125cc lik motor sınıfında fiatına göre süper ben memnunum yakıt açısından olsun perfonmans açısından olsun 5 aydır kullanıyorum şu an 4 binde benzin haricinde hiç masrafı olmadı.
125cc lik motor sınıfında fiatına göre süper ben memnunum yakıt açısından olsun perfonmans açısından olsun 5 aydır kullanıyorum şu an 4 binde benzin haricinde hiç masrafı olmadı.
WwW.MoToSiKLeT.NeT
arkadaşlar motor güzel gayette az yakıyor ama tabiki de kalitesiz olduğunu belli ediyor ama amacın sadece binmekse (sahibinden de görüyorum adam ön kaldırmış arka kaldırmış haşamat etmiş bide övünüyo) mutlaka ihtiyacını karşılar...
Yakıt olayı birazda kullanan kişiye bağlı.
25-30 km de bir litre yakması normalin baya üstünde yeni oldoğundan biraz fazla yakması normal Motor soğukken bujiyi sök yağlama varsa ayar yaptırman gerekebilir.Km 500 lere gelsin yakıt olayının düşmesi lazım
(Hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar)
WwW.MoToSiKLeT.NeT
Tum mejlarınız okudum ve anladımkı mondıal 125 aug sourunsuz bende var mudanya barını 4 kısı cıktık kursunlu kumsaz dag yolundan mudanyaya gecıs yolunu bılenler varsa orayı 4 kısı cıktık ve motor elektırık kesmesıne rahmen 1 ay kullandım sadece arka lastık patladı onu degıstırıp kemık yaptık ve sımdı hıc patlamıyor tek sorunu var benzın bıtıor ve fren balatarı bıtıor ondan baska bana masraf yaptırmıor saygılar
polis gördünmü kaz bayan gördünmü dur :)
yakıt olarak yarı otomatikten sonra galiba en az bu yakıyor
lifan 100
İlginç bir motor uag.Hem çok az yakar hemde ybr tokatlar.Benim tokatladığım 16000km de ybr.Kendisi Arkadaşımdır..Çevre yolunun başlangıcında lambalarda göz işaretiyle yarışalım yabarıs iş çıkışı.1-2 kere tokatladm..oda geçti arasıra.Fakat ben şuna bağlıyorum.Arkadaşım 90kg ben 65kg.ybr de benim motordan 15kg fazla.40kg hafifim ondan.
özellikleri fiyatına göre gayeti iyiymiş.peki bu motorun görüntüsüne müdahae eden oldu mu?daha güzel görünmesi için neler yapılabilir ucuz yollu ?
bu motorlar gercekden cok güsel benimde bi arkinin var arasıra alıp biniorum motora gaz verdikce gidio banamısın demio kac kere ybrleri tokatladı motor ama motoru yerden yere vuruo honda olsa o kadar eziyede dayanamaz bu motorlar birazcık tipsiz bi iki dıs modifiyeyle halledilcek bi sorun mesela ön canurlugu cıkardıp sport bi camurluk takın ön farı yuvarlak yapın falan böle seylerle motoru güzellesdirebilirsiniz ;)
:P::151::İKİTEKER hastalıgında tedeviyi bünyem kabul edmiyor::lac::
Yeni ayar 10lt 520km (%50 şehir içi)
uag yi sym wolf modeline benzemesini sağlayacak aksesuarlar piyasada var mıdır acaba ?güzel motormuş ama fiyatı 3500 ytl :( uag ise ucuz ve sağlam bir alternatif ve daha havalı görünmeyi hakediyor bence.
uag
Yuvarlak far ile başlamak lazım. Fakat aynı kalite motor bunlar bahsine girerim.
yuvarlak far kolay da seleyi de değişince sanki daha yuvarlak hatlara kavuşur motor.
bir senedir araştırırım şu uagyi hala alamdım bir tane yav
bu da başka bir şekil uag
bence mondial bu modeli biraz daha fazla renk seceneği ve aksesuarla satarsa daha başarılı olur.
evet son resim gerçekten çok güzel
lifan 100
Bir 125 UAG sahibi daha geldi
Arkadaşlar Honda yı tokatladım filan demişsiniz ama 125 UAG kesinlikle hıza gelmeyecek bi motor.Yakından bakarsanız anlarsınız.Sizde aman bu motorda hızdan uzak durun.Gerçi hız her motorda sakat ama risk bu motorda dahada yükseliyor.
BEN SİZE 125 UAG MODELİNİN İNCELEMESİNİ SUNMAK İSTERİM:
Avantajları:
1.Fiyat gerçekten makul
2.Motorun Koruma Kilidi var(adı doğrumu hatırlamıyorum ön lastiğin oralarda)
3.Yakıt olarak çok hesaplı
4.Sürüşü yol rahat olunca zevkli olabiliyor
5.Yedek Parça Avantajı
6.Başlangıç İçin İdeal
Dezavantajları:
1. 100KG gibi hafif bir kiloda olması motorun savrulmasına yol açabilir.
2.Hıza gelmeyeceği bir gerçek ama illede ben hız yapacağım diyorsanız taksiden çıkma şahinler olur ya aynı onlar gibi olur motorunuz.Zaten dikkat ederseniz satış ilanlarında: 120 yi gördüm vb gibi ilan başlıkları atanların motoru ya 500ytl dir ya 600...
3.Kesinlikle Honda Yamaha vb. tadı vermez
4.Parçalar çok kalitesiz ve biraz uğraşmanızla yerinden kolayca çıkıp bir daha girmediği olabiliyor.
5.Ön Lastik nedense çok ince
6.Ön Kaldırmaya Meyilli
7.Benzin Göstergesi Yok
8. Box kullanmadan yük taşıyamazsınız.
Şimdilik aklıma bukadar geldi dahada gelirse yazarım.Yeni alacak arkadaşlara tavsiyem
kalabalık bir şehir merkezindeyseniz paranız varsa vitesle uğraşmak istemiyorsanız pratik olarak vespa,beat,activa hiç olmadı mondial 125zn
Şehir trafik sıkıntısı yaşatmayacak bir durumda ise ybr veya cg en son tercih 125 UAG
Bana sorarsanız şimdiki aklın olsa alırmıydın bu motoru?
Almazdım tam trafik bölgesindeyim şehir içi çekilmeyecek bir motor.Tabi siz profesyonelseniz hergün trafikteyseniz kurye vb. ozaman bilemem
arkadaşlar bayramda uzun yolda hep bu motordan gördüm uzun yol için baya uygun herhalde
lifan 100
irenç bi motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)