoru kendim sökmem gerekecek diye biraz zamanımı alacak diye düşünüyorum yoğun olduğum için. Motorcuya götürdüğümde işçiliğe çok güvenmiyorum ve motosiklet tamiri arabanınkinden kat kat daha pahalı olması can sıkıcı
    posta ücreti aldığın parçaya göre değişiyor, siparişi verince onaylamadan önce görürsün

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------

Alıntı VipSerci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuralkanın sitesini nasıl kullanacağım hakkında bilgisi olan varmı ? girdim siteye üye oldum fakat S&T nin parça listesi yok
    siteye şifrenle girdikten sonra ürün kataloğuna, oradan ürün ağacına, oradan ilk tıklanacak yerden yedek parça st-kanuni seçiyorsun, şimdi denedim çalışıyor

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar.
    bu motoru beyenmeye başladım. ama gidipte sıfır buna 6000 tl bayılacak akdar param yok.
    ikinci elleri ne kadar acaba bilgiinz var mı?
    sahibinden de bulamadım hiç
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    bir ara kampanya yaptılar, 4750 tl ye sıfırlarını verdiler, şimdi gene başlamışlar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40927358/detay

4750 tl bence bu motor için süper fiyattır, yağ soğutma, ön arka disk var, supermoto jantları var, kendini kanıtlamış kore malı, ikinci ellerde aksesuar ve km durumuna göre 3500-4500 tl arasındadır, sm olmayanlar daha ucuzdur ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40902040/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33286065/detay

bir ara sm epey vardı ama satılmış zaten zamanında çok satılmamış, sahibinden'e düşünce iyi olanlar hemen gidiyor ...

izmir ve çevresinde yok şu motordan ya.
    iş yoğunluğundan dolayı istanbula gidip alamıyacam maalesef.
    ilgin için teşekkür ederim.
    yalnız anlamadığım konu st kanuninin sitesinde 6000 tl iken nasıl oluyor bu bayilerde 4700 e kadar düşüyor?

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    ben 2. el olarak motorumu kastamonudan otobüsle getirtmiştim, satıcının (bisiklet-motor tamircisiydi) konuşmalarına güvenip motoru görmeden almıştım, pişman da olmadım, bu arada plakası da yoktu

sen icabında parasını verirsin, nasılsa otobüsün bagajına sığıyor, otogarda teslim alırsın, seninki sıfır motor olacak, kazık yeme durumu olmaz diye düşünüyorum, nasıl daha ucuza veriyorlar dersen böyle durumlar sahibinden.com da çok var, bazıları alacağına karşılık alıyor, bazıları motordan kurtulmak ya da paraya sıkışıyorlar, maliyetine ya da zararına veriyorlar, ben böyle satılan zamanında çok motor gördüm, özellikle bir sürü regal, bisan roadstar ve dorado çok ucuza gitmişti ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:10 ----------

ayrıca oraya yakın oturan buradan bir arkadaş senin için gidip motoru görebilir, temizliğini görüp seni bilgilendirebilir ...

sen bu motorla uzun yola gititn mi hiç?
    yokuşlarda gidişi nasıl?
    iki kişi kullandın mı?
    araziye girsek sence nasıl bi performans verir

2010 Rx125 sm fiyatı bence de makul, 5500'den 4750'ye inmişler. Alınabilir seviyede.

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    araziye hiç girmedim, jantları sm olduğu için yamulursa acırım, bu versiyon zaten cadde için tasarlanmıştır, lastikleri yarış motorlarınınkini andırır, düz desenlidir, cross gibi girinti çıkıntısı yoktur, sırf bu yüzden titreşim çok çok azdır ...

ben marmara bölgesinden henüz çıkamadım, istanbul tekirdağ, izmit gibi yerlerin çevresine gitmişliğim var, motoru ne kadar zorlarsan zorla az yakıyor, sırf bu yüzden değiştiremiyorum, 2.8 lt gibi bir tüketimi var, gezilere topluca gidiyoruz, eninden sonunda ayrı yere hep beraber ulaşıyoruz, bazıları iki katı benzin yakınca ne gerek varmış onları almaya diyorum, ancak araçları sollarken, tam gaz giderken elbette 250cc 17-20hp lik motorlarla bir fark oluyor, usta motorcuysan o farkı virajlarda kapatırsın, iki kişi performans düşüşü kesinlikle yok, yokuşlarda da tıkanmıyor ama 125cc olduğunu hissettiriyor, performans olarak çok fazla bir beklenti olmamalı, az yakıyor, sürüşü rahat, epey yüksek ve iri motor, dökülen bir parçası yok, bana güven veriyor, 80-90'la istediğim yere yorulmadan gidebilir bir havası var, zorlarsan yokuş aşağı 125-130, düzde 115-120 de yaptırırsın ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------

