Arkadaşlar nette dolaşırken Bu motorla karsılastım gerçekten görüntü olarak harika bi makineye benziyo... Acaba türkiyeye gelir mi ?
Web sitesi
http://www.keewaymotor.com/mot_tx.html
Arkadaşlar nette dolaşırken Bu motorla karsılastım gerçekten görüntü olarak harika bi makineye benziyo... Acaba türkiyeye gelir mi ?
Web sitesi
http://www.keewaymotor.com/mot_tx.html
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
cvb veren yok mu?? .............
çoğu cross'a taş çıkartır gibi gözüküyor ama gelirmi bi bilgim yok doğrusu
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
geleceğini sanmam.......................................
harun motor güzele benziyor bende bayıldım. artçı içinde ayak pedleri olması güzel ilk başta kanuni gibidir dedim ama sonra resmi inceleyince bayağı cici bişi
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
motorda gordugum tek sorun motor titreşimlidir.. yukı skygo aynı motora sahip... ama görünüş 1 numara...
görünüş olarak şık duruyor.zaten keeway şıklığa dikkat eden bir firma.zaten tek yaptıklarıda o başka bi numara yok.bu motorda landcruiser hikayesine döner yakında.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
selam milletttt bana kimse hoşgeldin demicekmi bende yeni üyenizim burda:(
Keeway'in geçen sene getirmeyi düşünüp resmi internet sitesinde de fotoğrafını-teknik bilgisini yayınladığı cross modelde titreşim konusunda çok büyük iddiaları vardı, sanırım benzer durumda bunda da aynı tutum sürecektir.
@sky_1981; hoşgeldin de yanlış yerde hoşgeldin bekliyorsun sanki
Tanışma bölümüne uğramayı bir denesene...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Yok Ben Burayi Sevdİm Hayatta Birakmam Sİzİ
@redrose Aha işte benım titreşimsiz motorumdan:.. İsteyen olursa itinayla satılır... Arkadaşım bu arada resmi çaldım.. Farklı yerlerde kullanabilirim.
@sky_1981 Hoşgeldin arkadasımda @olcan138 ın dedigi gibi yanlıs yerde hoşgeldin bekliyosun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)