Yamaha Xt 600 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Reklamlar
-
94 model yenı bır xt sahıbı oldum 150 bın km den sonra ust kapagın asındıgını duydum acaba bununla ılgılı bılgısı olan var mı ve ayrıca aldgnız xtlerde 2000 model veya ustu degılse km pekte umursamayın bana gore yanlıs zten cogu
-
Merhaba arkadaşlar sitemize yeni üye oldum 1 ay kadardır 2. el motor bakıyorum boyum 2 metre olduğundan yüksek motorlara baktım hep en sonunda bir tane 90 model xt 600 buldum daha hiç binme fırsatım olmamasına rağmen motorun hastası oldum diye bilirim İzmirdeki en iyi xt 600 servisi yada ustası kimdir ve eksantrik milinden gelen ses maddi olarak çok problem çıkarır mı diye size sormak istiyorum çok güzel paylaşımlar yapmışsınız cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
kadir90 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar sitemize yeni üye oldum 1 ay kadardır 2. el motor bakıyorum boyum 2 metre olduğundan yüksek motorlara baktım hep en sonunda bir tane 90 model xt 600 buldum daha hiç binme fırsatım olmamasına rağmen motorun hastası oldum diye bilirim İzmirdeki en iyi xt 600 servisi yada ustası kimdir ve eksantrik milinden gelen ses maddi olarak çok problem çıkarır mı diye size sormak istiyorum çok güzel paylaşımlar yapmışsınız cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sahibinden'deki sarı xt600 den bahsediyorsun galiba
ANGARAJ
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Sahibinden'deki sarı xt600 den bahsediyorsun galiba
beyaz bi xt 600 var sahibindende o motordan bahsediyorum
-
Arkadaşlar bu modelde çok vibrasyon oluyormu ? Bir abimde var çok şikayetçi bu konuda..
-
birde E-R-X modellerindeki teknik ve fiziki farklılar neler ? yani e de bu var r de yok veyahut x de bu var ve böyle r de yok şeklinde. (vibrasyonu bende merak ediyorum
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
sahıbındekı sarı xt 600 muhtemelan ust kapak yemıs oyuzden ses gelıo 300 lıra yakın ust kapagın cıkması aman dıkkat edın sadece ust kapaklada makına kurtulur dıyerek dusunup heveslenmeyın makınayı acınca mutlaka yapılcak degscek parcası cıkar masrafı agır ben kendım gıdıp gordum motoru egsozu bıle curumus parcalanıo parmagı degdırınce aman dıkkat malı kotulemıyorum sakın yanls anlasılmasın sadece fıaytı uygun dıe atlamayın canınız yanmasın
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
birde E-R-X modellerindeki teknik ve fiziki farklılar neler ? yani e de bu var r de yok veyahut x de bu var ve böyle r de yok şeklinde. (vibrasyonu bende merak ediyorum
XT600; 599cc hava ve yağ soğutmalı 45hp 2003 yılına kadar üretimde olan model, "E" nin açılımı elektrostart. 2004 ve sonrası modeller XT660 olarak geçer su soğutma sistemi ilave edilmiş, silindir hacmi 660cc ye çıkarılmış ve bu revizyonlarla 48hp güç elde edilmiştir.Sondaki R ve X kodları sırasıyla enduro ve süper moto jant-lastikleriyle donatılmış versiyonlardır.
Son olarak vibrasyon hep abartılır;özellikle orta devirlerde, uygun vites devir kombinasyonlarında rahatsız edici bir titreşim yoktur. Örn; 5. vites 4000 devirdeyken Xt600 de hızınız 110 km/s ye denk gelir ve bu şekilde giderken nerdeyse titreşim sıfır diyebilirim.
XT ile çıktığım bu gezide titreşimden hiç rahatsız olmadım.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...niz-kesfi.html
-
-
20 Nisan 2011, 20:08
xt 600 ıcın kontak gobegı nerden bulabılırım ya da yenı kontak ne uydurabılırım yardımcı olurmusunuz
-
20 Nisan 2011, 23:38
ayk85 adlı üyeden alıntı
xt 600 ıcın kontak gobegı nerden bulabılırım ya da yenı kontak ne uydurabılırım yardımcı olurmusunuz
aslanko aslan abiye sor. varsa gönderir, büyük ihtimal vardır.
http://www.motoaslanko.com/tr/default.asp
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
22 Nisan 2011, 18:39
cok tessekur ederım burdan kontokla ılgılı sorun yasayanlarnda bılgısı olması ıcın yazıyorum rx115 ın kontak gobegı xt 600 tam olarak uyuyomus
-
22 Nisan 2011, 19:07
Zamanında XT600Z Tenerem vardı. Çok uzun zaman severek bindiğim bir motorumdu.
-
13 Mayıs 2011, 12:41
evet arkadaşlar hep aklımda 4000 tl ye kadar xt mi almak mantıklı dr 650 mi?
-
13 Mayıs 2011, 20:53
ikiside harıka motorlar ama xt tercıhımdır
-
02 Haziran 2011, 09:55
Arkadaşlar sizden bir ricam var 1996 XT 600E motoru yeni aldım resimde karbüratörden çıkan filtre tarzı hortum bağlantısı nereye bağlanıyor. Yada bosdamı yada ucuna kor tıpamı takılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Birde şu karter havalandırma hortumunun yerı havalandırma kutusunamı gırıyor. Bunları takdım ama tam emin değilim manueldende anlamadım inanın.
-
03 Haziran 2011, 00:33
Benim de sorunum kocaeli/istanbul arası xt nin jantlarını ip gibi yapabilecek yiğit usta. Var mı böyle bir tanıdığı olan? :(
-
03 Haziran 2011, 18:13
ero__ adlı üyeden alıntı
Benim de sorunum kocaeli/istanbul arası xt nin jantlarını ip gibi yapabilecek yiğit usta. Var mı böyle bir tanıdığı olan? :(
ben benim asyanın tekerini söküp bisikletçiye götürmüştüm o yapmıştı işin ehli yıllardır bisikletçilik yapan ustalar düzeltir gibime geliyor zira benim yaptırdığım usta 10bin nufuslu bi ilçede yıllardır tanıdığım bir bisikletçi idi.
ANGARAJ
-
06 Haziran 2011, 11:43
arkadaşlar xt 600 camiasına bende katıldım ama bazı sorularım olacak makinanın fazla şarj ettiği söylendi konjektörü değiştirdik ama patlattı cift konjektör taktık şarjı düzeldi birde rolantide birazfazla calışınca eksozdan mavi duman atıyor ama hareket haline gecince mavi duman atma kesiliyor bu ne anlama geliyor motorcu bi arkadaş yağ yakıyor dedi ama yağ esme yok diğer bi arkadaş hava sogutmalı bi makinayı rolantide fazla calıştıurırsan bu olur dedi hangisi dogru yardım edin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler