Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

RAMZEY xf 125 10-V yorum bekliyorum...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    WUXI harvey 125
    Arkadaslar ramzey xf 125 motorunu 1 hafta önce dayım iş karsılığı 1100 ytl ye aldı. Kendi motor kullanmayı bilmediği için satmak amaçlı aldı bu motoru ve bende motor alıcağımdan tam isabet oldu anlıyacağınız. Motor temiz iyi bir seye benziyor ve 8500 km aldığımda direk servise götürüp yağını değistircem,diğer periyodik bakımlarını yaptırıcam ve ayarlarını kontrol ettiricem.Siz tavsiye edermisiniz alim mi yani... Verdiğiniz bilgiler içişn şimdiden tesekkürler... saygılar.

yardımcı olucak bir allahın kulu yokmu arkadaslar isimiz düştü sizlere...
    ÜMİTLERİN BİTTİĞİ YERDE TÜRKÜN KUDRETİ BAŞLAR (TUNCİ)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bu Ramzeyın Modelı Ne..........?

megadeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bir motorum bile yohhh
    Alıntı tunci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ramzey xf 125 motorunu 1 hafta önce dayım iş karsılığı 1100 ytl ye aldı. Kendi motor kullanmayı bilmediği için satmak amaçlı aldı bu motoru ve bende motor alıcağımdan tam isabet oldu anlıyacağınız. Motor temiz iyi bir seye benziyor ve 8500 km aldığımda direk servise götürüp yağını değistircem,diğer periyodik bakımlarını yaptırıcam ve ayarlarını kontrol ettiricem.Siz tavsiye edermisiniz alim mi yani... Verdiğiniz bilgiler içişn şimdiden tesekkürler... saygılar.

yardımcı olucak bir allahın kulu yokmu arkadaslar isimiz düştü sizlere...
    şu çift silindir olanlarındanmı yoksa tek silindirlimi

işçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks 150 titanic
    hocam yazdın takıp et ya bende motorumla ilgili bişi buldum sandım

Motosikleti
    Honda Cbr 125
    xfciler burayaaaa
    [B][COLOR="Red"]Dörk Teker Bedenimi, İki Teker Ruhumu Taşır..!:cat:[/COLOR][/B]

ayktcnknyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmetse
    Bende bu motoru çok araştırdım ama hala kararsızım...
    Asla pes etme !

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    İlk mesaj tarihine bakıp cevap yazsanız da elektrikleri boşa harcamasak?

ayktcnknyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmetse
    Osbourne bu gün gördüm ki adamın teki 5 senelik konuyu hortlatmış bende dedim arada bir hortlatayım. Hortlatmanın fayda ve zararlarını anlayayım =)
    Asla pes etme !

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı ayktcnknyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Osbourne bu gün gördüm ki adamın teki 5 senelik konuyu hortlatmış bende dedim arada bir hortlatayım. Hortlatmanın fayda ve zararlarını anlayayım =)
    Heheheh..Hadi bakalım, bu duyguyu da yaşamış oldun, ne diyelim

Motosikleti
    Honda Cbr 125
    Alıntı ayktcnknyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende bu motoru çok araştırdım ama hala kararsızım...
    kardesim bende var uzun süredir kullanıyorum ankara mt grupta açıklamalarım vs var msn vereyim isterseniz sormak istediğiniz varsa sorun punqboyss@hotmail.com

sık sorulan sorular
    1. titreşim varmı (hyr yok)
    2.konfor (Ybr kadar rahat ve ekonomik)
    3.egzoz sesi (bana göre güzel çıkıyor )
    4.km deki yakıtı nekadar (90 kr. kısa mesafe)
    5.kaç km hız yapıyor (adam gibi açarsan 120 km görürsün yeterki rodaja uy.)
    6.uzun yol yaparmı (8 defa ankara 160 km uzaklığımda,4 defa eskişehir 140 km uzaklığumda boluya daha sık giderim 120 km. Allaha şükür daha yolda bırakmadı)
    7.Lastikleri: (Duro Marka Dublex)
    8.Amortisör sistemi (amortisörleri çok rahat yumuşak oturduğun zaman rahatlığı anlıyorsun hafif hasisli yollarda tak tak ötmüyor yaylanıp geçiyorsun YBR misali )
    9. Bakımlara gelince isterseniz yaptırmazsınız bu size kalmış bakım yapılmazsa her motor gibi buda garanti dışı çıkıyor ama bakımsız kullanan arkadaşlarım var 28.000 kmde 2007 model daha içi açılmadı halen biniyor

Bu motordan burda 6 arkadaşımda var diğerlerini tanımıyorum daha olanlarda var memnun detaylı konuşmak isteyen varsa msn ekleyebilir bunlarada inanmayan varsa gelsin motorumu kullansın ankaranın nallıhan ilçesindeyim özelden ulaşabilirsiniz. Kısa ve öz olarak bakarsan bağ,bakmazsan dağ olur demiş atalarıımz yerden göğe kadar haklılar bakımsızlar var burda eşşek niyetine binenler benim kmden az kmleri var motoru sanarsınız ki 10 yıllık yağına bakın yağını aksatmayın her 2000 kmde yağını değiştirin yolda bırakırım demez kullanan bilir.
    [B][COLOR="Red"]Dörk Teker Bedenimi, İki Teker Ruhumu Taşır..!:cat:[/COLOR][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)