Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2005 model 11000 km de keeway hurricane 50 için 600 milyon fiyat yi mi?acil yardım

REKLAM ALANI

arkadaslar acil yardım lazım

bu fiyat iyi mi yoksa daha düşük mü olması gerekiyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    2005 model 11000 km de 50 cc yanılmıyorsam...600 ytl motorun durumuna bağlı.. bence biraz pahalı geldi...
    KIRMIZI BOĞA..

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Bana fazla gelmedi aslında ama 500'e kapatırsan iyidir yine de....

sagolun arkadaslar.benimde içimde biraz fazla gibi bir his var.550 diyeyim ben pazarlıkta.olmadı yine 600 deriz.

bu arada evet motosiklet 50 cc

arkadaslar bir de alacagım kişi muayenesini yaptırmamış.ama satarken yaptırır da satarım diyor,birde uufak tefek arızalarını yaptırırım diyor.muayene ücreti ne kadar bu motosikletlerin?yaptırdıktan sonra sorun teşkil etmez heralde değil mi?

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    abicim her durum için bir başlık açmak yerine birinden devam etsen
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

başlık acmanın bi sorun teşkil ettiğini sanmıyorum.herkes yazıp yazmamakta ve hangi başlığa yazacağı konusunda özgürdür.herkesin kişisel tercihi

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ce-okuyun.html
    bu yazıyı okursanız sistemdeki düzeni anlayabilirsiniz
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    arkadaşım hiç kaçırma pahalı değil

evet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum

bir de bu keeway in parçası bulunabiliyor mu?mesela mondial gibi servis ağı geniş mi

keeway hurricane 50 nin youtube videolarında hızı son hız olan ibredeki 80 i geciyor.2 zamanlı oldugu için seri.bunda karar kıldım bana 80 km hız yeter.ama bu motorla 60 km uzaklıktaki yere rahatca gidebilir miyim?10 km si rampa bunun.motor şişme falan yapar mı?

kanuni popcorn da da son hız 90-95 o yüzden kanuni popcorn a 300 milyon fazla vermeye gerek yok sanırım.keeway da dayanıklı kaliteli.çünkü kanuni de çin de üretip burada montaj yapıyor

arkadaslar bir de ben bu motoru aldıgımda 50 cc oldugu için vergisi yok.sadece muayene derdi var değil mi?baska herhangi birşeye gerek yok sanırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alman 93 Mz 150
    Alıntı ahmet_SBF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keeway hurricane 50 nin youtube videolarında hızı son hız olan ibredeki 80 i geciyor.2 zamanlı oldugu için seri.bunda karar kıldım bana 80 km hız yeter.ama bu motorla 60 km uzaklıktaki yere rahatca gidebilir miyim?10 km si rampa bunun.motor şişme falan yapar mı?

kanuni popcorn da da son hız 90-95 o yüzden kanuni popcorn a 300 milyon fazla vermeye gerek yok sanırım.keeway da dayanıklı kaliteli.çünkü kanuni de çin de üretip burada montaj yapıyor

arkadaslar bir de ben bu motoru aldıgımda 50 cc oldugu için vergisi yok.sadece muayene derdi var değil mi?baska herhangi birşeye gerek yok sanırım
    arkadaşım benım arkadaşımda keeway hurricane 50 war hiç durmadan 120km gitti.

sagol enasni.bunu öğrendiğim iyi oldu.bu hurricane nin rampa performansını da biliyor musun?ben 2.el alacagım 2-3 gün içinde 600 milyona.fiyat nasıl sence?

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    arkadaşım fiat iyidir rampa performansıda duz yolda 80km/h yapıyor rampa cıkarkende 60-65km/h lere dusuorr ama rampanın dikliğine bağLI

hdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    büyük hacim her zaman daha avantajlıdır.
    popcornu tercih etmen daha mantıklı ki popcorn 50 cc lik keeway den daha az yakacaktır diye tahmin ediyorum.

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Alıntı hdeniz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük hacim her zaman daha avantajlıdır.
    popcornu tercih etmen daha mantıklı ki popcorn 50 cc lik keeway den daha az yakacaktır diye tahmin ediyorum.
    popcorn un yamaha ybr 125 ten daha fazla yaktıgını garanti edebilirim sana

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Değerli kardeşim ahmet-sbf, açtığın başlıkların takipçisi olmadığını düşünüyorum. Keeway alınırmı? parçaları varmı başlığını bir incele istersen!
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...rdim-edin.html
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Değerli kardeşim ahmet-sbf, açtığın başlıkların takipçisi olmadığını düşünüyorum. Keeway alınırmı? parçaları varmı başlığını bir incele istersen!
    haklısınn (25 karakter olayı)

ben actıklarımı takip ediyorum da,diğerlerini haliyle zaman olmadığı için pek araştırma imkanı olmuyor açıkcası.sağolun yardımlarınız için.bu keeway i alıyorum.popcorn cok yakıyor arastırdım

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Heyecanli bir arkadas.. Bende hortlatiim bari topigi. Belki almistir bile motoru. Almadiysanda al, sorularinin tum cevaplari o motorda hocam. Tek tek hepsine kullandikca yanit bulacaksin eminim.. Kazasiz suru$ler.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    KUBA CG 125
    125 lik rampa çıkışlarında senin 50 lik moturdan daha az yakar nedeni daha kuvvetli olduğu için zorlanmadan çıkacak at ile eşşek birmi 200 ytl daha versen 110 luk motur alırsın

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)