[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
biz bu uag ye 3 arkadaş binerdik vallahi düz yolda 110 vuruyordu,önümüzdeki mctyi sollamıştık adam bize saf saf baktı...bu motorda 80 den sonra bi titreşim oluyor bu titreşimle motoru en fazla 30 40 dakika sürersin ondan sonra elini ağrıdan sızıdan hissedemezsin zaten...heleki arkada oturuyorsanız ayağınızla bastığınız yer öyle bi titriyorki bacağınızı boydan boya hissetmezsiniz...bu dediklerim gerçek kimse yalan demesin..gel gelelim çekişine rampa çıkarken ara gaz atman lazım motor yemiyor çünkü,ara gaz atmazsan yavaşlıyor, benzin gitmiyor motora...ama rampada filan çekişi mükemmel sürekli aragaz adamı bezdiriyor ama ne yapalım buna da şükür...titreşimi dışında herhangi bir sorunu yok...babadağ rampalarında 80 km gittik 2 kişi hava 35 40 derece motor banamısın demedi....bi buji yaktık ama:D...birde ara ara stop ediyordu yolda giderken bu sorunun ne olduğunu çözemedim...motor rahat 90 100 e çıkıyor...yüksek titreşimden dolayı tavsiye etmem ama benim memlekette adamlar peynir ekmek gibi satıyor bu motorları...:D
en alltaki motorda olan gidonu nasıl bulabilirm
kardeş ben ayarlattım sonunu gelemeden patladı ibreee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------
aragaz atmana gerek yarım debrej yap kardeşimm daha mantıklı sesi de güzel veriyor o zaman uag de sürüste ustayımm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:33 ----------
şimdi sen motorlar titriyor diyorsun çoklu konusuyorsunn her motor titreme yapmaz 2.vites ile deviri sonuna çıkarıyorum sadece motorun sesi diger türlü titreme yokk
öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.Ben bir mondial 125 uag aldım motoru güzel gösterecek ve bütceyede uygun sade bi modifiye nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
ben 16yaşındaım bu motordan alıp kullanmak istiorum sizcee bu motor bana çok masraf açarmı..lütfen cvp...
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
bu motora günahımı vermem ben ben bunu kullandım döküle yazdı bi çukura girişimde arka lastik berbatcantlar hemen bükülüyor igrenç tipli koltuk bantları çıkıyor benim elimde kaldı motor 0 almıştım hurdaya satacam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:47 ----------
kesinlikle mondial uag alma ben kulandım igrenç bir motor arka lastik 2 kişi bindimi batlak veriyor çukura yada tümsege girdinmimotorun kesin bir cant teli kırılıyor benim tavsiyem sana kanuni Breton 125 titreşim var ama az güzel iyi diye bilirim motor rahat 90 diyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:52 ----------
arkadaşım bende 16 yaşındayım mondial 125 uag kesinlikle alma hiç iyi bir motor diil ben kullandım çukurlara girdinmi yüzde yüz bir cant teli kırılıyor benim sana tercihim kanuni Breton 125 al iyi bir motor ama dedimi tut alma 2 günde nefret edersin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:56 ----------
arkadaşım sen benim dedimi tut mondial uag alma hiç iyi diil zorladınmı motor kitliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:58 ----------
mondial 125 uag aldına pişman olacaksın hiç iyi bir motor diil 1 sene kullandınmı motor çöküyor resmen kitliyor arka teker berbat modifiye yakışmaz ona git wuxi dy 200 star al kırmızısından
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:00 ----------
yapma yaa mondial uag hiç iyi bir motor diil çok titreşimi var igren cant teli hemen kırık veriyor çok yakıyor benzin yetişmez o motora
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 ----------
benden demesi uag almayın igrenç bir motor can teli hemen kırık veriyor oturak bantları güneş gördümü sökülüyor bende uag var hurdaya vercem motor 2 sene kullandım kitledi şimdi wuxi dy 200 star kullanıyom çok iyi kırmızı renkte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:05 ----------
arkadaşlar bu fotoraf yalan motor 90 nı geçmiyor hiç iyi diil arka jant çukura girdinmi kırık veriyor bu motora günahımı vermem ben bendede var bundan 1 sene kullandım kitledi motor hurdaya çıkardım ben wuxi dy 200 star 6 vitesli motor kullanıyorum çok güzel rengi kırmızı
ben 1 yıl kullandım hiç bir şey olmadı,sen tarlada sürdüğün için tabi zarar verisin motora, o kadar kötülemeye gerek yok motoru titreşimi var sadece... benzini az yakıyor,hemen bi jant telini kırdın diye başımızı ağrıtma burda,ben agk ları görüyorum yolda demekki sağlammış,kullanıcı hatasından kaynaklı sorunları anlatmana gerek yok....
