piyade adlı üyeden alıntı
kardeş , tamam tecrübene saygı duyarım fakat cbf 150 nin neresi kalitesiz .
anlat ta biz de bilelim...
Ben iş yerime emanet getiren kurye bir arkadaşa sordum motosikleti 19200
km de idi , adam öve öve bitiremedi kendisine söylemedim cbf sahibi olduğumu bir içini döksün istedim , kurye arkadaş tek bir olumsuz fikir beyan etmedi , Kim bilir o nun kaçın cı motosikleti idi.
ayrıca benim ikinci motosikletim cbf önümüz de mutlaka yapılacak çok yol edilinecek çok fikir var , 3500 km deyim .Ben de henüz olumsuz yönünü görmedim .
Ayrıca ben iyi kötü ticaret yapıyorum , kalite li malı reklam etmeye hiç gerek yok müşteri kendi alıyor tezgah tan insanlar sakız ın bile kalitesini tercih ediyor , tvs de mutlaka sana ve kullananlara göre mutlaka iyi dir fakat cbf ye kalitesiz denemez .
Farkında mısın bilmem ama bu topik lerde henüz bir motosiklet sahibi olmamış , hatta Honda cbf sahibi olmadan ve tecrübe edip kullanmadan fikir sahibi olan bir çok arkadaşımız var, bu arkadaşlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibiler ve bu nedenle bu arkadaşların fikirlerine pek itibar edemem ve edilmemeli .
Ben de motosiklet sahibi olmadan bu topik lere girerdim, fakat sadece izleyici olarak ve bilgi edinmek için kullanmadım,Ve tecrübem olmayan bir marka yı ne övdüm ne eleştirdim , Çünkü sonuç ta gülünç duruma düşmek var .
Şimdi mesala benim kullandığım araba ww bora bana nasıl diye sorsalar iyi kötü fikir beyan ederim , ama toyata sorsalar kullanmadım tecrübe etmedim şimdi bu konuda ne fikir beyan edebilirim sadece şunu söyliyebilirim; araç iyi sonuç ta arkasında 60 yıllık bir tecrübe var peki tvs nin arkasın da ne var ?.
Daha izmir de bir adet bile görebilmiş değilim , yaradana sığınıp alanlara mutlaka saygım var fakat ben 10 yıl sonra bile honda nın her hangi bir yedek parça sını ve ustasını bulabiliyor olacaksam tvs kullananlar bu teknik desteği bulabilecekler mi ?.
Sonuç olarak şunu söyliyebilirim ki , ben Honda yı ne hızı ne görüntüsü için aldım , Honda yı kalitesi ve kurumsal bir marka ve yarın satmaya karar verdiğimde ikin ci elinin güçlü olması sebebiyle aldım , iyi ki de almışım.
selamlar .