bulursun bulursun.
şu aralar 10.000'e vurmuş fiyatlar galiba.
evet ortalama o civarlarda
herkese iyi aksamlar arkadaslar bende 2002 xt600e var titreşimli bi yerden gecerken yada tumsekten fln elektirip kesip veriiyo gibi eksoz patırdıyo gitmiyo nedendir acil yardımlarınızı bekliyorum ayaklık sensörünü kısadevre ettım o degil sebebi
Kardeşim bu motor dünya üzerinde yapılmış en sağlam en dayanıklı motor belkide,africa twinlerin bmw lerin gidemediği yerde tenereyle beraber yardıra yardıra gittik bendeki xt çok temiz 20.000 lira desem alacak müşterisi var
Enjeksiyonlu değil
Su soğutma yok
Elektronik yok
Böyle bir motor bir daha gelmez bu dünyaya
90'larda ki dual sport furyasindan çıkmış bisi aslında. Her firma yaptı zamanında böyle. KLR650, DR650, XR650. Hepsi aynı mantık. Her şeyi yapsın ama her şeyi iyi yapamasın motoru. Amerika'da hala Klr650 üretiliyor ama bu Euro4 mevzusundan sonra böyle bozulmayacak dağın başında elektronik aksami arıza vermeyecek bir motosiklet daha zor
Dual sport hala var ve rövaşda ama düşük hacime geçirdi firmalar yüksek hacimde dualsport zor oluyor onu anladılar klr250 ,crf 250-300 ,wr250 ler falan..
xt bendede vardı katır kutur takır tukur dur ama kaya gibidir. biraz gizli bir top stardır.. piyasada insanlar çok transalp falan flian dedikleri için ikinci planda kalmışdır ama kaya gibidir sen ona bak oda sana bakar seni yarı yolda bırakmaz asla.. temiz baklımlı olsun dünya turu at banamısın demez..
Hey gidi hey.. Forumlar,gruplar,toplantilar derken yillar gecmis.
Herneyse; arkadaslar uzun zaman motorsuz kaldim ama artik dayanacak hal kalmadi ve eskiden kullandigim xt600 modeline karar verdim demek dogru olmaz cunku kafayi taktim resmen :/ Simdi forumu bi gezdim dolastim fakat soruma tatmin edici bir cevap bulamadim.
Sorumuz su! 2001 model bir xt600 buldum fakat km nerdeyse 100 binde ve bu beni tedirgin ediyor. Uzak bir sehirde satan arkadas ayrica fiyatida makul geldi aklimda binbir turlu soru ve uyuyamiyorum :(
Lutfen fikirlerinizi yazin
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:26 ----------
Sen bilirsin bir hafta sonu "yoldan babam da gider" parolasi ile bir tur yapmistik Andac,Emrah ve ben..
Sonuc?
Africa ve bmw on camurluguna camur doldugu icin surekli dustu yolda kaldi ve ben ikisinide halatla cekmistim :D
Kenara atıp yüzüne bakmayacağım 6-7 bin TL param olsa HEMEN! bir tane XT600 alırım.
Kondisyonu çok kötü olmadığı sürece bence alınır. Eski motosikleti almaya niyetlendiyseniz merakınız varsa eliniz az buçuk anahtar tutuyordur diye düşünüyorum. Motorun sıkıntılı kısımlarını kendiniz yenileyip vakit geçirirsiniz ömürlük motorunuz olur. Eski motorun keyfi söküp takması, boyanacak yenilenecek parçalar vs'dir bence. Maddi olarak esnek bir zamanım olabilse eski model bir xt660r alıp uğraşmak isterdim. Xt660 5000km kullandım bu motorun keyfini hiçbir motordan alamadım. xt600 660 bir kere binenin tadı damağında kalır satarsın sattığına pişman olursun öyle motosikletler.
Motordan fazla anlamam sadece binerim bozulursa sanayiye götürürüm diyen biniciyseniz üç beş fazla verip iyi kondisyonda olanını alsanız daha iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)