artıcıya oturak yokmu yoaw..............
artıcıya oturak yokmu yoaw..............
MT ANTALYA
Repsol yakmış bee
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
oldum bittim sevemedim su repsolleri nedense
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
dün fuarda dünya gözüyle de gördüm ve malesef 2008 fireblade tek kelimeyle mantar olmuş. allah sevenlerine sabır versin
acayip tipsiz motor aynı tourınglere benziyo önden racing havası kaçmış...
gerçi benim değil parası olup alabileceklerin beğenmesi lazım aslında
lakin ben beğendim. ilk başta özellikle farklı gelen kafa kısmı, göğüs kısmı hatları biraz sertliğini kaybetmiş gibi..
hucuma geçmiş bir avcı kuş görüntüsü şimdi biraz daha robotic bir görüntü almış. Hatta siyah beyaz rengi bana yıldız savaşları filminin askerlerini hatırlattı. kırmızı siyah ise ateş kuşundan çok ateş böceğini repsoller ise zaten bana çok hoş gelmemiştir.
Ben arka kısmını beğendim. Farklı ama kafa kısmı kadar itici değil.. Hatta iyiniyetle itici bile olmadığını hatta hoş göründüğünü söyleyebilirim.
Daha çok bir ara geçiş formu gibi görünüyor. Bir ara form gibi. İnsanları değişikliğe hazırlayabilmek için belki de.. Ve bundan sonraki versiyon bence asıl muhteşem şey o olacak..
Başta da dediğim gibi benim değil parası olanların beğenmesi lazım. r1 diye tutturanlara şaşıyorum. Ama bu da zevk işi.. Herkesin tercih ettiği hatlar doğal olarak farklılaşıyor. Bende yeni r1 lerden ve honda hornetlerden iğreniyorum.
yine de tarz ve stil olarak benim favorim sadece r6s ve bir önceki kasa honda hornet. ne yazık ki ben onları alabilecek duruma geldiğimde onlar da iyice silinmiş olacaklar tıpkı er5 te olduğu gibi..
bana göre SS lerde egsozun kuyruk altından olması daha şaheser
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
R1 derim, çekilirim..
Bu ne böyle? Oyuncak gibi!!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Arkadaşlar resimdeki görüntüsüne bakmayın canlısını görseniz bütün fikirleriniz değişir türkiyey ilk geln motorsikleti ben aldım allah herkese böyle bir makina nasip etsin gerçekten teknik 10 numara konfor ve denge üzerine güç üzerine hiç tartışmasız 2007 ve diğer makinalarla hiç alakası yok bu benim 13.motorum ama buna bindikten sonra ben hiç motora binmemişim dedim kendime tüm arkadaşlara kazasız sürüşler
[B][I][COLOR="Blue"]Rüzgarın sesinimi duymak istiyorsunuz???[/COLOR][/I][/B]
Arkadaşlar bende bitane yapmak istiyorum sesinide kendim ayarlıyacağım umarım başarılı olur belki bende TIGER gibi piyasaya düşerim .... :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)