Nasıl elektriği değiştir yani arkadaşım platinin içindeki devreyi mi diosun
Nasıl elektriği değiştir yani arkadaşım platinin içindeki devreyi mi diosun
kadir294
abime sorup (kendısı anlar mobiletten ) sana gündüz öyle cevap vermiştim fakat ne yazıkki şuan abim yanımda değil .. abime ulaşıp sorunu iletip cevabını buraya yazarım ..
merhaba arkadaşlar bende moby kullanıcısıyım..benim sorum şu hız kasnağı diye tabir edilen aliminyum kasnaklar ..motorun çekişini etkilermi .. size benden bi tavsiye total yağı kullanmayın kesinlikle normalde motora litrede 50 ml koyarsın ama total yağında 250 ml bile koysan kurtarmıyor..motoru mahvediyorr..
favori müzikLerim : VUKUAT çırçır senfonisi :mrgreen:[B][/B]
HATTA MOTORUN AIRSAL İSE TAMAMEN MAHVEDİYOR :=)
Cilgin52 ben de ondan bahsetmiştim, bir sürü silindirime yazık oldu bu su gibi yağlar yüzünden.
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
Ulan bitane resim koyar insan yuh be
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
selamn aleykum arkdaslar dediğinize katılıyorum.ama ben cok tecrübeliyim bu işte anlatacaklarımı uygularsanız korkunuz olmaz.1- motorda set yani glordin 19X19 kutuklepe kuzen veya cırcır egzoz puf dişi olursa ucar 120 görürü sen sayki alt motor 70 cc çıkar 105 dn daha hızlı olur.rengini altın sarısı yanlarına let 4 tane mor ışık bobine bağlarsan(elektronikle r için gecerli) canavar derler o motora kimse senle basmaya yemez
2-motora sakın ola acık yağm atmyaın alın kapalı yağ castrol en ideali ben burak erzinacn motorum setli 105 140 görüyorr adı raslantı
msnmnem sesliciyim@otmail.com ayrıntlı bilgi isteyen eklesin.vitesli motora koydm yani o 105 le anlayın artık farkı ha 0 103 alırsanız ilk bir hafta yavas sonra hafta basın acılır
arkadaşlar nedense kimse motosikletinin resmini koymuyor.. ben koyayım ..gerisi gelir inşallah..
favori müzikLerim : VUKUAT çırçır senfonisi :mrgreen:[B][/B]
arkadaşlar eski siyah üstten depo bioniklerin fiyatını bilenler varmı acaba nasıdır iyimidir almaı düşünüyorumda aransa 150ytl gibi fiyatlara bulunurmu _?_?_
arkadaşlar 99 model turbo egzozlu orjinal pejo 103 100 km de kaç lt yakar
lifan 100
s.a arkadaşlar benim bi sorum wardı ben geçen sene 0 motor aldım 103 motor 1300 km de ama balata çok çok az açılıyor yani oynar yanak çok az açılıyor bu neden olabilir we nasıl onara bilirim cvp yazarsanız sevinirim ...
arkadaşlar bi yardımcı oluwerin be ...
selamlarrr..peugeot 103_105_ninja meraklisiyim..ozellikle seslerine hastayim..
motor sevdamin baslamasina neden olan motordur 105..
bisan nin yaptigi motorlara karsiyim..adi ustunde bisiklet sanayii..
yapilmasin peugeot benzeri motorlar..onlar efsane kalsin...
hele ramzey yokmuu...alam yaa motor yapariz diye cikmislar piyasaya...
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
beyler yokmu yaw bi yardımcı olucak ?????.
bütün pejo kullanıcıları biribirimize
yardımcı olabiliriz hepinizi bekliyorum
arkadaşlar pejo için en iyi silindir hangisi
İlk Motorum Sene 1996
[img=http://img11.imageshack.us/img11/7471/r001065mb3.th.jpg]
Üzerindeki Bütün lambalar Aküsüz Yanıyor.
[img=http://img10.imageshack.us/img10/581/r001066lg9.th.jpg]
bak kardesim ben 8 seneden beri farklı binen insanım airsel den fazla urat bkleme 19 da olsa ses verir ama gitmez hız istiyorsan bir tek sekman glardon 19 duz manifolt ayarlı debriyaj blokları islet 15 38 disli tak salli ver surat gör alayına kafa tutarsın benden bu kanar kendine iyi bak
BAK 19 TAKARSAR MOTOR HIZ CEKİS YAPAR AMA BENZİNİ SU GİBİ İCER BUNU UNUTMA MOTORUNDA AİRSEL VEYA GLARDONİ YOKSA YANİ DUZ İSE 19 MOTORU BOGAR ONA DUSUN VE AYARLA BAY BAY BAY
BİLADER
sizin ordaki motorlar surat yapmıyor manislaıyız bizde ayarı saglam tek makina 145 göruyor galin mnisaya motor gösterelim biz ruhsatına yarısırız gurup degil;D;D
benim kadr pegout hastası yoktur ben kızların nazına eksozun ara kazına hastayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:29 AM ----------
general sana yardım edeym motor pejoo ise her parçanın markasının emo olmasına dikkat et bide italyan karbratör olsun ok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 AM ----------
arkadaşım sen ne yap biliyon mu git parçacıya zembelek diye bi parça var oonu al taktır iki yada üç tane taktır kalkışta vitesli motor gibi ön kaldrrır ok
slm arkadaşlar 2 ay önce bionik aldım arsan 15 lik gidişi mükemmel 19 luk arsanla aynı sayılır ama çok benzin yakıyo başedemiyorum bu arada kahramanmaraşlıyım yardımcı olurmusunuz şimdiden çok teşekkürler
bırakın şu mopedleri yaw
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)