Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha XCITY 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    herkes x-cityleri sattımı kimse birşey yazmamış 2 aydır,beyler hareketlendirelim başlığı biraz
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosikleti
    huzurlarınızda Yamaha X-City 2012 nin yeni renk seçeneği

İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Slm arkadaşlar evet forum baya hareketsiz.özer arada bir hareketlendiriyordu bide sen tolga arkadaş.bu 2012 modelleri 2011modeli arasında bir fark yok galiba değişen birşey yok.

Motosikleti
    Alıntı adibendesakl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar evet forum baya hareketsiz.özer arada bir hareketlendiriyordu bide sen tolga arkadaş.bu 2012 modelleri 2011modeli arasında bir fark yok galiba değişen birşey yok.
    renk farkı hariç bende bir fark göremedim açıkçası ,bundan sonra bu forum dahada hareketli olacak

Şuan x-cityle 6000 kmdeyim oldukça rahat ve yumuşak bir sürüşü var.32 tl ye 210 km yapıyorum az mi çokmu yakıyor bilmiyorum bu şehir içi sıkıştırmadan kullanım.bu motorun herşeyi güzel sadece bir eksi tarafıni gördüm frenleri bana düşük geldi.diğer sayfalarda yazdığım gibi bu motorun herşeyimi begendim dengeli konforlu bir sürüşü var özellikler 16 jant yollarda bir nimet gibi.sadece bu motorun freni begenmedim ani frenlemede biraz düşük.

---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

BEndeki honda ps sattığımda bunu sıfır aldım bilmiyorum hondanin kombine frene alıştığım içinmi bunun freni tuhaf geldi.sende ki aprilla duruyormu yoksa sendemi x-city ci oldun

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

Dün xenteri denedim buda güzel motor eyanlız dik bir sürüşü var haliyle x.cityden sonra bu bana tuhaf geldi altımda minik bir motor var zannettim xenterde atak güzel keşke bunun koltuk konforu x-city gibi konforlu olsaydı

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

DEnediğim xenter arka kampana 150 olduğu halde ben freni x-city den daha başarılı gördüm

Motosikleti
    Şuan x-cityle 6000 kmdeyim oldukça rahat ve yumuşak bir sürüşü var.32 tl ye 210 km yapıyorum az mi çokmu yakıyor bilmiyorum bu şehir içi sıkıştırmadan kullanım.bu motorun herşeyi güzel sadece bir eksi tarafıni gördüm frenleri bana düşük geldi.diğer sayfalarda yazdığım gibi bu motorun herşeyimi begendim dengeli konforlu bir sürüşü var özellikler 16 jant yollarda bir nimet gibi.sadece bu motorun freni begenmedim ani frenlemede biraz düşük.

---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

BEndeki honda ps sattığımda bunu sıfır aldım bilmiyorum hondanin kombine frene alıştığım içinmi bunun freni tuhaf geldi.sende ki aprilla duruyormu yoksa sendemi x-city ci oldun

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

Dün xenteri denedim buda güzel motor eyanlız dik bir sürüşü var haliyle x.cityden sonra bu bana tuhaf geldi altımda minik bir motor var zannettim xenterde atak güzel keşke bunun koltuk konforu x-city gibi konforlu olsaydı

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

DEnediğim xenter arka kampana 150 olduğu halde ben freni x-city den daha başarılı gördüm
    daha önce xmax kullanmıştım ve benim kullandıklarım içinde en iyi frenlemeye sahip motosiketti,scarabeo ile karşılaştırcak olursam kombine frenlerine rağmen xmax ona fark atar diyebilirim ,eğer aynı kalitede fren sistemi kullanılmışsa x-city ninde iyi olması gerekir,onuda yakın zamanda size söylerim bu arada xentere binmedim ama hem fuarda hemde bayide inceleme fırsatım oldu,selesi çok sert lastikler ince,ayrıca çanta takma yeri yüzünden artçı selesi iyice ufalmış,şehiriçinde dolaşacaklar için ideal ama uzun yol gitmeyi düşünenler için bence yetersiz ve rahatsız bir model,frenleme mesafesi xenter de daha iyi olabilir çünkü arada kilo farkı var,geçen hafta scarabeo yu sattım.