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
arkadaşım bende bundan kullanıyordum mondial uag hiç iyi diil titrememesi için elimden gelen herşeyi yaptım fayda etmedi çukura girdinmi jant teli mutlaka kırılıyor ben wuxi dy 200 star 6 vitesli motor kullanıyorum rengi kırmızı çok iyi titreme yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 ----------
milleti kazıklamaya çalışmayın uag bendede vardı hiç iyi bir motor diil herkes nefret etti bizim orda jant teli kırık verior teker patlıor oturak bandı güneş gördümü çıkıyor bende wuxi dy 200 star 6 vitesli motor var çok iyi altından kaçıyor gidiyor rengi kırmızı
ha arkadaşım sen zincir dişlisi var onu bi numara büyüğünü taktırırsan sorun kalkıyor ortadan ben taktırdım 25 tl bayagi %80 azaldi titreşimi sende taktır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 ----------
[QUOTE=helga;2150724]arkadaşım bende bundan kullanıyordum mondial uag hiç iyi diil titrememesi için elimden gelen herşeyi yaptım fayda etmedi çukura girdinmi jant teli mutlaka kırılıyor ben wuxi dy 200 star 6 vitesli motor kullanıyorum rengi kırmızı çok iyi titreme yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 ----------
ha bu arada arkadaşim ben motoru cok beğendim hiç bi problemi çıkmadi motor 1200 de sadece lastik patladi sen bi jant tellerini sıktırsaydın kırılmazdi çünkü benim teker patladiğinda usta baktı dedi çok gevşek sıktı hiç ne bi tel kırıldı nede yolda bıraktı 10 numara motor bence herkeze tavsiye ederim
titreşim içinde zincir dişlisini bi degiştirseydin sorun çözülürdü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
ha bu arada arkadaşim ben motoru cok beğendim hiç bi problemi çıkmadi motor 1200 de sadece lastik patladi sen bi jant tellerini sıktırsaydın kırılmazdi çünkü benim teker patladiğinda usta baktı dedi çok gevşek sıktı hiç ne bi tel kırıldı nede yolda bıraktı 10 numara motor bence herkeze tavsiye ederim
titreşim içinde zincir dişlisini bi degiştirseydin sorun çözülürdü
Merhaba arkadaşler.
Bir sorum olacak.Motorun lastikleri özellikle ıslak zaminde inanılmaz kayıyor fren sıkmak imkansız . Üstündeki dandik lastikleri değiştirsek fark eder mi ? Birkaç kişiye sordum motor hafif olduğu için değişen pek birşey olmaz cevabı aldım . Lastiği değiştiren arkadaşlar varsa yorumları yazarlarsa sevinirim.
Ayrıca tavsiye edeceğiniz lastik markası varmıdır ..
Teşekkürler..
evet üzerindeki lastikleri değiştirdiğin zaman baya bi farkediyor ben değiştirdim ırc nr 48 modleini aldım fakat bu modelden daha kaliteli lastiklerde var mıchelin 90/90 180 tubless lastiği cok kaliteli ıslak zeminde olsun yol tutusu olsun cok güzel fazla para ayıramam diosanda ırc yi tavsiye ederim.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Arkadaşlar bu motorun tekerlerini cantlarını tubeless'a çevirsek ne kadara mal olur?
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
ben arkayı çevirdim fakat iç lastikte koydum içine fakat jantlar artı tubles lastik maliyet 250 yakın olur sadece arka tubless lastik yapıcaksan 50 tl
yok sadece lastiği çevirdim yabi tubless lastik ama içinde şamrel var ama şamrelsiz olsun istiyosan jantlarıda değiştirmelisin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)