Mondial 125 UAG Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Mayıs 2010, 17:06
serdarmert adlı üyeden alıntı
Titreşim durumu nasıl bunlarda..?
çok fazla,bence motorun tek sorunu bu...
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
Reklamlar
-
18 Mayıs 2010, 17:21
Ama çok kaçıyor..Geçen gün uag ye hanımını almış ortayada pekte ufak değildi kız çocuğunu almış ben yetişemedim....
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
18 Mayıs 2010, 17:23
Ama çok kaçıyor..Geçen gün uag ye hanımını almış ortayada pekte ufak değildi kız çocuğunu almış ben yetişemedim....
seri hızlı atik...onlarra birşey demiyorum ama masaj aleti gibi meret çok titretiyor..
-
19 Mayıs 2010, 14:19
cbf 150 & mondial 125 uag ben şahitim 125 lik üyemiz olan zaferkarizma ya ait cbf ise ekmekçilere bunlar kapışıyolar ben de yavas yavas gidiyorum bir korna sesi önde zafer 2 kişi nomal dip gaz gidiyor arkadaki cbf150 2 kişi motora yatıyorlar ve gecemiyorlar çok komik bir görüntüydüUAG çok seri makina ve hız konusunda gayet iyi diyecek bir smz yok
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
-
19 Mayıs 2010, 14:52
Ben bir kere geçmiştim uag 1 2 metre fark açabilmiştim
-
20 Mayıs 2010, 03:00
uniqe adlı üyeden alıntı
Ben bir kere geçmiştim uag 1 2 metre fark açabilmiştim
senin motorda neymiş kulağa çok güç geliyor
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
-
20 Mayıs 2010, 11:37
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
24 Mayıs 2010, 22:26
motorum çok titriyor diye ybr almayı düşünüyorum
-
24 Mayıs 2010, 22:32
libyali adlı üyeden alıntı
senin motorda neymiş kulağa çok güç geliyor
Hahahah inandırmak zorunda değilim arkadaşım
-
24 Mayıs 2010, 22:44
arkadaşlar iki motoruda kulladım şuanda breton kullanıyorum evet bu çinliler ybr yi deliyor ama ybr nin sürüş zevki ve rahatlığı kesinlikle kıyaslanmaz kendimizi kandırmayalaım ha ayara gelmez sürat olarak çok şey beklemeyin ne ybr yi aşağılayalım nede çinliyi çinli performasta ybrden iyi ybr sürüş pratik konfor olarak çinliden iyi vibrasyon yok çünkü balans sistemi var bakımlar yapılmış ybr 80 bne kadar sizi üzmez emin olun yarası olan gocunmasın kimse malı pislemesin
-
24 Mayıs 2010, 22:52
enes_007 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar iki motoruda kulladım şuanda breton kullanıyorum evet bu çinliler ybr yi deliyor ama ybr nin sürüş zevki ve rahatlığı kesinlikle kıyaslanmaz kendimizi kandırmayalaım ha ayara gelmez sürat olarak çok şey beklemeyin ne ybr yi aşağılayalım nede çinliyi çinli performasta ybrden iyi ybr sürüş pratik konfor olarak çinliden iyi vibrasyon yok çünkü balans sistemi var bakımlar yapılmış ybr 80 bne kadar sizi üzmez emin olun yarası olan gocunmasın kimse malı pislemesin
Gene polemik çıkcak susuyorum.Sanada katılıyorum enes.
-
24 Mayıs 2010, 23:11
ben her iki motoruda severim ama biraz imkanım olsa tabiki ybr yi tercih ederim ayarcı bi arakadasım var ybr de küçük bi ayar ile 130 lara getiriyor
alırsam siyah renk alırım siyah 2.el piyasaında diğer renklerden daha çok tuutlur ve rakamda siyah olduğu için bariz 100 tl artar
-
25 Mayıs 2010, 02:40
-
28 Mayıs 2010, 11:16
CrayzWolf adlı üyeden alıntı
leşşş bi motor
en kral çin malı scooterdan iyidir
-
01 Haziran 2010, 22:49
hızına kimisi iyi demiş kimisi kötü ama bu motorun 120 yi devirdiğini biliyorum ayrıcada tüm vidalarını sıktırırsanız titreme yapmayacaktır)
-
02 Haziran 2010, 16:55
uag de titreşim 80 km den sonra mı başlıyor..Yoksa hep mi var ..?
Yani hız artıkça titreşimde artıyor mu?
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
02 Haziran 2010, 17:48
valal ustam genelde vidalar iyi sıkıldıktan sonra sorun yok titreşim baya bi azalıyor fakay 4bin ile 5500 devir arasında biraz var
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
02 Haziran 2010, 18:00
uag de titreşim 80 km den sonra mı başlıyor..Yoksa hep mi var ..?
Yani hız artıkça titreşimde artıyor mu?
Hız değil devir diyelim buna.Devir arttıkça titreşim artıyor.
-
02 Haziran 2010, 19:52
uniqe adlı üyeden alıntı
Hız değil devir diyelim buna.Devir arttıkça titreşim artıyor.
evet japon motorlarında balansör var o yüzden onlarda titreşim olmuyor
-
03 Haziran 2010, 13:20
AdanaLy_ adlı üyeden alıntı
evet japon motorlarında balansör var o yüzden onlarda titreşim olmuyor
ah şu balansör ah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler