arkadaşlar x9 250 evo hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilrimiyim? nasıl motordur nasıl gider yol tutuşu motoru falan ? alınırmı bu motor?
arkadaşlar x9 250 evo hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilrimiyim? nasıl motordur nasıl gider yol tutuşu motoru falan ? alınırmı bu motor?
bende olsam alırım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR arkadaş konuyu çok güzel özetlemiş. X9 250 alıp kullanan biri olarak bir uyarı. Resimde motorun yanında görülen opsiyonel Standart üründe yer almıyor ona göre
arkadaşlar bu motoru kullanan yok mu topikler hep kısa kalmış ya da var ben bulamadım
gerçekten çok sağlam motor fakat çok az bilgi var
sağlam ve kaliteli motor ama istanbul içinde ince motosikletler gibi,yani cbf 150 gibi seri ve kıvrak değil sadece uzun yolda süper diyebilirim, agır oldugu için seriligini kaybediyor ve dönme kabiliyeti az.
ama alınacak bir motosiklet diyebilirim,
arkadaş 7500 ytl ye arka çanta ve arka çanta aparatı ile almıştı
98 Beygir.....
detaylı bilgilerin olduğu link verebiecek olan var mı?
yokmu x9 kullanan arkadaşlar
x9 250 evo ile ilgili daha önce bir sürü konu gördüm. eski konuları araştırırsan bulursun.
piaggio ile ilgili bir konu başlığı var ayrıca o konu başlığının içinde bir sürü yorum var x9 250 ile ilgili
Cenk HIZDIL
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ri-buraya.html
Burada bir sürü yorum var. Al ama aynalara dikkat et, ben bir servet yatırdım da
tek kelimeyle bence hemen al hic durma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)