yaa bnde de var mondial 125 agk km 16000 civarıı motorun akortu dışında hiç bi sorununu görmedimm 2006 model iştee arka teller teker teker kırılıo bn taktırıorum o kırılıo en sonunda kalınlaştırdım telleri rahat ettim ondan başka bi sorunu yok allaha şükürr :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 AM ----------
çok haklı arkadaş katılıorum sn açamamışsndırr bn 120yi rahat görüorum
Oncelikle herkese selamları sunuyorum .. Siteye yeni üye oldum bu konu hakkında bişey sormak istiyorum . Konuyu başından sonuna kadar okudum .. Bizdede bu motorun aynısı 100 lüğü var ramzey marka forumda bulamadığım için buraya sormak istedim .. zaten tipleride aynı . Motoru 2 tane aldık arkadaş bide ben orjinal halde herşeyi rahat 100 ü görüyor ama biraz daha zorlarsak 110 uda gçiyor ama vibrasyon hat safhada şimdi biz motorlara birkaç yerde okudum ilgimizi çekti bnlara 150 lik piston atabilirmiyiz nasıl olur omru nekadar olur .. yani kısacası bu konu hakkında yorum bkliyorum sizlerden sayglar antalyadan ...
bndede bu motorun kanuni olanı var km saatini ayarlattım 120 diyor en son.sana gelince krdeş silindiri reftefiye ediyorlar ve ona uygun piston takıyolar olay bu yani.
Evet Arkadaşlar Size Geçen Yaz Başımızdan Geçen Bir Olayı Anlatacağım Biz O Zaman Gülmekten Kırılmıştık :D
Şimdi abimin Ybr 125 i Var Onu Ödünç Aldım Bizim Arkadaştada 125 Agk Var Onuda aldım Gezeriz Diye Düşündüm Saatte Akşam 8-8:30 Benim Ehliyetim Olmadığı İçin Ara Sokaklardan Gidiyorduk Bir Süre Seyir Ettikten Sonra Bir Tıngırtı Geldi Ama Ben Ybr Den Emindim Ses Benden Gelmiyordu Ses Yerden Geliyordu Arkadaşım Birden Sağa Çekti Durdu Bende O Durunca Durdum Yerde Bişeler Arıyordu Ne Arıyorsun Dedim Vites Kolu Dedi Meğerse Yolda Gelen Tıngırtı Agk nin Vites Koluymuş Kaldırıma Oturduk 2miz Bereber Kahkaha Atıyoruz Yoldan Geçenler Bize Bakıyor Bunlar Ne Yapıyor Diye Gerçekten Güzel Bir Anıydı
www.sahildenturkiye.com
yok abi o kadar da adi değil ben geçen pazar 2 kişi ( ben ve kardeşim boyumuz uzun 190 kilo ben 85 kardeşim 80 ) akçakocaya gittik yolda bir tek sorun çıkmadı , 5 buçuk saat te gittik ve ankaradan akçakocaya 1 depoyla gittik
benim başımdan geçti ben motoru kötülemek için yazmadım bunu sadece başımdan geçtiği için yazdım hatta sitede konu bile açmıştım o konuda bir arkadaş 100 kh nin vites kolunun uçtuğunu yazmıştı link = http://www.motosiklet.net/forum/moto...-gelenler.html
www.sahildenturkiye.com
arkadaşlar altımda mondial zat war 1,5 ay önce aldım ama uag çok hoşuma gidiyo sizce değiştiriyim uag mı iyi yoksa altımdaki zat kalsın mı? yorumlarınızı bekliyorum yakşamlar
07 WATAN ZEYTİNKÖY MEKANN
yemin ediorm daha dun akşam bizimde vites kolu fırladı.. başta alttan kurşun gibi bi ses gldi zincir sürtmüştür dedik .. 5 km sonra farkettik arkadaş olum vites yok deyince gulmekten altıma yapıodum kmse yaşamadn anlayamaz ..
bulabildiniz mi?
07 WATAN ZEYTİNKÖY MEKANN
bızde de uag var ondan kardesım 200 cc attı bııraz da sıkıstırdı krank yan kapaktan fırladı en ii si 150 cc 62 atacn 150 tık gorecen ok mondıal lerın ıcınde en ii motor uag
mrb hızlı gitmesi için motoru açtırman gerekiyor.Motoru açmak içnde motoru zorlaman ,yani 1. vitesedyken 2. vitese geçmeden songazla 1KM kadar yol alman lazım,en iyisi yokuş çıkman lazımm ama bu dedeğimi motoru ilk aldığında yapman gerekiyor.
mrb arkadaşlar bendede var bir mondial uag daha 2250 km bende aldımm 5 gün sonra full modifikasyon yaptım + 200 lük yaptırdım parçalarını özenle seçtimm motorumuda güzel yırtık alıştırdımm otobanda denedik 165 diyorr
bu motorla 120 yapanın aklına şaşarım.Birader siz kafayımı yediniz?Motor 100 Kg. balon gibi yapmayın allah aşkına bizde de var bitane fren diye bişey yok bu motorlarda basıyosun yarım km sonra duruyor.Lütfen arkadaşlar hem kendiniz hem çevrenizdekiler için bu motorla 80 den yukarı çıkmayın...
Selam arkadaşlar.
bir haftalık Mondial 125 UAG sahibiyim. Bütçeme ve ihtiyaçlarıma uygun bir motor olduğu için tercih ettim. Daha önce Peugeot Trekker kullanıyordum. Malesef ömrünü tamamladı.
Hepinize keyifli sürüşler.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
evet pek sorunu olmuo guzel kullanıslı motor en azından idare edior dimi :=))))))
selam arkadaşlar bende bu motordan almayı düşünüyorum bi kaç sorum olcak bu
-mondial UAG 125
-mondial AGK 125
-kanuni Breton 125
kıyasladığımızda bana aranzda bu motorlardan birini tavsiyede bulanacak kimse var mı bide sunu al dediğinizde ise nedenini belirtirseniz cok sevniirm
HEPİNİZE COK TESEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM BEYLER...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------
selam arkadaşlar bende bu motordan almayı düşünüyorum bi kaç sorum olcak bu
-mondial UAG 125
-mondial AGK 125
-kanuni Breton 125
kıyasladığımızda bana aranzda bu motorlardan birini tavsiyede bulanacak kimse var mı bide sunu al dediğinizde ise nedenini belirtirseniz cok sevniirm
HEPİNİZE COK TESEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM BEYLER...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)