Scooter'dan sonraki motorum ne olmalı?
Reklamlar
-
05 Haziran 2007, 16:04
arkadaşlar 2 yıldır kullandığım asya 150 t1 motorumdan sonra 2.el daha güçlü bir motor almak istiyorum.önceleri maksiscooter düşünüyordum ama ama 2.el burgmann tarzı motorlar 7-8 milyardan başlıyor bu beni aşıyor.
sonra ise gönlümde yatan aslana karar verdim.bir chooper: regal raptor dadyw
ama bazı arkadaşlarım chooperla şehir içinde hiç rahat edemezsin diyorlar.chooper kullanıcıları siz ne diyorsunuz.eğer chooper değilse ne almalıyım?yardımlarınızı bekliyorum
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Reklamlar
-
05 Haziran 2007, 16:10
bence 1000 lik bi makina
...........
racing al
............................
-
05 Haziran 2007, 16:29
yok canım racing benim boyumu aşar.teşekkürler fikrin için yine de
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
05 Haziran 2007, 16:30
TAvsiyeler böyle devam ederse sen kendin karar ver dostum.Ama bence şehir içinde çok kilometre yapıcaksan bence naked tarzıda olabilir.Hyosung GT250 COMMET'in ikinci ellerinden bulabilirsen tavsiye ederim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
05 Haziran 2007, 16:43
sizinle aynı dertteyiz ben ybr de karar kıldım.daha önce vitesli kullanmadığım için hem daha kolay olur gibi geldi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
05 Haziran 2007, 16:48
kkarabidan adlı üyeden alıntı
bence 1000 lik bi makina
...........
racing al
Kafan ayık mı senin Allah aşkına !
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
05 Haziran 2007, 16:53
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
TAvsiyeler böyle devam ederse sen kendin karar ver dostum.Ama bence şehir içinde çok kilometre yapıcaksan bence naked tarzıda olabilir.Hyosung GT250 COMMET'in ikinci ellerinden bulabilirsen tavsiye ederim.
sana katılıyorum GT250 mükemmel racing biraz ağır olur hele bi de 1000 lik niye yazdım bende bilmiyorum çok çalışmaktan kafam sulandı heralde sabahtan beri
-
05 Haziran 2007, 17:00
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
sana katılıyorum GT250 mükemmel racing biraz ağır olur hele bi de 1000 lik niye yazdım bende bilmiyorum çok çalışmaktan kafam sulandı heralde sabahtan beri
dark 250 cometten bahsetmiş yanlız 250R dan değil...
Neyse gelelim benim tavsiyeme ;
Tarzın ne önce onu belirle bence abla.. Hangi tarzdan hoşlanıyorsun ? Ona göre seçelim.. İkinci el mi ? Sıfır mı ? Bütçen ne ?
-
05 Haziran 2007, 17:01
Nurgül abla , önce senin hangi tarz motor istediğine bağlı!
Scooter dan sonra hangi motosiklet ile devam etmek istiyosun?
Scooter, Crusier, Super Sport, Naked
Ona göre yorum yapalım!
-
05 Haziran 2007, 17:03
naked tarzı gerçekten hoş ama çevremdekilerin choopera olan bu mualefet nedir anlamıyorum chooperlar trafikte çok yoruyormuş.hiç kullanmadım bilemiyorum ki ama vitesli de olsa benim motora yakın kilolarda ( 130-150 kg )
bir motoru rahatlıkla kullanabilirim gibi geliyor. ama chooper estetik olarak çok güzel geliyor bana özellikle de regal raptor dadyw çok şık ama kullanımı rahat mı onu bilemiyorum işte sonuçta tüm viteslilerde kullanım birbirine benzemiyor mu yani bir GT250 ile regal arasında ne kadar kullanım farkı olabilir ikisi de vitesli değil mi
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
05 Haziran 2007, 17:04
Sana katılıyorum GT250 mükemmel.
