Yamaha XCITY 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Haziran 2012, 01:32
GokhanUzun adlı üyeden alıntı
motorunuz çok güzel ,siyah renk bu motora çok yakışıyor ,gerçeği söylemek gerekirse insan hangi rengini alacağını şaşırıyor ,beyazı ,siyahı, grisi hepsi çok güzel görünüyor,kazasız belasız güle güle kullanın motosikletinizi,artık bunun arkasına güzel bir topcase yakışır
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Reklamlar
-
18 Haziran 2012, 22:06
X CİTY le doğada gezmesi bir başka
-
19 Haziran 2012, 00:27
Bu akşam Vize'ye (Kırklareli) gitmek için Halkalı'daki evimden çıktım ama tam 212 Alışveriş Merkezi'nin
oradaki sapaktan Basın Ekspres Yolu'na katılmak üzereyken bir aracın arkadan dokunması
sonucu plakayı tutan arka çamurluğun bağlantılarından biri kırıldı. Neyse ki çok hafif bir dokunuştu ve kırılan
çamurluk dışında herhangi bir hasar oluşmadı. Ama benim Vize'ye gidiş planım yattı tabii ki
Umarım parça tedariki hızlı gerçekleşir yoksa bir süre motorumdan ayrı kalmam gerekecek.
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
-
19 Haziran 2012, 02:55
ç
Bu akşam Vize'ye (Kırklareli) gitmek için Halkalı'daki evimden çıktım ama tam 212 Alışveriş Merkezi'nin
oradaki sapaktan Basın Ekspres Yolu'na katılmak üzereyken bir aracın arkadan dokunması
sonucu plakayı tutan arka çamurluğun bağlantılarından biri kırıldı. Neyse ki çok hafif bir dokunuştu ve kırılan
çamurluk dışında herhangi bir hasar oluşmadı. Ama benim Vize'ye gidiş planım yattı tabii ki
Umarım parça tedariki hızlı gerçekleşir yoksa bir süre motorumdan ayrı kalmam gerekecek.
çok geçmiş olsun ,Allah korumuş diyelim ,umarım biran önce parçanız gelir sizde zevkle motorunuza binmeye devam edersiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------
ozeronder adlı üyeden alıntı
fotonuz çok güzel ,yeşile doğaya aşık biriyim ve motosiklet ile çayır çimen turları bir başka olur,daha bana x-city ile nasip olmadı ama ilk piknikte bende deneyeceğim ) tekeriniz düz bassın
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
19 Haziran 2012, 08:59
Beyler, kısmetse bir X-City almak niyetindeyim. Olur ya, belki içinizden vitesli motora geçmek isteyen vardır, şöyle bir ilanım var:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0671439/detay/
En kısa zamanda görüşmek dileğiyle..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
19 Haziran 2012, 13:45
X CİTY 250 nin tek avantajı tekerlekleri fakat jantlarda MADE İN CHİNA yazıyor koskoca ) Peki geriye hangi avantajı kaldı ?
bence X CİTY e verilen paraya yazık... sırf bunu yazmak için siteye üye oldum... )
-
19 Haziran 2012, 22:38
ANELKA340 adlı üyeden alıntı
X CİTY 250 nin tek avantajı tekerlekleri fakat jantlarda MADE İN CHİNA yazıyor koskoca
) Peki geriye hangi avantajı kaldı ?
bence X CİTY e verilen paraya yazık... sırf bunu yazmak için siteye üye oldum...
)
sizin atladığınız birkaç ufak ayrıntıyı da ben ekleyeyim, X-city nin motor kısmı italyada yamahaya ait olan motori minarelli fabrikalarında üretilmekte,şasesi ve montajı ise fransada yine yamaha ya ait olan MBK isimli firma tarafından yapılmaktadır,sizinde belirttiğiniz buradaki montajlama esnasında çin de yaptırılmış olan jantlarda kullanılmaktadır ama bu motorun çin malı olduğu anlamına gelmez,ha bu arada xcity e verilen paraya yazık mı değilmi ona bu motora binenler karar verir bence
-
19 Haziran 2012, 23:44
S 350 Mercedes'in benzin deposunda da Made in China yazıyor
Nerede yapıldığından daha önemlisi hangi standartta yapıldığıdır diye düşünüyorum.