Sizin şuan kullandiginiz makine ne?ben x-city değiştirirsem sadece frenlerden dolayı değiştiririm.gerçeği şuan bu şekilde bile kontrol ediyorum da

Motosikleti
    Sizin şuan kullandiginiz makine ne?ben x-city değiştirirsem sadece frenlerden dolayı değiştiririm.gerçeği şuan bu şekilde bile kontrol ediyorum da
    Allah kısmet ederse pazartesi bende bir x-city sahibi olacağım fren sistemini size büyük ihtimal pazartesi akşam yorumlayabilirim

Severek kullandığınız makinaninizi sattınız.hayırlısı olsun kardeş peki şimdi ne almayı düşünüyorsunuz sanırım x-city düşünüyorsunuz

---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

Hayırlısı olsun ikinci el mi sıfır mi almayı düşünüyorsunuz.ben tahmin ettim x-city alacaginizi çünkü forum hareketlenecek deyince

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

DEnediğim xenter arka kampana 150 olduğu halde ben freni x-city den daha başarılı gördüm.şuan motorumdan memnunum ama SATArsam sadece freninden dolayi

Motosikleti
    Severek kullandığınız makinaninizi sattınız.hayırlısı olsun kardeş peki şimdi ne almayı düşünüyorsunuz sanırım x-city düşünüyorsunuz

---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

Hayırlısı olsun ikinci el mi sıfır mi almayı düşünüyorsunuz.ben tahmin ettim x-city alacaginizi çünkü forum hareketlenecek deyince

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:57 ----------

DEnediğim xenter arka kampana 150 olduğu halde ben freni x-city den daha başarılı gördüm.şuan motorumdan memnunum ama SATArsam sadece freninden dolayi
    evet konfor arayışım sonucu severek bindiğim makinemi sattım ,2012 model bir x-city sahibi oldum Allah utandırmaz inşallah

ilk fotoyu sizlerle paylaşayım salı günü daha fazla foto ve ayrıntı vereceğim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

boş duranı Allah sevmezmiş biraz paylaşım yapalım 2012 x-citynin tanıtım videosu

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------

neden x-city ?sorusunu biraz cevaplıyalım derim,öncelikle 16"ön "15 geniş lastikler ve yumuşacık sele ile scooterde konforun en iyi olduğu modellerden birisi bence x-city,bunun yanında 21,5bg lik gücü 22nmlik torku sözde 300 cc olarak satılan aslında 23bg lik 24nm lik torka sahip rakipleri karşısında ezilmeden hem fiyat olarak hemde güç olarak dik duruşunu sergiliyor,plastik kalitesi ve dizayn olarak italyan kuzenlerinden hiç bir farkı yok,ve işin güzel kısımlarından biri ise yan ayaklık veya arka çanta takma için bir demire yüzlerce euroda ödemek zorunda değilsiniz bu iki parçanın parası ile x-citynize güzel bir çanta veya güvenli sürüş işin kask ve gerekli ekipmanı alabilirsiniz,bu çok güzel şekilde dizayn edilmiş yamaha scooterinin ön camıda ayarlanabiliyor tam bir touring camı diyebileceğim ön cam boya göre 4 kademeli manuel şekilde ayarlanabiliyor boyunuz kısa ise daha aşağıya ,boyunuz uzun ise daha yukarı alarak sizi rahatsız eden rüzgarı kesebiliyorsunuz,arka lastiğin büyüklüğünden dolayı sele altının derinliği bir kaskı tam şekilde alamasa da genişlik olarak bir çok eşyanızı alabilecek büyüklükte,laptopunuzu veta montunuzu ve dizlik eldivenlerinizi buraya rahatlıkla sığdırabilirsiniz,birazda artçı koltuğundan ve peg lerden bahsedelim,tam ergonomik yumuşak koltuğu ve tam yerlerine yerleştirilmiş pegleri ile artçınızın kmlerce size duralım demeyeceğini düşünüyorum,yakıt tüketimi frenler hakkındaki görüşlerimi kullanmaya başladıkça sizlerle paylaşacağım

Kazasız belasız hayırlısı olsun.ben beyaz modelini kullanıyorum sizin seçtiğiniz renkte çok güzel.aslında ben bu 2012 modelin abs kombine fren olmasını bekliyordum ama sadece renk değişimi olmuş.tam da diyecektim neden city 250 diye siz hemen ayrıntılı güzel bir şekilde anlatmışsiniz.bu arada artık sizinle bol bol yorumlar yazarız bide sizin deneyimlerinizi dinleyelim.aslında benim bu fren olayı hani çokta başarısız demeyelimde belki bana böyle geliyor fazla motor deneyimim olmadı honda ps le başladım senin dediğin gibi motorun ağırlığıyla alakalı bir durum da olabilir.siz daha önce xmak kullanıcısıdiniz sizin xmak yeni modeli yöneleceğinizi düşünmüştüm.ben her iki model arasında kalmıştım baya araştırdım hem araç arasında daha rahat geçme ve janttan dolayı city seçmiştim.xmak daha geniş bide beverly 350 baya ilgimi çekti almayı düşünürüm ama 37 vergi dilimi uçuk fiyat veriyorlar

