Arkadaslar selam. Haziran basında Suzuki GN 125 aldım. Su ana kadar 2500 km yol yaptım. 1 depo benzinle ( 20 YTL ) 400 km yol yapabiliyorsunuz. 9 beygir olması dolayısıyla 120 kilo toplam da yukle , iyi bir seyahat yaşanabilir. Ama daha kilolu biriyseniz zorlanabilirsiniz. Motorun ağırlığı 110 kilo. Kontrolü kolay. Bu motorlar çinde toplanıyor. Ama birçok parçası orjinal japon. Azami hızıda 90 - 100 km rahat yapıyor. Titreşim 70 - 80 km in üzerine çıkıldıkça az da olsa hissedilıyor. Ben hız sevmem yavaş yavaş gezerim derseniz super bir tercih. Sıfırının Fiyatı 3.000 Ytl . Öyle pahalı bir tercih de değil. Sonuçta Suzuki...
29.07.2006
Arkadaslar motorumu alalı 1 sene oldu . Su ana kadar 8000 km yol yaptim . Bu zaman zarfı icerisinde motoruma olan sevgim hergecen gun artti. Motoruma ilk once yan canta sisi canta ve sosis canta aldım . yan cantalar arkada oturanın ayak basamagını kapadıgından arka basamak ve sisibar aldım . Onune koruma demiri aldım . Allaha sukur daha dusupde zarar vermedim . Keawey 150 ligin on camı cok hosuma gidiyordu ondan aldım . Metzeller 110 - 90 arka lastık aldım . Depo nun uzerine cizilmesin diye koruma aldım . Bu extralarla soyle bi bakıldıgında kel bir suzuki gn 125 ile arasında daglar kadar fark oluyor. Motorum bu zamana kadar beni ne yolda bıraktı nede uzdu. Bakımlarını kusursuz yaptım . Her 2000 km de yagıdı degistiyorum . Her 1000 km de zincirini yaglıyorum . Motorunuza iyi bakarsanız oda size iyi bakar bunu sakın unutmayın . Motor sevdalısı arkadaslara Suzukiyi herzaman tavsiye ederim ...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]