montani semper liberi ... dağcı daima özgürdür
-
20 Haziran 2012, 00:55
S 350 Mercedes'in benzin deposunda da Made in China yazıyor
Nerede yapıldığından daha önemlisi hangi standartta yapıldığıdır diye düşünüyorum.
volvoda çinde üretiliyor ,yakında harley davidsonda üretilirse şaşırmam :D
-
21 Haziran 2012, 15:53
Tolme adlı üyeden alıntı
sizin atladığınız birkaç ufak ayrıntıyı da ben ekleyeyim, X-city nin motor kısmı italyada yamahaya ait olan motori minarelli fabrikalarında üretilmekte,şasesi ve montajı ise fransada yine yamaha ya ait olan MBK isimli firma tarafından yapılmaktadır,sizinde belirttiğiniz buradaki montajlama esnasında çin de yaptırılmış olan jantlarda kullanılmaktadır ama bu motorun çin malı olduğu anlamına gelmez,ha bu arada xcity e verilen paraya yazık mı değilmi ona bu motora binenler karar verir bence
Bende o ayrıntılar ufak diye yazmadım. çünkü ortada büyük bir ayrıntı var... bi motoru diğer motorlardan farklı kılan 15-16 jant oluşu ise ve bu motoru yüksek tutan jantlar da china da yapılmış ise burada bence büyük problem var... sen jant ı china da yaptır sonra montaja fransa ya gönder ne kadar kaliteli olabilir ki ??? nakliyesi gümrüğü filan ??? bu motorun ciğeri zaten jantları
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
hareket halinde olmayan çok fazla önemi olmayan parçadır benzin deposu... enjektörleri, motor aksamları veya ön düzen aksamları china yapsınlar bakalım neler oluyor... kaç kişi alıyor s 350 görelim...
-
22 Haziran 2012, 00:06
Ben 2007 model X city sahibiyim. 30 Bin km dir kullanmakta olduğum motosikletimden gayet memnunum. Ufak tefek sıkıntılar yaşasam da motorun 2 takım lastik eskitmiş olsa da jantlarının üretim yerinin çin olduğunun bilmiyordum. çünkü hiçbir zaman jantlarında hatta tekerlek bilyalarında bir sorun yaşamadım. Yol tutuşundan ve fren performansında da oldukça memnunum...
Bundan önceki üç motorum honda idi ve bence bu motorun onlardan eksiği yok fazlası var. Fiyatını karşılığını kat kat veren bir makine ve şuan fiyat-performans açısından piyasada rakibi yok..
Sen ne kadar kötülersen kötüle gerçekler bunlar..
-
22 Haziran 2012, 00:27
Bende o ayrıntılar ufak diye yazmadım. çünkü ortada büyük bir ayrıntı var... bi motoru diğer motorlardan farklı kılan 15-16 jant oluşu ise ve bu motoru yüksek tutan jantlar da china da yapılmış ise burada bence büyük problem var... sen jant ı china da yaptır sonra montaja fransa ya gönder ne kadar kaliteli olabilir ki ??? nakliyesi gümrüğü filan ??? bu motorun ciğeri zaten jantları
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
hareket halinde olmayan çok fazla önemi olmayan parçadır benzin deposu... enjektörleri, motor aksamları veya ön düzen aksamları china yapsınlar bakalım neler oluyor... kaç kişi alıyor s 350 görelim...
Bir şeyin farkında değilsiniz... Çinliler kötü mal üretmez sadece ürünü talep edenin istediği kalite de ürün üretir...
Honda nın 500 cc altı çoğu motoru çinde üretiliyor...keza italyan markası aprilla ve gilera nın da bazı modelleri çin de üretiliyor...
Bu ortam da şu yaptığınız tamamen insanları yanlış yönlendirmedir...
-
22 Haziran 2012, 14:01
ozeronder adlı üyeden alıntı
Ben 2007 model X city sahibiyim. 30 Bin km dir kullanmakta olduğum motosikletimden gayet memnunum. Ufak tefek sıkıntılar yaşasam da motorun 2 takım lastik eskitmiş olsa da jantlarının üretim yerinin çin olduğunun bilmiyordum. çünkü hiçbir zaman jantlarında hatta tekerlek bilyalarında bir sorun yaşamadım. Yol tutuşundan ve fren performansında da oldukça memnunum...
Bundan önceki üç motorum honda idi ve bence bu motorun onlardan eksiği yok fazlası var. Fiyatını karşılığını kat kat veren bir makine ve şuan fiyat-performans açısından piyasada rakibi yok..