Motosikleti
    Kazasız belasız hayırlısı olsun.ben beyaz modelini kullanıyorum sizin seçtiğiniz renkte çok güzel.aslında ben bu 2012 modelin abs kombine fren olmasını bekliyordum ama sadece renk değişimi olmuş.tam da diyecektim neden city 250 diye siz hemen ayrıntılı güzel bir şekilde anlatmışsiniz.bu arada artık sizinle bol bol yorumlar yazarız bide sizin deneyimlerinizi dinleyelim.aslında benim bu fren olayı hani çokta başarısız demeyelimde belki bana böyle geliyor fazla motor deneyimim olmadı honda ps le başladım senin dediğin gibi motorun ağırlığıyla alakalı bir durum da olabilir.siz daha önce xmak kullanıcısıdiniz sizin xmak yeni modeli yöneleceğinizi düşünmüştüm.ben her iki model arasında kalmıştım baya araştırdım hem araç arasında daha rahat geçme ve janttan dolayı city seçmiştim.xmak daha geniş bide beverly 350 baya ilgimi çekti almayı düşünürüm ama 37 vergi dilimi uçuk fiyat veriyorlar
    yeni model xmax bana pek çekici gelmedi açıkçası,eski xmax le karşılaştırıldıgında yeni sert selesi ve direksiyonun T şeklinde değilde Y şeklinde olması hoşuma gitmedi bunun haricinde scarabeo nun 16"lastiklerinin xmax in daha düşük lastik çapına göre daha güvenli bir sürüş yarattığını hissettim bu x-city i seçmemdeki sebeblerden birisi oldu,ayrıca xmaxte arka çanta demiride yok bunun için ilave bir sürü para veriyorsunuz açıkçası xmaxın sele altı boşluğunuda buna tercih ettim,ayrıca xmax ın kafa kısmı ve eni x-city e göre daha geniş olduğu için aero dinamik yapı olarakta bana daha kötü göründü,geçmişte eski kasa xmax ta rüzgarla aramız pek iyi değildi ama scarabeo bu konuda çok başarılıydı ,xcity de scarabeo türü bir dizayna sahip olduğu için yine tercihimi ondan yana kullandım,anlayacağınız kısacası şuan x-city benim gözümde scarabeo nun iyi yönleri ve xmax in iyi yönlerini almış bir melez görünümde,umarım hayallerim boşa çıkmaz :D

EVet bende t gidon daha rahat.bide uzun yol sürü baya yaptım eski 150 psden rüzgardan kayık gibi savuruyordu korkutuyordu.ama x-city rüzgarda çok başarılı gördüm bu konuda hem fikiriz.ben ilk rodaji 1"00 km yi uzun yolda honda 60 km akşam serin havada düşük devirlerden ilk 700 km de 30.40.60 km de kullandim sonraki kmlerde 80 .90 arada dip gaz yaptım.yanlız ön cam çok çabuk çiziliyor bide siyah iç taraflar ayak sürtümünde çizik gibi iz bırakıyor

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:47 ----------

Orda honda yazmışım city olacakti forumda acemiyim senin gibi daha iyi detaylı anlatamıyorum

Motosikleti
    EVet bende t gidon daha rahat.bide uzun yol sürü baya yaptım eski 150 psden rüzgardan kayık gibi savuruyordu korkutuyordu.ama x-city rüzgarda çok başarılı gördüm bu konuda hem fikiriz.ben ilk rodaji 1"00 km yi uzun yolda honda 60 km akşam serin havada düşük devirlerden ilk 700 km de 30.40.60 km de kullandim sonraki kmlerde 80 .90 arada dip gaz yaptım.yanlız ön cam çok çabuk çiziliyor bide siyah iç taraflar ayak sürtümünde çizik gibi iz bırakıyor

