hani deseler hayalindeki motosikleti tarif et 600rr garafitti nin aynısını söylerdim daha doğrusu bu kdr iyi anlatamazdım süper bişey olmuş al koy odana seyret
hani deseler hayalindeki motosikleti tarif et 600rr garafitti nin aynısını söylerdim daha doğrusu bu kdr iyi anlatamazdım süper bişey olmuş al koy odana seyret
resimlerdeki 1000rr çok çirkin olmuş. ben hiç sevmedim.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
yaw iyi güzelde yeni blackbirdün yapımıda durmuş vaziyette duyduğuma göre oda 1200cc olarak çıkacakmış en az 180bg olarak varmı böyle bişey
İnşallah photoshoptur. Yoksa bu tasarımla 1000RR'ı bitirirler...
Okan ACAR
07 YZF R6 lara & R1 lere benzetmeye çalışılmış gibi geldi kuyryk kısmı ama burun kısmı mükemmel baya bi olay olucaktır bunun yollara çıkması düşünsenize wwoooooouuuuwwwwn wouwn
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Bizim 08 600RR siyah graffiti resimleri, 08 1000RR resimleriyle değişmiş
Şimdi dışarı çıkıcam, gece editlemek lazım
Dayanamadım değiştirdim bile
Nereye çıkacaksın... Arasam mı dedim aramadım... Işin olmadı mı ara beni abi , geceleri ben oralarda oluyorum genelde
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Görkemcim keşke arasaydın, Dinmeyen'le eski moda iskelesinde çay içip sohbet ettik.
Bu arada buluşma yerleri tespiti bakanlığına Dinmeyen'in atanmasını öneriyorum.
meraklisi inceleyebilir, 07 & 08 600rr arasinda ufak ta olsa teknik farkliliklar var. rake acisi enjeksiyon sisteminde duzenlemeler yapmislar
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
2008'de yeni kasa 600f'lerin geleceği söylentisi vardı ne oldu
2008 100rr ve 600rr 'nin haberleri var ama 600f'den ses yok
600F'lerin üretimi durduruldu abiii o söylentide hikaye çıktııı
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
600f & 1100xx biten kasalar artik, herkes yeni vfr yi bekliyor buyuk bir merakla
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
hani bugün açıklanacaktı fiyatı ve resmi yok piyasada daha sabırsızlıkla bekliyorum
Eğer yeni kasa 1000 rr buysa dizayn açısından beklentileri karşılayacak gibi gözükmüyor...
efendy_iso nun koyduğu fotolarda kafa grenajı cbr 125 gibi sanki...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
aYe
Abi bana bi mesaj atarmısın telefondan hala kayıt etmemişim seni hoş telefon da bi çalışıyo bi çalışmıyo... Hiç olmazsa mesaj numarandan ararım...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Honda ST1300 Pan-European ABS
Honda GL1800 Gold Wing
Honda VFR 800
CBR1000RR hariç diğer tüm 2008 modellerin neye benzediği açıklandı. Neden bu motoru bu kadar gizliyorlar anlamış değilim. Eğer bu resimler yeni modele ait ise bazıları beğenecek, bazıları beğenmeyecek. Yandan egsoz hoşuma gitmiyor ama motorun güçlenmesi ve daha da hafiflemesi söz konusu ise almayı düşünebilirim. Gözümle görmeden üstüne binmeden almama imkan yok.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)