arkadaşlar motor şu an 300 km ye yaklaştı.şu ana kadar teknik açıdan bir sorun çıkarmadı .yalnız motordan motor sesinin haricinde şıkı şıkı diye bir ses geliyor.tahminim araba motorundan yürüyüyorum bu tahmini sübaplardan geliyor bu ses .ilk bakıma kadar servise gitmeyim diyorum.
arkadaşlar 125 cc lik motora göre bazıları kalıbının büyük olduunu söyleselerde bence çok seri bir motor.-kırk yıllık motorcu edasıyla oldu ama-
anında 70 km ye çıkıyor ama 90 km civarında motor bagırmaya başlıyor.
-rodajda olmasına ragmen 3 kere 90 bastım-
birkaç toprak dik yokuşa vurdum topragı resmen kazıttırdı banamısın demedi.yarım gazla çıktı gitti.yokuş yukarı gaza bastıkça ortalıgı toza bozuyor.
egzozu açtırdım servisten daha alırken motoru.şimdi nasıl kapatırım diye düşünüyorum.
bu motoru kulanan kişilerde çok memnunlar hepsi bekledimin üstünde çıktı diyor.bitanesi tam gaz giderken ön tekerini köprünün çıntısına çıkarmış akşammış kesin jant s olmuştur diye düşünmüş ama bir bakmış hiç bir şey yok.
yalnız motorun vites göstergesi ve devir saati yok.bunlar bir eksi.
motorun frenleri çok iyi yada ben yeniyim bana öyle geliyor ama şu var arabalardab çabuk duruyor sanki.70 km le giderken 2 fren -ön ve arka- anında görüntü yani.
bide şu var bu motor 105-110 km yi geçecek gibi görünmüyor.bunun hızını nasıl artırırım acaba.
bir ara arkadan ses geliyormuş gibi oldu.incelerken bunun alet takımı olduunu gördüm.
alet takımı çok kalitesiz
trafikte ani kalkışlarda önümde kimse kalmıyor ama 10 saniye sonra herkes beni geçiyor.rodajdan sonra nolacak bakalım.
<arkadaşlar rodaj bakımında ücret ödüyormuyuz >