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:47 ----------

Orda honda yazmışım city olacakti forumda acemiyim senin gibi daha iyi detaylı anlatamıyorum
    ilk 1000km de 80 ni pek geçmemek lazım çeşitli devir ve süratlerde kullanarak, zorlamadan geçirdikten sonra yavaş yavaş hız artırılabilir,bu arada acı ama gerçek scooterlerin hepsinde camlar ve bütün ayak konan yerler zamanla çiziliyor,bunu engellemek pek mümkün değil ne yazıkki ,özellikle rüzgarla birlikte gelen toz bir süre sonra camları sanki telle ovulmuş gibi yapıyor bu çok normal ,aynı şeyi kasklarımızın vizor camlarındada yaşıyoruz ,siperlikler aslında güzel şekilde filmle kaplanırsa daha uzun ömürlü olur gibi gelio ama denemek lazım,

isooherseli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-city 2012
    tolme kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan. bende subat ayında x-city sahibi oldum. 1150km deyim. ara ara gazlamaya başladım ara hızlanması gayet tatmin edici şimdilik cok memnunum. kalkışta biraz vibrasyon harıc. oda bütün x-city lerde var özellikle sogukken dahada belli oluyor. onun haricinde harkulade bir scooter.

Motosikleti
    Alıntı isooherseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tolme kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan. bende subat ayında x-city sahibi oldum. 1150km deyim. ara ara gazlamaya başladım ara hızlanması gayet tatmin edici şimdilik cok memnunum. kalkışta biraz vibrasyon harıc. oda bütün x-city lerde var özellikle sogukken dahada belli oluyor. onun haricinde harkulade bir scooter.
    iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim ,bu kalkışta hafif titreme olayı xmaxlar dada var ,özellikle soğuk havalarda daha belli oluyor,benim tavsiyem eğer aceleniz yoksa motorunuzu birkaç dk. ısıttıktan sonra kullanın ozaman titremenin kaybolduğunu veya minimuma indiğine sizde şahit olacaksınız,artık bu başlık yalnız kalmayacak en çok online göreceğiniz başlıklardan birisi olacak,sizlerinde paylaşımcı olmasını diliyorum

Motosikleti
    X-city 2012
    evet katılıyorum calıştırdıktan sonra hararet göstergesi 4/1 oluncaya kadar bekliyorum ondan sonra hareket ediyorum Benim ilk 250cc motorum. birde 2010 innovam var ondan inip buna bindikten sonra bayagı gürültülü geldi. gerek motor gerek plastik aksam birtek ona alışamadım :-)

bende bi scooter almak istiyorum yamaha modelleriyle ilgileniyorum?
    soru şu: x-max mı, x-city mi?????

Motosikleti
    Alıntı isooherseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet katılıyorum calıştırdıktan sonra hararet göstergesi 4/1 oluncaya kadar bekliyorum ondan sonra hareket ediyorum Benim ilk 250cc motorum. birde 2010 innovam var ondan inip buna bindikten sonra bayagı gürültülü geldi. gerek motor gerek plastik aksam birtek ona alışamadım :-)
    innova ve cup tipi motorlar çok hafif ve seri motosikletler,bu yüzden altınızda bisiklet kullanıyormuş gibi kolay birşekilde kontrol edilebiliyorlar,bende daha önce bu tip ufak motosikletler kullandım,onlara alıştıktan sonra maxi scootere tam uyum sağlamak 6 aya yakın bir süre alıyor ama şunu unutmayın gerçek bir motosiklet sürücüsü olmaya başladığınızıda 250 cc ve 250cc üzerini kullanmaya başladıkça anlıyorsunuz,size gürültü ağır kontrolü zor gelmesi çok doğal 6 ay sonra fikirleriniz farklılaşacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

Alıntı sc-aquila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bi scooter almak istiyorum yamaha modelleriyle ilgileniyorum?
    soru şu: x-max mı, x-city mi?????
    biz x-city i tercih ettik,ben tercih sebeblerimi bir kaç satır yukarda ayrıntılı şekilde anlattım,gözatmanı tavsiye ederim,12. sayfada aklındaki birçok soruya cevap bulacağını umarım

Motosikleti
    X-city 2012
    sc-aquila kardeş
    samimi olmak gerkirse ben hiç karşılaştırma yapmadım. x-city 2009 dan beri begendigim bir scooter idi vede hala öyle..sonucunda ikiside aynı motoları kullanan aynı marka motorlar. arkadaşimda 2011 x-max var oda bende kesin olarak x-city daha rahat diyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

evet tolme kardeş bencede öyle olcak gibime geliyor. bu arada ilgin icin teşekkür ediyorum.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)