bi hafta az bisi kalmis bekleyip gormek en iyisi,
umarim 600 gibi kese kese pireye cevirmemislerdir
bi hafta az bisi kalmis bekleyip gormek en iyisi,
umarim 600 gibi kese kese pireye cevirmemislerdir
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
@NoVaRiX
Sen de beni güldürdün.güldürdün beni.
R1 varken diğerleri susar.
boy varken de NoVaRiX susar...
2008'de WSBK'da da bu yeni modelin performansını göreceğiz... Şimdilik James Toseland aşağıdaki motorla yarışıyor.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
mehmet abi : konuyla alakalı değil once tum arkadaslar dan ozur dilerim ama bi sorum olacak.moto gp ye bu yıl alınmayan istanbul park wsbk takviminde olacak mı?bir bilginiz var mı bu konuda?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
@onr.sual
Hiç sanmıyorummoto gp ye bu yıl alınmayan istanbul park wsbk takviminde olacak mı?bir bilginiz var mı bu konuda?
Siz koli resimlerini göstere durun, millet almış binmiş de akrobasi yapıyor...
http://www.youtube.com/watch?v=cjiydH3Mu8U
Şu videoyu belkide bin kere izledim, yine denk geldi yine izliyorum...
Bu tipsiz yüzünden hastayım bu alete
http://www.youtube.com/watch?v=fMTUcST0JFk
aye eleman cidden motorun hakkını veriyor beee. koptummm
Honda yine yapmis yapacagini, muazzam bi motor hakkaten Gayet ciddi bi ortamda actim videoyu, zor tuttum vallahi gulmemek icin O ne tek tekere kalkmalar, yatmalar filan, suruculuk budur
güncel......................
video süper
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Güncel...
25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25 25...
6 gün kaldı ............
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Altı gün kaldı ama ben meraktan ölüp göremiycem sanırsam
Yukarıda anlatılana göre; sinyaller Suzuki'deki gibi aynalara alınacak (yarış için avantaj, aynaları söktün mü sinyal de sökülmüş olacak). Motor çok daha kompakt olacak, yani küçülecek. Aynı zamanda güç artacak. İlginçtir yana alınan egsoz gözükmüyor, belki de MotoGP'deki gibi grenajın üzerinde bir delik olup oradan çıkacak.
valla eksoz bence kuyruk arasında olabilir gp tarzı ama eski kuyruk güzel bence 2006 kasa bence güzel elbet bunda dahada teknolojik olucaktır herbakımdan ama şüphelerim var photoshoplar yüzünden inşallah dizayn facia olmaz yoksa motor dedinmi honda kalite on numara ama bu değişik dizaynlar korkutuyor beni güzellik gitmesin performansı tartışmaya açmak abes zaten .
eğer kuyruk böyleyse bence hoş olmamış ama eksoz sanırım kuyruk arasında ölese stop ışıkları nerde derseniz onu bilmiom mesela benimki zaten de bekleyip görecez bakalım inşallah daha iyidir kuyruk bence kötü.
Boy bugün ben de baktım foruma... 1000rr forumu...
Fuarda motor neymiş belli olacak bakalım.
Yukarıdaki haberdeki motor sadece bir dizayn...
Kuyruk kısmı pek hoş gelmedi gözüme. Fakat sinyallerin aynalara alınma fikri kullanışlı , her ne kadar sevmesem de.
Bence yeni 1000RR'ın egzozu çoook güzel olmuş.. Ama kıç kısmını bende begenmedim.. Güzel bir motora benziyor ya.. Ne desem boş.. Nasıl olsa alamam..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Dizayn olarak kuyruk ve egsozdan dolayı ben beyenmedim. Kuyruk çok komik durmuş. Tabi motor olarak ne olur ona yorum yapamam.
Birşeyi merak ettim;
Boy; Ruhsatta yazan güç ile tekere verilen güç aynı değilmiş. Bak ben bunu bilmiyordum Birşey daha öğrenmiş oldum. Peki bu güç neden farklı ? Neye göre değişiyor ?
Okan ACAR
@Carcharoth
mehmet abiye az önce aynı şeyi sordum verdigi cevap ise aynen buradaRuhsatta yazan güç ile tekere verilen güç aynı değilmiş. Bak ben bunu bilmiyordum Birşey daha öğrenmiş oldum. Peki bu güç neden farklı ? Neye göre değişiyor ?
teşekkürler mehmet abi.. sağol verdigin bilgiler için..serhat:
bu tekerleğe verilen güç nasıl oluyor da bu kadar düşüyor?
boy:
teknoloji..
her motosiklet motordan aldığı gücü aynı oranda tekerleğe aktarmaz
gücü tekere aktarırken güç kaybı olur
en az güç kaybı da her zaman hondadadır
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)