bu arada bozuk toprak yola illa ki girmişliğim var, diğer motorlar çok yavaşlayıp sürücüler böbrek taşı düşürmeye başlarken ben hızımı kesmemişimdir, amortisörleri sayesinde konforlu sürüşe devam etmişimdir, gezi motoru alıp yavaş giderim az yaksın diyorsan alabilirsin, bir sonraki motorum bmw f650 olabilir o da sadece sırf sabit hızda 3.8 lt tüketim değerine ulaştığı içindir ...

bilgiler için çok teşekkür ederim.

peki bu SM modelinin ikinci el piyasası kaç para civarındadır?

EnDuRoCu_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilgiler için çok teşekkür ederim.

peki bu SM modelinin ikinci el piyasası kaç para civarındadır?
    Tunii sende bir endurocu ruhunun gezindiğini biliyordum
    altı''AT''mış

arkadaşlar bu motoru uzun yolda deneyen oldu mu acaba ? çok fena ikilemde kaldım bi el atın lütfen :S

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı canyaman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu motoru uzun yolda deneyen oldu mu acaba ? çok fena ikilemde kaldım bi el atın lütfen :S
    uzun yoldan kastınız kaç km, kaç saatlik bir yolculuk? motordan beklentiniz nedir? ne kadar süre de bir ara verip gideceksiniz? hyosung markası iyi markadır, vidaları dökülmez, dandik değildir bakım yaparsanız bozulmaz, bu motora binince chopper da olduğu gibi yolda kaybolmuyorsunuz, epey yüksek olduğu için görülüyorsunuz, bu sebepten uzun yolda dikkati azalmış bir sürücünün sizi görmemesi gibi bir durum yaşamazsınız, tek silindir olduğu için selede 1 saat sonra uyuşma meydana gelebilir, lastikler düz olduğu için gidonda titreşim yoktur, yağ soğutmalı olduğu için performans düşüklüğü olmaz, 120 km/h sabit hızla gitmek yerine 90-100 le gitmeye razıysanız alınabilir ...

benim için önemli olan dayanıklılık aslında istanbuldan izmire benle geze geze gitse yeter bir yerlere yetişmek gibi bi derdim yok, 80 - 100 km sabit hız yeterli birde benim için asıl sorun 187 cm boy 85 kilo altımda kaybolurmu diye merak ediyorum ama yakında gidip bakıcam nasıl olur diye boyumuz posumuz uyuşursa alıcam , ayrıca sizin motor çok güzel maşallah gördüğümde dağ tepe gider dedim hemen araştırmaya başladım

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    bu fiyata bu motordan daha yüksek motor zor bulursun, ramzey-kanuni vs cross larından daha yüksektir, benim boyum 1.67 botsuz normal ayakkabılarla ayak uçlarım zor değiyor, amortisör ve gidon yüksekliğini minimum ayarda kullanıyorum, internetten sele yüksekliklerine bakarak merak ettiğin motorlarla yüksekliği karşılaştırabilirsin, japona italyana para vermeceyeceksen hyosung marka olarak alacağın ilk sıradaki motordur, buna kimsenin itirazı olabileceğini sanmıyorum, bence arabada kalite olarak hyundai neredeyse hyosung da oradadır, hyosung markasında kafan rahat olsun, ayrıca ne yazık ki fazla alternatif de yok orası da ayrı bir sorun ...arada bir heyecanlanıyoruz alternatif geliyor mu diye olmuyor işte, mesela mondial destro 250cc getirdi, kullanan arkadaş motor 130-140 yapabilmesine rağmen titriyor diye satmaya çalışıyor ...

alınabilecek en yakın japon kawasaki klx 250 ...5420 euro

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41026724/detay

sizden bir ricam olucak sizin motorda bulunan çantaları nerden nasıl ve kaça aldığınızı bana yollarsanız sevinirim çünkü benimde yapmak istediğim aşağı yukarı sizin motorunuza benziyor
    gezelekcezve :)

10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler