Mondial 125 UAG Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
yok sadece lastiği çevirdim yabi tubless lastik ama içinde şamrel var ama şamrelsiz olsun istiyosan jantlarıda değiştirmelisin.
Sağolasın Zafer.
Bakalım jantlarla birlikte değiştirmeye ne kadar isteyecekler. Biraz araştırayım. Lastik olarak pirelli ön arka 120 TL civarı sanırım Anes'de
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
Reklamlar
-
en son sordugum fiyat 110 tl iki jant ırc lastik 50 tl idi. jantlar suan modial mg125 sporttaki jantlar. toplam 160tl+ işçilik
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
en son sordugum fiyat 110 tl iki jant ırc lastik 50 tl idi. jantlar suan modial mg125 sporttaki jantlar. toplam 160tl+ işçilik
Çokta fazla değil aslında verilebilir. Yazın hadi neyse ama kışın yağmurda üzerindeki lastikler hiç güven vermiyor. Güven vermeyi bırak, ıslak zeminde motor sanki hiç iki teker üzerinde durmayacak gibi.. En ufak harekette direk kayıyor.
İrc nasıl memnun musun?
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
-
valla allaha şükür memnunum bi sorun cıkarmadı bütçeye bağlı...
-
[QUOTE=DareDewil23;2157534]ha arkadaşım sen zincir dişlisi var onu bi numara büyüğünü taktırırsan sorun kalkıyor ortadan ben taktırdım 25 tl bayagi %80 azaldi titreşimi sende taktır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:50 ----------
helga adlı üyeden alıntı
arkadaşım bende bundan kullanıyordum mondial uag hiç iyi diil titrememesi için elimden gelen herşeyi yaptım fayda etmedi çukura girdinmi jant teli mutlaka kırılıyor ben wuxi dy 200 star 6 vitesli motor kullanıyorum rengi kırmızı çok iyi titreme yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:16 ----------
ha bu arada arkadaşim ben motoru cok beğendim hiç bi problemi çıkmadi motor 1200 de sadece lastik patladi sen bi jant tellerini sıktırsaydın kırılmazdi çünkü benim teker patladiğinda usta baktı dedi çok gevşek sıktı hiç ne bi tel kırıldı nede yolda bıraktı 10 numara motor bence herkeze tavsiye ederim
titreşim içinde zincir dişlisini bi degiştirseydin sorun çözülürdü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:55 ----------
ha bu arada arkadaşim ben motoru cok beğendim hiç bi problemi çıkmadi motor 1200 de sadece lastik patladi sen bi jant tellerini sıktırsaydın kırılmazdi çünkü benim teker patladiğinda usta baktı dedi çok gevşek sıktı hiç ne bi tel kırıldı nede yolda bıraktı 10 numara motor bence herkeze tavsiye ederim
titreşim içinde zincir dişlisini bi degiştirseydin sorun çözülürdü
sen bıkarsın o irenç morordan tip denen bişi yok
-
ben 1 bucuk yıldır uag kullanıyorum motoru farklı yaptım yarışıyorum 2 kişi hiç sıkmadan 3. vitesle 120 yapıyor 4. vitesin bittiğini görmedim daha arkadaşlar uag güzel bakım yapıldığı zaman sorunsuz bir motordur...
-
02 Kasım 2010, 14:21
arkadaş bende bi mondial var 2.viteste 90 3.viteste 120 son vites yani 5 te 180 diyor yarışa girdim honda cbf 150yi geçtim benim motorda 150cc ama benim motorun pistonu yarış için işlenmiş
-
02 Kasım 2010, 14:52
facia_çocuk adlı üyeden alıntı
arkadaş bende bi mondial var 2.viteste 90 3.viteste 120 son vites yani 5 te 180 diyor yarışa girdim honda cbf 150yi geçtim benim motorda 150cc ama benim motorun pistonu yarış için işlenmiş
Sen o motorun Üsütnde 180 yaptın mı hiç..
-
02 Kasım 2010, 15:38
yok ya
crxforever adlı üyeden alıntı
sanırım en sorunsuz çinli bu motor. kötü diyen duymadım.ama nedense talep az bu motora.
kardeşim bu motor var ya türkiyenin tercih edilen motorlarından
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 ----------
Mustafa001 adlı üyeden alıntı
Sen o motorun Üsütnde 180 yaptın mı hiç..
cüsseli olduğum için motoru elimde tutabiliyorum kardeş
-
02 Kasım 2010, 16:36
ohooo gene bzim uag ciler ucmaya başlamış
-
02 Kasım 2010, 17:05
-
09 Kasım 2010, 18:43
Freni hariç güzel ve seri motor en azından YBR cilerin havasını fısss diye söndürüyor
-
12 Kasım 2010, 02:15
facia_çocuk adlı üyeden alıntı
arkadaşım ben 120 vuruyorum çift kişi ne biçim savuruyor oda ben yapılı birisiyim sen nasıl 180 vurdun
-
12 Kasım 2010, 02:23
tavsiye ederim çok güzel motor
-
17 Kasım 2010, 22:35
Bu motorda ve yeni mg serisinde yine onde 2.50 inc genislikte lastik var, bu kadar ince bir
lastigin kanalizasyon mazgallarina dusme durumu nedir? istanbulda bilen bilir bazi bolgelerde
asiri yagmur sonucu sel olmasin diye kanalizasyon mazgallari cok genis aralikli yapilmisdir.
Motorla takilsak mazgala baya kotu olur heralde.
-
24 Kasım 2010, 19:42
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bu motorda ve yeni mg serisinde yine onde 2.50 inc genislikte lastik var, bu kadar ince bir
lastigin kanalizasyon mazgallarina dusme durumu nedir? istanbulda bilen bilir bazi bolgelerde
asiri yagmur sonucu sel olmasin diye kanalizasyon mazgallari cok genis aralikli yapilmisdir.
Motorla takilsak mazgala baya kotu olur heralde.
Dostum istanbulu bilmemde ben malatyada herhangi bir mazgala veya çukurda kaydırmadım şimdiye kadar. Ama yinede dikkatli ol derim çok hafif bir motor..
-
28 Kasım 2010, 15:21
mondial bence ş,u zamanda binilebilecek güzel motorlardaan biri fiyat yönünden görünüş bakımından gidişine diyecek yok zaten ...son zamanlarda cıkardıgı motorlara talep cok ( adii diyenlere kapak olsun motora bakıcankii motorda sana baksın diiyimi .. 150 zc-125 uag
-
10 Aralık 2010, 22:17
bu bizim motorlarda kesici yok dimi yuksek devirlerde gerci benmki çelik marka ama birebir
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
10 Aralık 2010, 22:28
kesici yok. kesici proglamlanabilir yani epromu olan beyinli motorlarda olur. olsa daha iyi olurmustu bence ...
-
11 Aralık 2010, 01:14
Ya bende BMW 3.25 E30 hastalıgı var ve kesici olayı sesi fln cok hosuma gidiyo motorumuda yeni aldım merak ettim acaba warmı diye olsa fena olmazdı hani
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler