RAMZEY xf 125 10-V yorum bekliyorum...
Reklamlar
-
02 Haziran 2007, 16:16
Arkadaslar ramzey xf 125 motorunu 1 hafta önce dayım iş karsılığı 1100 ytl ye aldı. Kendi motor kullanmayı bilmediği için satmak amaçlı aldı bu motoru ve bende motor alıcağımdan tam isabet oldu anlıyacağınız. Motor temiz iyi bir seye benziyor ve 8500 km aldığımda direk servise götürüp yağını değistircem,diğer periyodik bakımlarını yaptırıcam ve ayarlarını kontrol ettiricem.Siz tavsiye edermisiniz alim mi yani... Verdiğiniz bilgiler içişn şimdiden tesekkürler... saygılar.
yardımcı olucak bir allahın kulu yokmu arkadaslar isimiz düştü sizlere...
ÜMİTLERİN BİTTİĞİ YERDE TÜRKÜN KUDRETİ BAŞLAR (TUNCİ)
Reklamlar
-
Bu Ramzeyın Modelı Ne..........?
-
tunci adlı üyeden alıntı
Arkadaslar ramzey xf 125 motorunu 1 hafta önce dayım iş karsılığı 1100 ytl ye aldı. Kendi motor kullanmayı bilmediği için satmak amaçlı aldı bu motoru ve bende motor alıcağımdan tam isabet oldu anlıyacağınız.
Motor temiz iyi bir seye benziyor ve 8500 km aldığımda direk servise götürüp yağını değistircem,diğer periyodik bakımlarını yaptırıcam ve ayarlarını kontrol ettiricem.Siz tavsiye edermisiniz alim mi yani... Verdiğiniz bilgiler içişn şimdiden tesekkürler... saygılar.
yardımcı olucak bir allahın kulu yokmu arkadaslar isimiz düştü sizlere...
şu çift silindir olanlarındanmı yoksa tek silindirlimi
-
hocam yazdın takıp et ya bende motorumla ilgili bişi buldum sandım
-
xfciler burayaaaa
[B][COLOR="Red"]Dörk Teker Bedenimi, İki Teker Ruhumu Taşır..!:cat:[/COLOR][/B]
-
Bende bu motoru çok araştırdım ama hala kararsızım...
Asla pes etme !
-
İlk mesaj tarihine bakıp cevap yazsanız da elektrikleri boşa harcamasak?
-
Osbourne bu gün gördüm ki adamın teki 5 senelik konuyu hortlatmış bende dedim arada bir hortlatayım. Hortlatmanın fayda ve zararlarını anlayayım =)
Asla pes etme !
-
ayktcnknyr adlı üyeden alıntı
Osbourne bu gün gördüm ki adamın teki 5 senelik konuyu hortlatmış bende dedim arada bir hortlatayım. Hortlatmanın fayda ve zararlarını anlayayım =)
Heheheh..Hadi bakalım, bu duyguyu da yaşamış oldun, ne diyelim
-
[B][COLOR="Red"]Dörk Teker Bedenimi, İki Teker Ruhumu Taşır..!:cat:[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)