Racing biraz ağır olur hele bi de 1000 lik niye yazdım bende bilmiyorum çok çalışmaktan kafam sulandı heralde sabahtan beri
böyle yazmalıydım pardon TDK
-
dediğim gibi ben chooper düşünüyorum ama chooper kullanmayan motorcu arkadaşlarım trafikte çok yorar seni diyorlar o yüzden aklımda soru işaretleri var yoksa bana kalsa hemen regal raptor alırım.(2.el düşünüyorum 3-3.5 arası bir bütçem var)
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
kardeşim ben hyosung gv250 kullanıyorum..şehir içinde ve şehir dışında çok ama çok rahat..hiç zorluk çekmezsin..ayrıca şehir içerisindeki kıvraklığı inanın sizin daha önceki motorunuzdan daha iyidir..2.el 2005-2006 model temiz bir gv 250 bulursanız çok memnun kalacagınızdan eminim..ayrıca 2.elide hemen satılıyor..beğenmezseniz değiştirirsiniz zararınız olmaz..şimdiden hayırlı olsun diyelimmi?
-
05 Haziran 2007, 17:16
cemal yortanlı gerçekten hyosung gv250 çok güzel bir motor aklım kalmadı dersem yalan olur ama 2.el fiyatı biraz fazla bana.sonuçta chooper tarzı bir motorun şehiriçinde rahat olduğunu duymak güzel.
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
05 Haziran 2007, 17:23
Ben scooterdan sonra şimdiki chopper modeli motorumu kullanıyorum.Şunu söylemeliyim ki hiçbir motor trafikte scooterdan rahat olamaz.Sürekli debriyaj ve vitesle uğraşmak,boşa almaya çalışmak,bir yandanda trafiği,aynaları kontrol etmek gerekiyor.Ama 3-3.5 arası maksi scooter yok Asya ve Mondial hariç.Bence motor zevk işi,bir hobi.Bende maksi scooter almak üzereyken şimdiki motorumu aldım,trafikte beni daha çok yorsada beni scooterdan birçok açıdan daha çok tatmin ediyor çünkü.Gönlüne Regal girdiyse sen onu dinle,sonra Regallerin arkasından hevesle bakma...
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
05 Haziran 2007, 17:45
Ben şehir içinde kullanım rahatlığı aradığın için COMET demiştim.Ama benimde içimdeN cruiser geçmiyo değil.Tavsiyem olan motorun cruiser'inide "cemal yortanlı" yazmış zaten;"GV250 AQUILA".
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
05 Haziran 2007, 17:49
zaten bu gidişle scooterımı satmadan yeni bir motor alacağım.pratikte scooter gezide eğlencede chooper gibi geliyor bana
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
-
05 Haziran 2007, 17:51
nurgul hanım benım fıkrım en azından 250 cc lık bır makıne almalısınız..bunun ıcınde dıyebılırımkı..regal raptor gercekten guzel bır makıne..özgurde war bılıyorsunuz bı hafta sonu sapancaya gelırız..denemıs olursunuz..tabı butcenız bırazdaha fazlaysa hyosung gv 250 derım..
kullanım acısından viteslı motor kullanmak sehır ıcınde bıraz zor olabılır ama alısana kadar alıstıktan sonrada bır dahakı secımlerınız hep vıteslı motor olur..kullanım gercekten zevklı..
görusmek uzere
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
05 Haziran 2007, 18:13
bence 1000 lik bi makina
...........
racing al
hımm yok bence f 16 alsın demi kanka bak arkadaş ne diyor başlangıc için ok umarım girdi kafana yaw lütfen tercübesi olan insanlar yazsın ok
şimdi gelelim konuya
bana kalırsa sen bir honda cbr 125 r yada honda cbf 150
eyer ucuz bişey isdiyorsan zealsun zs 200 gs yada zealsun zs 150 -t4
bana kalırsa honda dan gitt all hadi sana kolay gele
-
05 Haziran 2007, 18:28
black_dog_rr
Chooper dan hoşlanıyorum demiş, chooper
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)