Slm bu sırt dayama sisibar bir ara bende takmayı düşünüyordum.kafamda böyle bir soru işareti vardı.yamaha bayi merkezle görüştü.üst modeli x-city lerde demiri çıkarmadan da monte edilebiliyor.
Slm bu sırt dayama sisibar bir ara bende takmayı düşünüyordum.kafamda böyle bir soru işareti vardı.yamaha bayi merkezle görüştü.üst modeli x-city lerde demiri çıkarmadan da monte edilebiliyor.
en son benzin tüketimimi sizlerle paylaşayım arkadaşlar,2kişi ve 46lt lik topcase ile birlikte 70-90km sürat aralığında şehiriçi ve şehirlerarası karışık toplam 307km yol yaptım toplam 9.6 lt benzin aldım , ortalama tüketim 100km/3,13lt şeklinde oldu.
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Demırı cıkarmadan takabılıyorsam cok ıyı olur cıdden, ben bır kontrol edıp haber verıcem.
BU arada far ampullerı h7; stoplar ve sinyaller nedir kod olarak bılenınız var mı ?
selam arkadaşlar; kafama bişey takıldıda siz daha iyi bilirsiniz, bu x-citylere takılan bacakları rüzgardan koruma aparatıyla yan grenaj koruma aparatının arasındaki fark nedir acaba? ikiside aynı gözüküyo. yani grenaj korumayı taksak rüzgardanda korumazmı? nedir farkları? teşekkürler...
Neden apron almayı düşünmüyorsunuz Yamaha in orjinal apronlari gerçekten kış ayları için ideal .
X City için grenaj koruyucu var mı bilmiyorum.
Bacak koruyucu diye satılan ürünün temel amacı bacakları rüzgardan korumak
olmakla beraber yan yatma durumunda grenajı da koruyacaktır. Bu parça için
bu başlığın 20. sayfasında kısa bir bilgi mevcut.
Fiyatı biraz tuzlu olmakla beraber işlevsel görünüyor.
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
Çok soru soruyorum ama daha rodaj bitmedi normal karşılarsınız umarım 95 ve 97 oktan arasında gidişte bir fark yok ama bana motor daha sessiz geldi, ben mi kendimi kandırıyorum yoksa boyle hısseden baska kımse var mı ?
Selam arkadaşlar. Ben de aranıza katılıyorum. Dün Yamaha bayiine X City siparişimi verdim, sanırım p.tesi, salı elimde olur. Bu arada İnnova ANF 125'imi satıyorum. Bilgilerinize..
Su oktan konusunda forum da yuksek sıkıstırma oranlarına sahıp motorlarda 97 kullanın diye arkadaşların yazılarını okudum. Birde bu tip motorlar dışında super sport vs kullanıldığı zaman aşırı ısınmaya neden olabileceği söylenmiş. Xcity 250 , xenter 150 için 95 mi 97 iyice kafam karıştı .
Benzini hep aynı yerden aldığım için 95 veya 97 kalite konusunda sıkıntım yok sadece motorun ömrünü kısaltmıyayım yanlış oktan kullanıp
ben 95 kullanıyorum arada büyük bir fark yok,motorun ömrünü de etkilemez
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:07 ----------
bence kullanılan yağ çok önemli en son servisimde bu yağı koyduk,
API sertifikası SL ve tam sentetik ,yamalube un en kaliteli yağlarından birisi,koruyucu ve kaliteli olduğuna inanıyorum, ama motorun tam performans vermesini bence etkiliyor, 15w-50 bu motora kalın geliyor gibi geldi,eski motosikletim scarabeoda castrol 5w-40 tam sentetik kullanıyordum ve motosikletimin performansı gözle görülecek şekilde artmıştı,bir dahaki bakımda 5w-40 koymayı düşünüyorum ama yamaha bakım kitapçığı en ince yağ olarak 10-30 veya 10-40 öneriyor,5w-40 yağın sizce bir zararı olurmu?başka bir forum sitesinde 5-40 yağların sıkıştırma oranı yüksek makineler için tavsiye edildiğini özellikle 12:1 ve üzeri sıkıştırma yapan makinelerde hem daha iyi yağlama yaptığı ve makinenin performansını arttırdığını okumuştum ama düşük sıkıştırma oranlı makinelerde kullanıldığında olumlu veya olumsuz bir etkisinin olduğuna dair herhangi bir yorumda bulunulmamış,bu yüzden bende sizlerle bu konu üzerine düşüncelerinizi almak istedim,scarabeo lar 12:1 sıkıştırma oranına sahipti ve piaggio da 5-40 yağı tavsiye ediyordu,ama x-city 10:1 gibi bir sıkıştırma oranına sahip ve kitapçıkta 10-30 veya 10-40 a kadar olan yağları önermiş bu yüzden şüphede kaldım ,5-40 yağı piaggio grubu dışında kullanıp memnuniyeti veya memnuniyetsizliği olan arkadaşlar deneyimlerini bizlerle paylaşırsa sevinirim
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Atatürk oto sanayi sitesi Maslakta yamahanın yetkili serevisi varmı bu motora bakan?
Apron alacaklar orjinalindense tucano yu alsalar daha iyi ederler. Ben orjinalinde kalan araliklardan soguk yiyorum. Tucano on tarafi daha siki kapatiyor
İlk benzin değerlerim; 100 km.'de 4,10 lt.Tamamına yakını şehiriçi trafikte.Rodajdan sonra bu rakamın düşeceğini umuyorum..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)