Sen ne kadar kötülersen kötüle gerçekler bunlar..
ben bilgilendirme amaçlı bu yazıları yazıyorum... yukarıda yazdığın gibi jantların çin malı olduğunu bilmiyormuşsun ama ben söyledikten sonra öğrenmiş oldun ) para verilen bir mal iyice incelenmeli sağı solu iyice okunmalı... bu yamaha bu honda bu suzuki deyip güvenip para verilip alınmamalı. ona göre değerlendirme yapılıp alınmalı... ben kanuni ile 30.000 km yapıp ta jantlarda sorun yaşamayan çok gördüm... ama iyi bi çukura düşersen 50 km de bile başına olmadık şeyler gelebilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
tamyak adlı üyeden alıntı
Bir şeyin farkında değilsiniz... Çinliler kötü mal üretmez sadece ürünü talep edenin istediği kalite de ürün üretir...
Honda nın 500 cc altı çoğu motoru çinde üretiliyor...keza italyan markası aprilla ve gilera nın da bazı modelleri çin de üretiliyor...
Bu ortam da şu yaptığınız tamamen insanları yanlış yönlendirmedir...
YAMAHA X-MAX 250 motorun çin ile bir bağlantısı var mı ?
-
22 Haziran 2012, 14:14
x-City ile geziye çıkan yok mu? Gezi yazısını janta tercih ederim.
Kamera bağlantı aparatı benim için hala bir sorun...
Bu arada, Anelka Fener'de mi oynamıştı?
-
22 Haziran 2012, 19:41
ben bilgilendirme amaçlı bu yazıları yazıyorum... yukarıda yazdığın gibi jantların çin malı olduğunu bilmiyormuşsun ama ben söyledikten sonra öğrenmiş oldun
) para verilen bir mal iyice incelenmeli sağı solu iyice okunmalı... bu yamaha bu honda bu suzuki deyip güvenip para verilip alınmamalı. ona göre değerlendirme yapılıp alınmalı... ben kanuni ile 30.000 km yapıp ta jantlarda sorun yaşamayan çok gördüm... ama iyi bi çukura düşersen 50 km de bile başına olmadık şeyler gelebilir...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
YAMAHA X-MAX 250 motorun çin ile bir bağlantısı var mı ?
Sen araştır bir bağlantı bulursan bilgilendirirsin bizi ? Hepimizin aydınlanmaya ihtiyacı var engin bilgilerini lütfen bizden eksik etme ...
-
22 Haziran 2012, 19:46
çok hoş motor bunlar ya
-
22 Haziran 2012, 22:25
tamyak adlı üyeden alıntı
Sen araştır bir bağlantı bulursan bilgilendirirsin bizi ? Hepimizin aydınlanmaya ihtiyacı var engin bilgilerini lütfen bizden eksik etme ...
bende aynı düşüncedeyim arkadaş bu işin iyi bilenlerinden, bizi aydınlığa kavuşturacak kişi ,merakla yeni paylaşımlarını bekliyoruz, ben artık satarım bu motoru
-
22 Haziran 2012, 23:26
-
23 Haziran 2012, 01:09
Kırılan arka çamurluğu değiştirdim.
40 TL ye satın alıp işçiliği kendim yaptım.
Topcase için de led çalışması yaptım.
Sadece fren yaptığımda yanacak.
Üşenmezsem bu akşam fren lambasından elektrik çekip halledebilirim
Üşengeçlikten küçük bir ışıklandırma ile işi bitirdim.
Amaç fren yaptığımın net anlaşılması
http://i143.photobucket.com/albums/r...iklandirma.jpg
Önceki motorumun topcase ışıklandırmasını yaparken yandaki büyük reflektörlerin altına led döşemiştim.
Alttaki resim eski motorum için yaptığım çalışmaya ait.
http://i143.photobucket.com/albums/r...n/DSCF0741.jpg
çanta çok güzel olmuş keşke yaparkende foto çekseydin,eğer çektiysen onlarıda paylaşırsan bizlerde seviniriz
-
23 Haziran 2012, 02:40
bence X CİTY e verilen paraya yazık... sırf bunu yazmak için siteye üye oldum...
)
Tesekkur ederiz şimdi çıkabilirsin
***** GİDECEĞİ LİMANI BİLMEYEN KAPTANA HİÇBİR RÜZGAR YARDIM EDEMEZ *****
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)