başlangıç olarak hangi motosikleti önerirsiniz?özellikle keeway hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?görüşleriniz için teşekkürler
başlangıç olarak hangi motosikleti önerirsiniz?özellikle keeway hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?görüşleriniz için teşekkürler
benim sana tavsiyem hurricane 50 dir.
40 tan hızlı gitmiyceksen keeway almalısın birazcıkta olsa basıcam diyosan popcorn al
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
bu ilk başlangıç motoru olacak aslında 2.el fiyatı uygun olanı tercih edebilirim.keeway de iyi bir marka sanırım.popcorn 6 keeway 3.5 bg.2.el fiyatlarıı da birbirine yakın galiba.fiyatlar hakkında 2.el bilginiz var mı?teşekkürler şimdiden
Motomax bu aralar bozdu..
Kanuni Popcorn kullanıcısıyım.
Çok iyi bir motor. Sağlamlığa sağlamda.. Bir tek sinyal sıkıntısı oldu. Sinyal müşürü bozuldu. Sinyaller yanıp sönmüyor. Hep yanık kalıyor. Onun da parçası gelecek onu bekliyorum.. 90 cc olmasına aldanma.. 100'ü görüyor.. Üstelik ışıklarda millet kalkacam diye ugraşırken sen yolu yarılamış oluyorsun..
Kanuni Popcorn
Motor Hacmi: 82 cc
Beygir Gücü: 6,8 HP
Max. Hız: 100 km/h
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
6.8hp kitapcigindami yaziyor?
Maks. Güç : 6HP / 7250rpm
www.kanuni.com.tr
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
Serhat ; daha yeni almadın mı sen motoru ve sıfır ? Hemen sinyaller mi bozuldu..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
SAKAL, hahaha beni çok guldurdun keeway 50cc we 2 zamanlı 4 zamanlı 50cc ler 60-65 gıdıyosa bu keewayın 70-75km/h ye rahat cıkacagını garanti edebilirim sana.
popcorn keeway a göre biras hızlı gidebilir ama yakıt yetiştiremessin yani sonuçta 90cc we 2 zamanlı yani yamaha cygnus bile 4 zamanlı 2.8lt. yakıyor popcornun 2.7lt. nin altına düşmeyecegıne emınım Keeway çok pratik bir araç yaklaşık 3bagajı ve birde torpido gözü war 5lt. deposu ile 250km gidebilirsiniz ve yaklaşık duz yolda tek kişi 75-80km/h hızlara ulaşabilirsiniz
motomax-keeway internet sitesinde son hız 43 km diyor hurricane 50 için.eğer böyleyse cok yavaş.kullanan arkadaslar bu konuda ne diyorsunuz?
birde www.feyizoglu.com da motomax bayiisi bu hurricane nin yakıt tüketimi 100 km de 2.5 yazıyor
popcornla keeway arasında kaldım kullana arkadaslar bu konuda bi yardımcı olun
yazmayı unuttum 2. elde keeway mi kanuni mi daha cok güven verir
bence cok düşünme, en cok kullanılmıs, en bilinen, en güçlü, uzun zamandır tanınan motoru al, ben popcorn90 ı öneriyorum şahsım adına.
herşeyin başı sağlık
500-600 ytl ye bulunur mu sence popcorn 2.el 2004 model falan
2. el alıcksan motora degil kullanıcıya bakıcksın oyuzden alabilcegn motorların kendilerini incele derim bn sna sıfır alıcaksan burdaki konusulanlara bakarak al ama ynde popcorn 90cc oldugu için seni daha ii tatmin eder
true love..
Drift Religion
.................................................. .................................................
hurricane 2. el fiyatunu bilen varmidur
popcorn alda gör yakıt yetmez ona
Arkadaşlar ayıptır sölemesi ama sallamayın yhaa ben keewayıda kullandım şuanda popcornu kullanıyorum 2sininide sıfır aldım keevay 50kmyi geçmedi bayır aşa motor delirdi 50km hızdayken popcorn 90 da 70kmyi geçmiyo dahada zorlayım dersende motorunu elinde bulursun benden tavsine yamaha bws 100 en baba motor en azından yamaha benzin çok ykıyo dersende 2 zamanlı ları sorduysan demekki benzin önemli değil sana bende bws100 al yamahadan şaşma...bende bunu satıp bws alıcam nasipse..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)