2008 Honda CBR 1000RR Fireblade gümbür gümbür geliyor...
Reklamlar
-
@Carcharoth
Boy; Ruhsatta yazan güç ile tekere verilen güç aynı değilmiş. Bak ben bunu bilmiyordum Birşey daha öğrenmiş oldum. Peki bu güç neden farklı ? Neye göre değişiyor ?
Ruhsatta yazana bakmayacaksın, benim motor için de 191kg yazmışlar. Fabrikanın teknik özellikleri verirken kullandığı beygir gücü motorun üzerinden ölçülerek belirlenen beygir gücüdür. Yani motorun ürettiği güç. Ancak motor gücü tekerleğe aktarılırken aktarım organları nedeniyle kayıba uğrar. Önemli olan motor gücü değil tekerle ne kadar gücün aktarılabildiğidir. Bunu da ölçmenin yolu motoru dyno ya çıkartmaktır. Yurtdışında kıyaslama yaparken hiçbir zaman motor gücü konuşulmaz.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geri sayım başlamış;
http://powersports.honda.com/2008models/index.asp#
Bu arada Tanju arkadaşımız için cbr125 fiyatı almak için bayiyi aradım.
07cbr125 için 5510 dediler.
Bu arada dayanamadım 2007 CBR1000RR nedir abi şimdilerde dedim.
Şu an 23500YTL ama siyah veya repsol istersen 25400'den aşağı veremem dedi.
Peki abi 2008 CBR1000RR ne kadar dedim?
Marttan önce satışa çıkmaz ama çok merak ediyosan söyleyim 31000YTL'den az olmaz dedi.
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemiyorum şimdilik.
-
eski tipi daha guseldi bence bu daha derli toplu görünmüş
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bicak adlı üyeden alıntı
eski tipi daha guseldi bence bu daha derli toplu görünmüş
Henüz tipi belli değil, 3 gün sonra belli olacak, gördüğün tüm resimler varsayım ve pc ortamında hazırlanmış resimler.
-
bende alıcam inş. CBR 125 R yakın zamanda, 2008 1000 RR ı çok merak ediyorum bakalım hangi resimler yalan hangisi gerçek ama bence egsoz gene kuyruk altında olmalı 31000YTL çok para gerçekten.
-
Sadece 2 gün kaldı...
-
Bende tam 1000rr nete bakıyordum... Orada verilmiş bir link var the dream machine diye... Ama sanırım o bir cruisere ait... Neyse , en azından cuma günü merakımızı gidericez... umarım...
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
[QUOTE=boy;
Yarışı büyük ihtimalle maddi nedenlerden dolayı önümüzdeki sene devam ettiremeyeceğim. Sponsorsuz hiçbir şey olmuyor. Ama yine yarışa dönersem kesinlikle 600cc ile devam ederim. Herhalde yeterince açıklayıcı olmuşumdur, başka sorun varsa sorabilirsin...
QUOTE]
Abi şu muhabbetten okadar baydım ki,yani sponsor desteği aynı zamanda vergiden düşülen bir olay ama maalesef ki yalan oluyor.Biliyorsun bendeki de aynı muhabbet antremanlarda milleti kovalıyacaz işte sende gelirsin
-
[/IMG]
resmi koydum yorumu unutmuşum motor güzel bence böle ise tabiki net değil ama burdaki iyi ama kuyruk 2006-2007 kasa daha bi güzel bence eksozda kuyrukta olsa daha bi güzel olur tabi böle ise bakalım ne çıkıcak
-
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
of siyah 600rr ne öyle ya!!rüya gibi... 1000rr tombul ninelere benzemiş
-
İyi de renk dışında 600RR da değişiklik yok ki. 2007 model 600RR da da siyah renk vardı. Şu anda 1000RR hala muallakta. İnternette doğru düzgün resim yok. Bir tek yandan olan bu resimler var.
-
Zaten yukardaki siyah 600rr airbrushlu sanırım.Eeee ne oldu.Yorumlar gelsin bakalım.Beğenmedimi kimse yeni 1000 liği?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
Ben inanmıyorum 1000RR'ın yukarıdaki gibi olacağına... Gerçekten berbat olmuş...
Marlboro Man
Airbrush dediğin photoshop veya kişisel yapımı kastediyorsan değil official sitede açıklanan 2008 renkler bunlar. Ben turuncuya bittim... Çok şeker olmuş.
http://powersports.honda.com/2008models/#CBR600RR
-
-
İsmide zaten graffiti diye geçiyor rengin.Demek böyle bir dizayn yapacaklar siyaha.Olmaz ama neyse hiçbir arabanın yada motorun fabrika çıkışında böyle alacalı resimli çıkış yapmazlar.Yakından görmek lazım.Turuncu gerçekten süper.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
Bazı sitelerde bu tür fotolar dolaşıyor , fakat bazılarının çamurluğu yok bazılarının egzozu değişik... Bence bu tasarım da milletin uydurduğu bir tasarım... inş...
Marlboro Man
http://powersports.honda.com/motorcy...elId=CBR600RR8
Oluyormuş demekki abi... Ama gerçekten mükemmel... Fiyatında bir oynama olur mu bu renklerin bilemem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler