arkadaslar acil yardım lazım
bu fiyat iyi mi yoksa daha düşük mü olması gerekiyor.
arkadaslar acil yardım lazım
bu fiyat iyi mi yoksa daha düşük mü olması gerekiyor.
2005 model 11000 km de 50 cc yanılmıyorsam...600 ytl motorun durumuna bağlı.. bence biraz pahalı geldi...
KIRMIZI BOĞA..
Bana fazla gelmedi aslında ama 500'e kapatırsan iyidir yine de....
sagolun arkadaslar.benimde içimde biraz fazla gibi bir his var.550 diyeyim ben pazarlıkta.olmadı yine 600 deriz.
bu arada evet motosiklet 50 cc
arkadaslar bir de alacagım kişi muayenesini yaptırmamış.ama satarken yaptırır da satarım diyor,birde uufak tefek arızalarını yaptırırım diyor.muayene ücreti ne kadar bu motosikletlerin?yaptırdıktan sonra sorun teşkil etmez heralde değil mi?
abicim her durum için bir başlık açmak yerine birinden devam etsen
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
başlık acmanın bi sorun teşkil ettiğini sanmıyorum.herkes yazıp yazmamakta ve hangi başlığa yazacağı konusunda özgürdür.herkesin kişisel tercihi
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ce-okuyun.html
bu yazıyı okursanız sistemdeki düzeni anlayabilirsiniz
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
arkadaşım hiç kaçırma pahalı değil
evet arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum
bir de bu keeway in parçası bulunabiliyor mu?mesela mondial gibi servis ağı geniş mi
keeway hurricane 50 nin youtube videolarında hızı son hız olan ibredeki 80 i geciyor.2 zamanlı oldugu için seri.bunda karar kıldım bana 80 km hız yeter.ama bu motorla 60 km uzaklıktaki yere rahatca gidebilir miyim?10 km si rampa bunun.motor şişme falan yapar mı?
kanuni popcorn da da son hız 90-95 o yüzden kanuni popcorn a 300 milyon fazla vermeye gerek yok sanırım.keeway da dayanıklı kaliteli.çünkü kanuni de çin de üretip burada montaj yapıyor
arkadaslar bir de ben bu motoru aldıgımda 50 cc oldugu için vergisi yok.sadece muayene derdi var değil mi?baska herhangi birşeye gerek yok sanırım
sagol enasni.bunu öğrendiğim iyi oldu.bu hurricane nin rampa performansını da biliyor musun?ben 2.el alacagım 2-3 gün içinde 600 milyona.fiyat nasıl sence?
arkadaşım fiat iyidir rampa performansıda duz yolda 80km/h yapıyor rampa cıkarkende 60-65km/h lere dusuorr ama rampanın dikliğine bağLI
büyük hacim her zaman daha avantajlıdır.
popcornu tercih etmen daha mantıklı ki popcorn 50 cc lik keeway den daha az yakacaktır diye tahmin ediyorum.
Değerli kardeşim ahmet-sbf, açtığın başlıkların takipçisi olmadığını düşünüyorum. Keeway alınırmı? parçaları varmı başlığını bir incele istersen!
http://www.motosiklet.net/forum/moto...rdim-edin.html
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
haklısınn (25 karakter olayı)Değerli kardeşim ahmet-sbf, açtığın başlıkların takipçisi olmadığını düşünüyorum. Keeway alınırmı? parçaları varmı başlığını bir incele istersen!
ben actıklarımı takip ediyorum da,diğerlerini haliyle zaman olmadığı için pek araştırma imkanı olmuyor açıkcası.sağolun yardımlarınız için.bu keeway i alıyorum.popcorn cok yakıyor arastırdım
Heyecanli bir arkadas.. Bende hortlatiim bari topigi. Belki almistir bile motoru. Almadiysanda al, sorularinin tum cevaplari o motorda hocam. Tek tek hepsine kullandikca yanit bulacaksin eminim.. Kazasiz suru$ler.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
125 lik rampa çıkışlarında senin 50 lik moturdan daha az yakar nedeni daha kuvvetli olduğu için zorlanmadan çıkacak at ile eşşek birmi 200 ytl daha versen 110 luk motur alırsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)