Hyosung yeni modeller (Resimli)
-
14 Ağustos 2005, 01:59
Marka: HYOSUNG
Model : GT - 650 R
MOTOR TİPİ
DOCH, 8 Sübap
Su Soğutmalı
MARŞ Elektrikli
HACİM 647cc
BEYGİR GÜCÜ 79 hp
SİLİNDİR ADEDİ 2 Adet
UZUN. x GEN. x YÜK
2,060×730×1,060mm
TEKERLERK MESAFESİ
1,435 mm
YERDEN YÜKSEKLİĞİ 150 mm
AĞIRLIK 191 kg
VİTES YAPISI 1 Aşağı 5 Yukarı
FRENLER Ön çift disk Arka tek disk
LASTİKLER
120/60-ZR17 55W ön
160/60-ZR17 69W arka
YAKIT TANKI 17 Litre
Fiyat:13.350 YTL.
MOTOR TİPİ : DOCH, 8 Sübap Su Soğutmalı
MARŞ : Elektrikli
HACİM : 647cc
SİLİNDİR ADEDİ : 2
UZUN. x GEN. x YÜK. : 2427 x 865 x 1120mm
TEKERLERK MESAFESİ : 1700mm
YERDEN YÜKSEKLİĞİ : 140mm
AĞIRLIK : 220 kg
VİTES YAPISI : 1 Aşağı 5 Yukarı
FRENLER : Ön çift disk Arka tek disk
LASTİKLER : 120/70-ZR18 Radial ön 200/70-ZR17 Radial arka
YAKIT TANKI : 15 lt.
AKTARMA : Kayışla
Fiyat:14.125 YTL.
Daha detaylı bilgi ve diğer modeller için www.metromotor.com.tr
Yaşamak;
Bir ağaç gibi tek ve hür;
Ve bir orman gibi kardeşçesine....
N.H.R
Reklamlar
-
14 Ağustos 2005, 02:47
Süper Moderatör (BBRR)
dttengri, biz bu modeller hakkında yorum bile yaptık ara bul bir yerlerde vardır yani yeni deil hatta resimlerini bile eklediydik
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
14 Ağustos 2005, 03:02
arkadaşım verdiğin link çalışmıyor..birdaha yazabilirmisin..
-
14 Ağustos 2005, 03:06
Yooo. Gayet güzel çalışıyor.
Yaşamak;
Bir ağaç gibi tek ve hür;
Ve bir orman gibi kardeşçesine....
N.H.R
-
14 Ağustos 2005, 03:31
dostum metro motor taşınıyo global motor oldu sanırım yeni adı koç la bi birleşme söz konusu sanırım tam bilgim yok ama arkadaşın verdiği link o yüzden çalışmıyo olabilir dikkat ederseniz üstte global motor yazıyor
-
16 Ağustos 2005, 00:59
arkadaslar ben gecen hafta Taksim hyosung,da ki bir yetkiliyle görüstüm KOÇ HOLDİNG le birlesmisler imzalar atılmıs vatana millete hayırlı ugurlu olsun bu arada biraz önce sitesine baktım motor fiyatları ucmus zam yapmıslar hayda sezon bitiyo fiyat kıracaklarına unutmadan Kızıltopraktan MASLAK a tasımıslar...
-
Chopper tipi olan GV-250 modelini kullananlar biraz yorum yapabilirmi? titreşim varmıdır? çok ayar sorunu çıkıyormu, ve bu kızıltıoprakdaki yeri son olarak hala ordamı yoksa başka yeremi taşındı? Bu bayinin internet adresi yokmudur?
-
baron kardeşim vaz geç bunlardan bunlar yeni model değilki gel ben sana jınlun davitsonumu vereyim tut elimi anlaşalım
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
baron985, ya bu motoru kimin sattığı belli değil kaldıki satan belliyken parçası yoktu şimdi muhatap olacak kimse yok
(3senelik hyosung kullanıcısı BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR, eee servis işi falan noluyor şimdi sizin motorlarda
-
baron kardeşim daha fazla km yaptığınca senin jınlununda, sana özel kullanmak için verdiğim benim makinam jınlun davitson gibi olacak km 'leler geçtikte rahatlığını hidrolik direksiyon gibi direksiyonunda anlayacaksın biraz sabret km'leler geçsin senin jınlununda benimki gibi jınlun davıtson olduğunu göreceksin
bbrr ye kardeşime bu konuda sonuna kadar katılıyorum
-
e_erdun, bakalım. bişiler yapıcam kesin. ya bu koltuğa yada motora, yoksa o bana bişiler yapıcak
-
Süper Moderatör (BBRR)
baron985, ya orasını sorma ben nisan ayında yağ radyatörü delinmiş tabi yağ boşalmışeksantirik mili ve piyanolar gitti hemen metro motoru aradım istediklerim aşağıda
egsoz piyano =var
emme piano =yok
eksantirik mili =var
0.25 piston =var
0.25 sekman = yok
kırank keçesi =yok
bu yoklardan 1 tanesi bile olmazsa motor yürümez krank keçesi hariç
sekman suriyeden emme piano ise rodostan geldi motor tam 2.5 ay yattı neymiş fabrikada yokmuş tayvana sipariş edilmiş gelecekmiş geçsinler bu masalları 18 yaşında motora yeni başlamış çocuk muamelesi yapıyolar şimdi el deiştirmiş ama benim ümidim yok hele bu son olayda expert in sattığı malın arkasında bu kadar durması beni elagance almaya doğru götürüyor en ii motor parçasına ulaşılan motor birde her sene model deiştiren motor ii deildir bir modeli en az 5 sene üretimde kalmalı
geçenlerde bir arkadaş naked hyosungu yakacam diyodu formun birinde sıfır motor daha garantide ama yedek parçası yok görünüş için motor alınmayacağını yıllar önce öğrendim
-
ya bu koç da herşeyi alıyor.
gitti gül gibi makineler. şimdi koç hepsini japonların fiyata satar. ne de olsa bi uzun bir zaman suzukinin motorunu üreten bir firma. ha suzuki ha hyosung.
-
adamların masrafları karşılayacak finansal yönü yok. tek tük şeyler getirebildiler. ve en sonunda yürümedi, başka firmaya geçti...
-
hayırlı olsun koç bu servis işinin altından kalkar gibime geliyor, motorlar kalitelidir bence cunki kimse motorlardan değil servislerden yakınıyor anladığım kadarı ile her motor arıza yapar sorun tedavisi..
honda'nın bi reklamı var servis motorun yarısıdır diye
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
-
Süper Moderatör (BBRR)
honda'nın bi reklamı var servis motorun yarısıdır diye
tamamıdır servis olmazsa en kaliteli motor bile 25000 de tıkanır kalır senede ortalama 15000 binen biri için 1.5 sene demektir
-
abi ben hondanın yalancısıyım
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
-
BBRR, o kadar kotumu servıs yaw motorlarda baya kaliteli duruyo. burda servis olayını biraz daha araştırıyım ben
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler